Robia lui Dumnezeu

Am fost in acest weekend la Manastirea Popovathiearheriteanul cu hramul Sfintei Aghiasme vindecatoare, o manastire crestin-ortodoxa din judetul Suceava. Se stie ca Moldova nordica este o regiune in care indoctrinarea intru dreapta credinta crestineasca este la mare pret, mai ales in zonele rurale unde locuitorii habar n-au pe ce lume si in ce secol traiesc dar se inchina la Dumnezeu mai ceva decat in era primitiva. Domnul Nostru, Cel care este in ceruri, adora robia mintilor acelor oameni, noi nefiind altceva decat robii Lui, dupa cum ne spune si preotul la Biserica; la fel cum Teal’c trebuia sa-i slujeasca lui Apophis. Initial am vrut sa ma duc la Muntele Athos, dar ultima data cand am fost am fost nevoit sa-mi vand o parte din hainele de pe mine pentru a plati inca o noapte printre sfintii parinti de acolo.

Aceasta manastire este in munti, intr-o zona salbatica, uitata de lume, fara curent electric si fara apa curenta. Calugarii de acolo sunt niste oameni deosebiti. Ei traiesc in abstinenta, nu se spala niciodata, isi petrec toata viata inchinandu-se si rugandu-se la Domnul, si totusi ei cred ca Dumnezeu are grija de ei. Este adevarat ca Tatal Ceresc nu ii spala in zonele intime, insa cu toate acestea, ei emana un miros placut, o mireasma care nu poate fi altceva decat dar de la Dumnezeu. Seamana putin, daca va ganditi, cu mirosul ce emana din toaletele publice, dar putin altfel, imbibat cu un soi de aroma batraneasca, placuta, neatenuata de influente diavolicesti precum Winterfresh, Colgate sau Rexona. Acestea sunt date de Satana, omul nu trebuie sa traiasca in placeri si desfrau, el trebuie sa traiasca ca un adevarat rob, rob al lui Dumnezeu. Sa fie umil si sa traiasca in umilinta pentru a-si dovedi nimicnicia, sa miroasa precum acesti parinti, un miros natural de altfel, dat de catre Cel de Sus.

Ce mai este interesant este cum de acesti calugari, desi traiesc rupti de lume si nu au nici cea mai mica urma de informatii detaliate, de cunostinte tehnologice, ei cunosc Adevarul despre cipurile biometrice, coduri de bare, Noua Ordine Mondiala si masonerie. Bineinteles, cuvantul lor are mult mai multa insemnatate decat bolboroselile savantilor. Acestia nu cunosc Marele Adevar al lumii noastre, ei sunt limitati deoarece nu se inchina Bibliei; si daca au citit-o inseamna ca nu au citit-o cu sufletul ca sa treaca cu vederea peste contradictiile existente, ci au citit-o cu mintea. Pe cand acesti batrani intelepti, calugarii, desi sunt saraci cu duhul, ei sunt purtatorii de har, ei trebuie crezuti fara a cerceta.

Viata trebuie traita in austeritate, toata tehnologia si stiinta ne spurca mintile, ne smintesc de la calea cea dreapta. V-ati intrebat de ce Dumnezeu, sfintii, etc se aratau numai oamenilor primitivi, care nu aveau habar pe ce lume traiesc? Ce ar fi fost, de exemplu, daca la nasterea lui Iisus oamenii aveau internet?


http://lolgod.blogspot.com/2009/09/if-they-had-internet-in-year-one.html

Un comentariu

  1. oh shit)))
    poza m-a făcut să râd atât de hardly 😀 😀 😀


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu