Playoff-ul pentru Rai

Iata ce pot pati oamenii, care, chiar daca au dus o viata deosebit de curata si exemplara si nu au facut rau nimanui, ei nu au crezut ca Dumnezeu exista si nu L-au venerat. Pentru asta bunul nostru Tata Ceresc, Judecatorul, in dreptatea Sa, ii va trimite timp de o eternitate sau mai multe, sa arda, sa fie chinuiti si torturati in Iad:

Pedeapsa ereticilor pentru neslavirea Imparatului Ceresc

Pedeapsa ereticilor pentru neslavirea Imparatului Ceresc

Pentru a nu pati asa, trebuie sa va traiti toata viata voastra cu frica in voi, cu frica de Dumnezeu, cu spaima in suflet ca veti fi torturati daca cercetati si nu credeti, asa trebuie sa traiti. Mai trebuie sa va rugati intens, nu fiindca Domnul n-ar fi Atotstiutor si poate fi convins, ci ca sa-i demonstrati ceea ce stia (chiar daca pare ilogic, trebuie sa stiti ca Dumnezeu e mai presus de logica, de aceea ce ne cere poate parea cerinta unui timp fara nici un sens sau chiar retardat, dar nu este asa, logica Lui nu trebuie s-o intelegem, ci s-o respectam si atat). Mai trebuie sa va umiliti prin ritualuri bisericesti (facut cruce, ingenunchere, pupat icoane, pupat cruci, pupat roba popii, zguduit pasca la inmormantari, dat bani la preoti, spus „Hristos a Inviat” in loc de „cum te mai simti?” si „Adevarat a Inviat” in loc de „ce dovezi ai?” –lui Iisus ii place asta), demonstrandu-i lui Dumnezeu nimicnicia si supunerea voastra in fata Lui.

De asemenea trebuie sa stim ca in minusculitatea noastra, Domnul Nostru considera ca nici nu meritam sa ni se arate, sa treaca de pe invisible pe available. Oricum daca ar face-o, diavolul si speriatul crestinilor cu Iadul n-ar mai avea nici un sens, de aceea ele trebuie sa existe, iar Dumnezeu sa stea ascuns. Astfel si sacrificiul nostru ar fi mai puternic, una este sa te inchini unui imparat vazut si alta este sa te inchini si sa-ti traiesti toata viata ta dupa o fiinta pe care nu ai vazut-o niciodata in timp ce savantii rad de tine si te poreclesc „habotnic„, „idiot„, „robotel crestin„.

Dar avem stiinta ca El este Atotbun si Atotmilostiv; mila Lui este infinita dar daca nu ne supunem Cuvantului Sau, chinurile si torturile vesnice ne pandesc. El ne da libertatea sa alegem, fie sa ne lasam mintea pe mainile Bibliei, Bisericii si statului (adica ale Lui), sa lasam aceste elemente sa ne controleze viata, fie sa ne lasam trupul prada diavolului, flacarilor si cazanelor cu smoala. Alegerea este a voastra. In fond, nu ai nimic de pierdut daca iti petreci toata viata in frica si slavindu-L pe Dumnezeu.

4 comentarii

  1. Sa inteleg ca in IAD-ul e plin de : evrei, prostentanti, atei, budisti, gnostici si atei ? Iar raiul de dreptcredinciosi ortodocsi ?

  2. Atunci avem Ortodoxia propavaduieste un Dumnezeu Absurd.

    • Se spune ca e „mai presus de logica”. Sa credem si sa nu cercetam, si sa contribuim in continuare la bunastarea Bisericii prin impozite, taxe si donatii.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s