Femeia inferioara barbatului

Orice bun crestin stie ca femeia ii este net inferioara barbatului, scopul ei fiind treburile casnice si nascutul de copii. Ea a fost creata din coasta lui Adam pentru ca acesta se plictisea, deci e ca si cum Dumnezeu l-ar fi insamantat pe Adam, folosindu-l pe post de mama surogat.

Femeia este cea care l-a ispitit pe barbat (la indemnul Diavolului) sa guste din fructul cunoasterii, facandu-L pe bunul Dumnezeu sa pedepseasca o omenire intreaga numai din cauza ei. Daca ea ar fi stat cuminte in bezna necunoasterii si ar fi ascultat de Creator fara sa-I puna vreo clipa la indoiala judecata, am fi ramas si acum in palatul de clestar al Domnului, petrecand tot timpul slavindu-L.

Biblia contine numeroase referiri pentru crestini care dovedesc inferioritatea femeii fata de barbat:

Dumnezeu femeii i-a zis: „Voi înmulţi mereu necazurile tale, mai ales în vremea sarcinii tale; în dureri vei naşte copii; atrasă vei fi către bărbatul tău şi el te va stăpâni” (Geneza 3:16).

Femeile să se supună bărbaţilor lor ca Domnului, Pentru că bărbatul este cap femeii, precum şi Hristos este cap Bisericii, trupul Său, al cărui mântuitor şi este. Ci precum Biserica se supune lui Hristos, aşa şi femeile bărbaţilor lor, întru totul. (Efeseni 5:22-24)

Femeia să se înveţe în linişte, cu toată ascultarea. Nu îngăduiesc femeii nici să înveţe pe altul, nici să stăpânească pe bărbat, ci să stea liniştită. Căci Adam a fost zidit întâi, apoi Eva. Şi nu Adam a fost amăgit, ci femeia, amăgită fiind, s-a făcut călcătoare de poruncă. (I Timotei 2:11-14)

Orice femeie care se roagă sau prooroceşte, cu capul neacoperit, îşi necinsteşte capul; căci tot una este ca şi cum ar fi rasă. Căci dacă o femeie nu-şi pune văl pe cap, atunci să se şi tundă. Iar dacă este lucru de ruşine pentru femeie ca să se tundă ori să se radă, să-şi pună văl. Căci bărbatul nu trebuie să-şi acopere capul, fiind chip şi slavă a lui Dumnezeu, iar femeia este slava bărbatului. (I Corinteni 11:5-7)

De cate ori ati vazut pacatoasele din ziua de azi sa respecte cuvantulu Domnului?

Judecaţi în voi înşivă: Este, oare, cuviincios ca o femeie să se roage lui Dumnezeu cu capul descoperit? (I Corinteni 11:13).

O femeie care naste este pedepsita dupa cum urmeaza:

Dacă femeia va zămisli şi va naşte prunc de parte bărbătească, necurată va fi şapte zile, cum e necurată şi în zilele regulei ei. Femeia să mai şadă treizeci şi trei de zile şi să se curăţe de sângele său; de nimic sfânt să nu se atingă, şi la locaşul sfânt să nu meargă, până se vor împlini zilele curăţirii ei. Iar de va naşte fată, necurată va fi două săptămâni, ca şi în timpul regulei ei; apoi să mai stea şaizeci şi şase de zile pentru a se curăţi de sângele său. După ce se vor împlini zilele curăţirii ei pentru fiu sau pentru fiică, să aducă preotului la uşa cortului un miel de un an ardere de tot şi un pui de porumbel sau o turturică, jertfă pentru păcat. (Leviticul 12:2-6)

Iata deci cum este de cuviinta a se trata femeile de catre barbati, nu lasate sa faca ce vor, sa se macheze, sa ridice vocea la masculul lor, caci este pacat, e impotriva Naturii.

Trebuie sa intelegeti ca ideea de egalitate intre femei si barbati este una eretica, satanista, neplacuta Domnului si Legilor pe care le-a lasat pe Pamant.

35 comentarii

  1. o chestie interesanta care mi’a povestit un preot e ca vrajeala asta cu 30 de zile purificare bla bla bla era defapt un mod de a nu supune femeia la munci grele dupa ce naste…din cauza ca oamenii erau asa de primitivi isi puneau femeile care abia nascuse la treburi grele si desigur ca dupa nastere nu e ceva recomandat… deci mister preot a recunoscut cum chestia asta a fost inventata pt un anumit scop

    ft bun articolul 😀

    • Intr-adevar este o munca titanica sa mergi la biserica si sa-L slavesti pe Dumnezeu ore pe zi, zi de zi, (dar cum spunea si Pascal – nu pierzi nimic daca crezi), e si normal, doar suntem robii Lui; ideea nu e ca femeia sa nu munceasca, ci ca lui Dumnezeu ii este scarba de sangele ei si de aceea o pune sa se curete singura si sa nu calce in Casa Lui pana nu termina igienizarea (desfacerea de pacat). Sa nu uitam si de mielul si porumbelul trebuite aduse ca jertfa, altfel toata munca este in zadar in ochii lui Dumnezeu.

  2. […] Comment! Daca nu cu mult timp in urma incercam sa fac lumina in cazul Feministelor ce incearca Dominitia Mondiala folosindu-se de tot fel de tehnici, iata ca acum am gasit un alt articol care incalca grav tablita legii deontologice a Blogosferei romanesti: Femeia inferioara barbatului. […]

  3. Scuze

  4. impuscativa cu totii pe bune suntem in 2009 nu anii 300 sa fim seriosi va rog????

  5. Ai perfecta dreptate! Mamicuta ta imi este net inferioara mie. Dar mai este o femeie pe lumea asta care sta sub mine si anume nevasta-ta. Te-ai nascut dintr-o femeie inferioara si ai fost educat de o femeie inferioara si copii si toata samanta ta de peste generatii (la femei ma refer) vor fi niste inferiori.

  6. aoleu…orice femeie care spui tu ca e inferioara,e mult mai superioara decat tine

  7. Aprinde becu in bezna aia in care te afli ca il superi pe Dumnezeu cu prostiile tale. Toti suntem egali in fata lui Dumnezeu iar Biblia apropo a fost scrisa de oameni 🙂

    • Daca a fost scrisa de oameni, atunci cine e Dumnezeu si de unde stii daca exista?

  8. Il simti pe Dumnezeu in sufletul tau si ai incredere ca EL ti-a lasat minte sa gandesti cu ea nu sa urmezi orbeste toate aberatiile! Nu spun ca Biblia este gresita dar citatele de mai sus sunt niste aberatii ! Dumnezeu te a lasat pe Pamant sa fii propriul tau stapan si ti-a dat minte sa gandesti cu ea !

    • Cum il simti? Trebuie niste dovezi concrete. Tot ce scrie despre Dumnezeul crestin porneste de la Biblie. Daca Biblia se inseala, inseamna ca nu exista Dumnezeu.

      • Habar nu ai tu cat rau poti face cu un asemenea articol unor oameni care au avut parte de nefericirea de a cadea in capcanele religiei. Nu stii cate lacrimi pot sa verse unele femei sau fete noaptea pana la 6 dimineata, fara sa stie nimeni de ele, crezand ca Dumnezeu le considera inferioare sau scarboase din cauza unor procese perfect naturale din corpul lor. Iti respect religia, ai tot dreptul sa o urmezi fara ca eu sa am vreun cuvant de spus. Nu esti oprit nici de la a-ti exprima parerea cu privire la inferioritatea femeii, dar cred ca asemenea subiecte sensibile ar trebui tratate cu grija. Stiu bine de ce am afirmat ce am afirmat mai devreme, pentru ca cunosc o astfel de fata. Din fericire s-a lasat de asemenea prostii cu care o tinuse doi ani si bine, prin depresii, melodii triste si poezii de durere. Chiar daca cititorii articolului tau sunt 1000, si i-ai cauzat durere doar unuia, gandeste-te cum ar fi daca tu ai fi in locul lui si ai primi tot felul de asemenea lovituri de unde cauti cu disperare ajutor.

  9. Nu cred ca are sens sa ne contrazicem in continuare :)) oricum din tot ceea ce spui tu reiese ca Dumnezeu e un zeu meschin si plin de dorinta de razbunare ( sunt suficiente exemple pe acest blog unde ai facut trimitere la acest lucru)..si crede-ma daca era asa te trasnea sigur pana acum la cate prostii indrugi !

    • Eu il arat asa cum e in Biblie. Daca tu ai alte surse, poti sa le prezinti ca sa stie si restul populatiei Pamantului, nu numai tu. 🙂

  10. Repet daca era asa cum Il arati tu in Biblie te trasnea de mult 😉

    • Si eu repet, Daca tu ai alte surse, poti sa le prezinti ca sa stie si restul populatiei Pamantului, nu numai tu.

      Nu poti sa vorbesti despre ceva fara sa stim despre ce e vorba. Corect?

  11. Mda vad ca vorbesc cu peretii , oricum fiecare intelege lumea asta dupa gradul sau de evolutie si dupa drumul pe care il are de parcurs. Succes pe drumul tau !

    • Eu am inteles, dar te-am intrebat despre Dumnezeul tau pe ce te bazezi. Nu stiu de ce spui ca vorbesti cu peretii cand tu esti cea care evita un raspuns la obiect, la o intrebare care ar trebui sa te puna pe ganduri daca nu stii sa raspunzi la ea.

    • Evolutie? De la o cre(s)tina? Am trait sa o vad si pe asta!?
      Ce distractiv e sa folosesti doar ce vrei tu din biblie… sau aud oare un crestin care zice ca biblia nu e ok? cuvantul lu’ al de sus nu e scris bine?
      Shock, cartulia aia care se pretinde „cuvantu” e plina de violenta, rasism, intoleranta, etc. Ori o crezi toata, ori nu… nu prea tin nuantele cu al’ de sus… cica trazneste, aduce lacuste, chestii grele…

  12. Ei nu ma’nebuni :)) inteligent raspunsul tau vad ca ai gasit si parantezele de pe tastatura:). Nu am mentionat niciodata ca sunt crestina dar ma bucur totusi ca ai macar cateva conexiuni care functioneaza bine in capsoru tau si ai reusit sa pricepi putin din ce am zis in legatura cu Biblia(uimitor as putea spune daca tot e sa fim rai nu?). Si spre surprinderea ta Biblia asta a fost scrisa de mai multi oameni si ce e si mai uimitor e ca a fost …sa zicem „editata” de si mai multi deci prin urmare e posibil (daca iti scoti ochelarii de cal) sa mai gasesti lucruri si care indeamna la ceva bun( incredibil nu?) Si ca sa nu mai fii asa confuz in legatura cu ce cred eu religia si Biserica nu inseamna Dumnezeu pentru mine, iar pentru mititelul de tine care se teme de trasnete ..cuvintele au 2 sensuri (propriu si figurat) iar lacustele si restul chestiilor grele ..sa zicem ca nu privesc ok ?:)

    • Dar ce inseamna Dumnezeu?

    • Le-am cautat mult…

      Nici eu nu am zis ca ai fi, o, minune luminata… ma inchin in fata aprecierii tale. Nu sunt vrednic de tastatura asta.

      Aha, mersi ca m-ai luminat… eu credeam ca e scrisa de un singur om… Eu am mai citit o carte (induiosator, nu?) scrisa de unu Adolf parca… si aia avea multe lucruri bune…

      Pentru mine pana sa citesc sublimele tale cuvinte, credeam ca dumnezeu adevarat e Odin si fiul lui e Zeus… ce ignorant puteam fi…

      O mica intrebare, daca se poate, cam care parte din ea e editata si cam care e adevarata? Ca pe mine, acum, ma cam indeamna ala de la etaj sa citesc si sa cred partea cu arsu pe rug, lapidarea (tare nu?) femeilor, omoratul necredinciosilor… imi vine din ceva motiv elevat sa pun mana pe secure si sa incep sa fac ofrande de sange…

      Super, eu ma temeam de tranznetele lui Zeus si de ciocanul lui Thor, da daca zici tu, chip luminat ca e oki, m-am linistit.

      PS: Vezi ca inca este la liber si consultatia de specialitate psihiatrica, si medicatia. Poate nu esti un caz pierdut…

      • :)) hai gata ca te dai prea mult in spectacol si partea cu lapidarea si arsu pe rug , daca nu ai nevoie de consultanta aia specializata iti dai seama ca sunt absurditati precum si cartea lui Hitler (am citi ca sa nu spui ca vorbesc de pe pereti si nu am strans pe nimeni de gat dupa curios nu?)

  13. Asa e.Chiar si in ziua de azi,femeile poarta chipul lui Satan in sufletul lor.

    • O intrebare: ma-ta a fost sau este cumva tot femeie? Idiot misogin, retard care face degeaba umbra pamantului!

      • toate sunt curve !!! ma`sa, ma`ta, sor`ta` nevasta`ta fi`ta !!! inafara de a naste nu aveti niciun scop in viata asta , e in gena voastra sa ii incercati pe toti !!

  14. Sa fim seriosi. FEMEIA E NET SUPERIOARA BARBATULUI SI BARBATUL S-A PRINS DE CHESTIE SI A CREAT O RELIGIE. BIBLIA NU ESTE TRIMISA PRIN FAX DE DUMNEZEU, SI NICI MACAR NU EXISTA DOVEZI CLARE SI IREFUTABILE CA IISUS A EXISTAT CU ADEVARAT. E UN PERSONAJ MITIC, NU ISTORIC.
    FEMEIA E NET SUPERIOARA BARBATULUI DAR INCA ESTE TABU SA O ARATAM. VOI NU SUNTETI DECAT NISTE MAIMUTE AROGANTE PE CARE MAMELE AR TREBUI SA-I UCIDA CAND II NASC, CA SA RAMANA CAT MAI PUTINI BARBATI PE LUME. PE CARE SA-I FACEM SCLAVI SI DONATORI DE SPERMA SI ATAT. PT CA ASTA SUNTETI DEFAPT, INCAPABILI DE MAI MULT.
    BARBATII CARE GANDESC CA TINE MERITA BATUTI CU PIETRE. PLEACA CAPUL SI FII SUPUS FEMEII, SI PUPA-I PICIOARELE MAMEI TALE CA S-A INDURAT DE TINE SI TE-A CRESCU, DESI NU MERITAI SA FII PE ACEST PAMANT.
    VOI TREBUIE SA FITI SUPUSI FEMEII SI SA TINETI CIOCU MIC CA PREA VI S-A URCAT LA CAP.
    SI INAINTEA LUI ADAM, IN BIBLIA EVREIASCA, DUPA CARE A FOST COPIATA BIBLIA CRESTINA, A FOST LILITH. DA, DUMNEZEU, CARE E TOT O FEMEIE, A CREAT O ALTA FEMEIE, LILITH. VOI NU AVETI CUM SA FITI SLAVA LUI DUMNEZEU, PT CA SUNTETI PROSTI, MURDARI, FARA BRUMA DE MORALA SI INTELIGENTA. SORRY. ASTA-I ADEVARUL PE CARE TOATE FEMEILE TREBUIE S-L STIE DESPRE TATII, SOTII SI FII LOR.

    • erai la period cand ai postat replica..si de aia te intelegem si te respectam in continuare.

    • hahahah :)) uite asa femeia demonstreaza ca e buna pentru a bate campii si a abera !!!

  15. Fratilor… femeia este inferioara barbatului din orice punct de vedere !!! Asa suntem !!! Nu va mai ridicati voi feministe convinse cu drepturi !!! barbatul a inventat tot ce este in lumea asta ! De la „a” la „z” ! voi sunteti facute doar sa procreeati atat !! supuneti`va si acceptati`va pozitia altfel ne incurcati …

    • Mai copchile, tu n-ai auzit ca in America au lasat femeile in universitati prin 1950? Daca nu ai acces la scoala si daca parintii tai care ar trebui sa te ajute sa-ti incepi viata considera ca ar trebui sa stai in umbra unui barbat si iti transmit mesajul asta de cand te nasti, domnia ta, ca femeie, ce vei face?

  16. femeia trebuie rspectata femeia e fiinta sensibila ce am face noi barbati daca nu ar exista femeia?? suntem egali in fata lui dumnezeu barbati si femei avem aceleasi drepturi sufletesti si trupesti femeia e si mama si sora si fica trebuie respectate iubite si intelese eu iubesc partea feminina cine nu iubeste femeia nu se respecta pe el cine nu respecta partea feminina nu respecta nici pe mama nici pe sora lui cei ce a scris comentari contra femei nu cunaste adevarata identitatea sa personala de a fi un barbat cu moralitatea societati in care traieste respectand aproapele mai ales femeia

  17. ala care a scris articolul inseamna ca a fost traumatizat(sau violat) de o femeie de ii asa frica…sunte in secolul 21…akm barbati sunt inferiori femeilor

  18. Eu cred ca Feminismul se opune credintei ortodoxe si familiei traditionale. Emanciparea feminina duce la pierderea feminitatii unei femei.

  19. Dacă atât ai înțeles ți din Scriptură, e vai și amar de capul tău..


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu