Maiestrie si stralucire divina in invatamant

Biserica Romano-Catolica da dovada de ratiune si se alatura Bisericii-Mame, Biserica Ortodoxa Romana, in scopul comun de a indoctrina copiii inca de mici intru dreapta credinta crestina. Ea face niste propuneri de bun simt pentru mantuirea poporului romano-crestin:

Suparati pe faptul ca nu au fost chemati la dezbaterea referitoare la noul cod al Educatiei, reprezentantii cultului romano-catolic, prin intermediul Inalt Preasfintitului Ioan Robu, Arhiepiscop si Mitropolit de Bucuresti, vin cu un set de propuneri pentru noile norme ale Educatiei. Intr-o scrisoare deschisa adresata ministrului Educatiei, Arhiepiscopia Romano-Catolica de Bucuresti (ARCB) propune, printre altele, ca religia sa faca parte din trunchiul comun la ciclurile primar, gimnazial, liceal si postliceal. Ba chiar mai mult, pentru a-si accentua pozitia fata de obligativitatea religiei ca materie scolara, ARCB a propus ministerului Educatiei ca religia sa figureze ca disciplina de bacalaureat.

“Dorim ca in viitoarea lege a educatiei sa se faca o diferentiere mai clara intre invatamantul confesional si cel particular. Fiecare cult trebuie sa fie liber sa-si stabileasca forma, nivelul, numarul si planul de scolarizare pentru institutiile de invatamant confesional. Finantarea unitatilor de invatamant confesional trebuie sa se faca din fonduri bugetare”, a mai precizat ARCB in scrisoarea adresata MECI.

Din fonduri bugetare, ca doar pe noi vor sa ne mantuiasca, ei facandu-ne un bine. Doar nu va asteptati ca Bisericile sa ceara sa-si plateasca singure scolile de indoctrinare. Ar fi absurd, o erezie. Noi suntem cei de indoctrinat, deci noi trebuie sa platim. Iar daca sunt atei, budisti, pastafarieni care nu vor sa contribuie prin taxe si impozite la asa ceva, nu au decat sa se mute pe Marte. Pe Pamant guverneaza Dumnezeu, iar Biserica trebuie astfel ajutata din toate fondurile posibile, de la atei, de la musulmani, de la oameni de orice religie. Credinta lor nu e importanta, numai cea crestina e importanta deoarece scrie in Biblie ca e cea Adevarata.

CNCD - SIMBOLURI RELIGIOASE

In plus, studentii de la Facultatea de Fizica, Constructii, Politehnica, Stiinte Politice, Medicina, Chimie, tot romani sunt, deci crestini. Asa ca trebuie sa invete si acolo despre Dumnezeu, introducandu-se cate o ora de religie pe saptamana in fiecare dintre aceste Institutii, sa-si mai elibereze din stresul atomilor, undelor, motoarelor, sau laicitatii si sa treaca la cele sfinte.

In acest sens, am gandit si o propunere pentru manualele diferitelor materii de invatamant, dupa modelul deja existent, care este cel de biologie:

manual-biologie-cls-ix

Propunerile mele:

electrotehnica fizica

atlas-cu-animale-carte-cu-autocolantemecanica fluidelor

chimie_organica_iovuCutremurele

istorieeducatiesexuala

10 comentarii

  1. emigrez

  2. si eu

  3. Hm…. ai uitat scolile de arta si meserii…
    ce esti nebun, ti-a luat dumnezeu mintile?
    doar n’oi vrea sa scoatem sculeri matriteri neindoctrinati.

    • Puteti sa veniti si voi cu propuneri de manuale si eu le voi posta.

  4. Propun ca din cursul de anatomie de la medicina sa se elimine spurcatele organe care tulbura credinciosii de la dreapta cale, si care oricum sint groaznic de neplacute Serifului (mi-e scirba sa le numesc; nici nu pot sa-mi explic de ce dracu` ni le-a mai pus….).
    Fiziologia aia de sute de pagini, in care abereaza o gramada de necredinciosi despre hormoni, receptori, membrane, neurotransmitatori, feedback, etc poate fi inlocuita cu o singura coala din piele de capra sfintita, musai cu marginile triplu aurite, pe care sa scrie doar atit :”Asta e voia domnului!” .Nu de alta, dar pornind de la adevarul cum ca domnul ne-a creat dupa chipul si asemanarea lui, unii studenti mai pagini ar putea crede ca domnul se caca, se pisa si-i vine a fute…
    Pe scurt, facultatea de medicina s-ar putea reduce astfel la maxim 6 luni de post si rugaciune intensiva, dupa care harul sfint s-ar pogori asupra noilor absolventi. Acestia se vor raspindi prin tara si vor aduce alinare sufleteasca pacientilor suferinzi, invatindu-i ca trebuie sa se bucure de durere si cancer, ca doar e dar de la dumniezo! Abia astept sa vad o resuscitare sau o descarcerare reusite doar cu puterea rugaciunii si mila domnului, fara a mai fi nevoie de instrumentele si chimicalele satanei. In plus, s-ar face astfel mari economii, care ar putea fi folosite mai eficient prin construirea de capele in toate cabinetele de medicina de familie (ca in spitalele mari sint deja, laudat fie numele lui!), iar multumirea domnului ar fi si mai mare…

    • Adevarate si intelepte cuvinte graiesti.
      Si sa nu uitam: Dumnezeu nu vindeca niciodata amputatii.

      • Pai preafericitule si preasfintitule, nici prin gind nu-mi trece sa comentez inteleapta decizie a stapinului nostru! Daca i-a luat pacatosului organu` inapoi, inseamna ca nu l-a meritat! Uite ca putem scapa si de chirurgie, ai carei singerosi adepti cuteaza sa profaneze creatia maestrului, bagindu-si spurcatele gheare intr-un trup perfect, identic cu cel divin!Pai daca dumniezau vrea sa scapi de apendicita, fii convins ca-ti dispare miraculos apendicul, fara urme (valabil si pentru calculi, tumori, etc).Dar nu vrea, ca doar chiar el ti-a trimis bucuria si ar fi eretic de-a dreptul sa-ti inchipui ca atotputernicul se contrazice singur. Ca un parinte iubitor ce ne este (cum ne invata fratii nostri mai intelepti intru dreapta credinta), el ne mustra cu dragoste: apendicita->perforatie->peritonita->septicemie->intoarcerea in bratele tatalui milostiv.Esential e ca in ultimele clipe ale comei septice sa-ti recunosti pacatele, cu care l-ai mihnit pe preaiubitor!
        Multumescu-ti tie preainteleptule pentru aceasta revelatie pe care mi-ai transmis-o din partea slavitului nostru tata!
        Pace tie, prea iubite frate!

      • Organul amputat a fost spurcat. Dupa cum am spus aici, bunul nostru Iisus Hristos, Maestrul nostru Invatator, ne da lectii despre cum trebuie sa eliminam singuri diferite organe (picioare, ochi) daca vrem sa-i castigam mila.

        Leac pentru sminteala

        Un barbat (de exemplu) care ravneste la femeia aproapelui si se uita lung dupa ea, trebuie imediat sa realizeze pacatul comis si sa-si taie ochii pentru a nu mai pacatui, caci ei il smintesc.

  5. Da` cu ginecologii oare ce sa facem ???

    • Ii fortam sa se calugareasca, si daca refuza ii omoram cu pietre pentru ca il refuza pe Dumnezeu. Asta pe langa chinurile vesnice care ii asteapta in Iad daca nu se conformeaza dreptei credinte crestinesti.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu