Ajutati Biserica de Paste!

Arhiepiscopia Tomisului vrea sa multumeasca clinicii care ajuta Sfanta Biserica sa treaca prin momentele grele ale recesiunii financiare.

Cadou de Paşte pentru Arhiepiscopia Tomisului. Iar darul nu este unul oarecare, ci unul de lux! Mai-marii bisericii constănţene au primit în folosinţă o maşină de teren de peste 60.000 de euro de la o clinică medicală din oraş.

Automobilul este inscripţionat aidoma unei ambulante, însă nu este echipat pentru intervenţii medicale şi nu are nici targă. Dar, este numai bun pentru transportul prelaţilor sănătoşi.

http://www.realitatea.net/sfanta-ambulanta-bmw-x5-la-arhiepiscopia-tomisului-video_932417.html

Asa fac adevaratii credinciosi, pentru ca dupa cum zicea si Iisus Hristos, trebuie sa-ti dai si haina de pe tine ca sa-i urmezi Lui. Asa ca ajutati si voi Biserica de Sfintele Pasti cu atat cat va duce buzunarul, pentru a-i ajuta pe slujitorii Domnului sa-si duca la capat misiunea pastorala.

7 comentarii

 1. „pentru a-i ajuta pe slujitorii Domnului sa-si duca la capat misiunea pastorala.”

  Misiune catastrofala mai degraba…

 2. Presupun ca blogul asta e o ironie totala…sper ca nu exista oameni pe pamant atat de irationali precum reiese din postarile tale…

 3. […] Articol a fost scris in original de Nastafavrie Bomba cu Neuroni […]

 4. Asta-i pe bune? da in biblie nu scrie sa-ti dai BMW-ul saracilor?

 5. este pe bune acest articol? adica tu chiar apreciezi asta si o consideri ca pe un gest frumos?
  astia care iau zeci de milioane de euro din banii nostri pentru a construi catedrala jefuirii neamului?

  • intradevar e de ratoit la catedrala motrosiri neamului,numai ca nu e cea mai grava,ptr.ca ,cladirile ramindeai ar putea construi scoli spitale drumuri,necesare tarii,numai ca pe ei ii doaren curde necesitatile vitale.Sati arat un alt aspect mult mai grav:dupa statistici avem 60.000 popci &co (40.000 doctori)ia fa un calculcu 1500/medie egel 90 mil/luna,uite cum ni se scurge miliardu/an printre degete la niste trintori (ca apa sfintita ,nici nu ajuta nici nu incurca).Va intreb mai fratilor di cei 4 mil de truditori care va cistigati piinea cu sudoarea fruntii,chiar nu aveti ce face cu 250lei/an de ii aruncati sa tineti niste turnatori ?plus ca ei sunt privati avind mii de hectare de paduri pasuni si teren arabil.Fiind privatizati ,io propun ca ar fi corect ca oricare privatizat sa plateasca chirie biroului unde si desfasoara activitatea ,BISERICA si CASA PAROHIALA (sunt construite de cetatenii acelei comunitati )si insusite prin furt de catre B.O.R.I.T.I. (bis.ort. rom institutia trintorilor,turmatorilloor ,tilharilor internationali).sa fim corecti dca un amarastean sarac ,bolnav presteaza o munca ,5 zile pe saptamina sa si cistige piinea la familie ,ei (popcii)dece nu pot ?sunt cu 2 perechi iar slujba de 2 ore duminica cit dureaza sa fie platiti 50lei ,ca si ednoriasi tot atita timp pierd cit si ei fara plata)DE RETINUT:CUI II TREBE POPASA L PLATEASCA,GVERNU PARLAMENTU si PRESEDENTIA ,CEI CARE II VOTEAZA SA I SUSTINA FINANCIAR de ce obligati cetatenii sa faca ceva impotriva vointei lor ,nu cumvaa se incalca o lege ?e constitutional ?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s