Masturbarea crestineasca

Zilnic poposesc pe acest sfant lacas virtual crestin cautatori de urmatoarele texte:
-cum sa scap de masturbare
-cum sa scapi de patima masturbarii
-patima masturbari
-masturbare ortodox
-masturbarea neuroni
-pacatul masturbarii
-cum sa scapam de gandurile spurcate

ca sa vedeti si voi cati oameni saraci cu duhul exista in tara asta, fapt imbucurator pentru Biserica si pentru ei, caci dupa cum a spus si Iisus, a lor este imparatia cerurilor, in palatul de clestar la pupat picioarele Tatalui.

Din nevoia disperata de a aduna vizite Ca sa ii ajut pe acesti sarmani crestini sa scape de pacatele diavolicesti, am scris articolul Cum sa scapi de patima masturbarii. Totusi consider ca trebuie sa intervin inca o data, ei fiind saraci cu duhul, asadar placuti Domnului. Raspunsul este urmatorul: mergeti la biserica, rugati-va cate 8 ore pe zi neincetat, tineti post negru timp de 40 de zile, consumand doar apa si biscuiti. Trupul vostru se va purifica si veti fi astfel mai fericiti, mai curati spiritual.

Este de stiut ca abstinenta este un stil de viata preacuvios, iar lui Dumnezeu ii place cand oamenii se umilesc in fata Lui. Atunci cand va incearca nevoile sexuale, voi sa nu le dati urmare. Sexul inainte de casatorie, sexul protejat, sexul in pozitii neadecvate (capra etc) sau prin gauri diverse, si masturbarea sunt pacate de moarte. Practic voi nu aveti voie sa aveti alte placeri in viata decat venerarea lui Dumnezeu, aceasta fiind si placerea Lui. Restul trebuie uitat. Chiar daca dorinta de a practica aceste pacate nu inceteaza sa se manifeste, chiar daca va vine sa urlati sau sa va dati cu capul de pereti dupa atatia ani de nepracticare a lor, voi sa va rugati la Dumnezeu si sa nu le dati curs. Eventual uitati-va la o icoana si dati-va drumul in timp ce va rugati, sau dati-va cu capul de pereti, pentru a uita de dorinta din cauza durerii de cap.

Un alt sfat pe care trebuie sa-l urmati este sa mergeti sa vorbiti cu un preot. El este cel mai in masura sa va ajute, deoarece multora dintre preoti le face placere cand baietei sau fete virgine (si nu numai) isi destainuie fanteziile in fata lor, fie in confesionar, fie pe o bancuta unde nu-i vede nimeni, sau in Jeep-ul pe care il poseda ca dar de la stat pentru activitatile lor preacuvioase de indoctrinare intru dreapta credinta crestina a populatiei tarii. Avand Biblia de partea lor si o viata abstinenta, ei sunt cei mai in masura sa va dea sfaturi sexuale.

Ultimul, dar nu si cel din urma sfat, pe care l-am explicat aici, este sa nu va spalati niciodata in zona genitala. In primul rand, atingerea acelei zone este pacat mare, smintiti fiind de Diavol. In al doilea rand, nespalarea locului respectiv, cumulata cu neraderea ei, induce o scarba nemaivazuta pentru zona genitala, astfel incat veti fi mai rezervati in a atinge locuri unde flora si fauna lasate de la Dumnezeu trebuie lasate sa evolueze se dezvolte, atat la barbati cat si la femei.

Trebuie sa faceti mari sacrificii pentru ca Dumnezeu sa nu se manie pe voi si sa va trimita in Iad sa fiti torturati pentru eternitate.


28 comentarii

  1. epic omule, epic

  2. Draga Clementin Pompiliu, am respectat cu sfintenie sfaturile tale crestinesti si nu m-am mai masturbat de 3 saptamani. Deja ma simt mult mai aproape de Dumnezeu, deoarece am inceput sa am vedenii si cu el, dar mai ales cu Sfanta Fecioara. Cine zice ca Dumnezeu e transcendent se abereaza. Dumnezeu este real, dar ca sa-l vezi trebuie neaparat sa te abtii de la pacatele trupesti cel putin 3 saptamani.

    • Gandeste-te ca pana la sfarsitul vietii pamantesti mai ai inca de 1000 si ceva de ori pe atat, dar nu trebuie sa renunti.
      Dumnezeu te asteapta sa-i pupi picioarele.

  3. „Nu ştiţi, oare, că nedrepţii nu vor moşteni împaraţia lui Dumnezeu? Nu va amagiţi: Nici desfrînaţii, nici închinatorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiţii, nici furii, nici lacomii, nici beţivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moşteni împaraţia lui Dumnezeu.” (1 Corinteni 6, 9-10).
    malahie=masturbare

    • Adevarat graiesti, fata buna. Imi pare bine ca mai sunt si oameni care gandesc corect, crestineste, si nu dau crezare savantilor satanisti care spun ca nevoile sexuale sunt ceva normal. Omul trebuie sa se abtina, in umilinta, indiferent de poftele apasatoare pe care le intampina, altfel torturile vesnice ale Iadului se vor revarsa asupra lui. Slavit fie numele Domnului.

  4. Sunteti nebuni?? care dintre voi nu s-a masturbat pana acum??? E adevarat, e un mare pacat la fel k sexul dinaintea casatoriei dar sunt niste nevoi firesti pe care cu totii le avem… ce chestie!!! cum sa nu t speli in locurile intime? suntem animale?? prsoana care a scris articolu a tras cv prafuri inainte;)

    • Aceste nevoie sunt date de Dumnezeu ca sa ne testeze credinta. Doar nu credeati ca in Rai e usor de ajuns. Ce rost ar mai avea religia atunci?

  5. u nu te speli in locurile intime??:|

    • Ba da, dar in scarba si cu gandul la Domnul Dumnezeul.
      Este bine ca in baie sa avem icoane cu sfinti sau mai ales cu Iisus si sa ne rugam pentru treburi mari usoare si fara sminteli.

      Poate acest articol te va ajuta sa gasesti calea catre cele sfinte, catre modelul crestin sanatos:

      Spalatul crestinesc

      • dude tu vb serios sau faci misto aci?
        e mare pacat sa ai icoane in baie

      • Cum sa fie pacat? Tu nu vrei sa-L ai langa tine pe Domnul Dumnezeul Tau pretutindeni?

      • Ba da, dar din cate stiu e pretutindeni cu mine, chit ca am o icoana acolo sau nu, important e unde imi este gandul…si nu se da cu aghiasma si tamaie in baie si nu se face rugaciunea inimii in baie…intreaba un preot daca nu ma crezi.
        De rugaciunea inimii nu stiu sigur, dar de tamie si agheasma stiu sigur. De altfel nici cand iti face sfestanie nu se duce la baie.

        Baia e un loc impur unde pute, cum sa pui o icoana sa stea in asemenea miros?

      • Si daca e pretutindeni de ce crezi ca L-ar deranja mirosul din baie? Cum sa se scarbeasca Dumnezeu de creatia Lui? Sa stii ca si mirosul de WC, si excrementele sunt tot de El create, de moment ce totul e creat de El.

      • Daca il primesti pe Iisus in casa sigur n-o sa-l inviti la baie sa-i arati creatia.
        Si daca e asa cum zici tu de ce nu se da cu tamaie si agheasma in baie? Sau de ce nu se face sfestanie si in baie? Baia nu trebuie sfintita? De ce tamaia miroase frumos? Ca sa miroasa bine biserica si casa cand dam cu ea? De ce diavolii fug de tamaie si cauta mirosuri urate, de ex: tigara.
        De ce nu intrebi un preot in loc sa te contrazici cu mine?
        SI inca ceva, tu chiar vorbesti serios aici pe blog? Sau e doar un blog facut de un cinic plictisit?

      • Crezi ca are nevoie sa-l inviti tu? Se invita el singur, ca e peste tot. Nu asa spune religia? Cine esti tu sa contrazici religia, paganule?

        Preotii sfintesc ce vor. Daca vor sa sfinteasca masini, stadioane sau telescaun, le sfintesc.


        http://www.libertatea.ro/detalii/articol/preoti-national-arena-361026.html

      • De ce treci la atacuri personale? De ce nu intrebi un preot ce se sfinteste si ce nu? Am avut preoti acasa si nici unul n-a dat cu tamaie si aghiasma in baie.
        Si de ce sunt pagan? Pentru ca nu sunt de acord cu tine? Ce fel de crestin esti tu? Parca era vorba de blandete si toleranta in crestinism.
        Si de ce nu raspunzi la intrebare? Esti serios cu blogu asta sau nu?

      • Ia da-i tu preotului un spor pentru conditii grele de munca (intreaba-l cat) si iti sfinteste el si baie, si grajd, si tot. Da-i pana accepta. Nici o suma nu este prea mica pentru a avea toata casa ferita de draci, de spiridusi si de fantome. Vezi atunci ce zice.

        Blandete si toleranta in crestinism da, dar nu pentru oricine:

        „Iar tot cel ce nu va căuta pe Domnul Dumnezeul lui Israel să moară, ori mic de va fi, ori mare, ori bărbat de va fi, ori femeie.”
        II Cronici 15:13

      • Sa judeci un preot inseamna sa judeci Biserica, sa judeci Biserica inseamna sa-l judeci pe Dumnezeu.
        Citatul ala de mi l-ai dat tu e din Vechiul Testament. Dupa interpretarea pe care o dai tu ar fi normal sa ma duc sa trag cu pusca in arabi, budisti si alte religii.
        Parca se zice in Noul Testament: „Lege noua va dau eu voua, sa va iubiti unul pe altul cum v-am iubit Eu”.

        Deci intreb din nou: esti serios cu blogu asta sau esti un impostor? E a3a oara si ultima cand te intreb.
        Oricum pentru cine nu stie e pacat sa ai icoane in baie. Duceti-va si intrebati un preot care vi se pare credincios daca nu credeti.

        Stima.

      • Cine ce preot a judecat?

        Iar citatul tau e o inventie. In schimb astea nu:

        17. Să nu socotiţi că am venit să stric Legea sau proorocii; n-am venit să stric, ci să împlinesc.
        18. Căci adevărat zic vouă: Înainte de a trece cerul şi pământul, o iotă sau o cirtă din Lege nu va trece, până ce se vor face toate.
        19. Deci, cel ce va strica una din aceste porunci, foarte mici, şi va învăţa aşa pe oameni, foarte mic se va chema în împărăţia cerurilor; iar cel ce va face şi va învăţa, acesta mare se va chema în împărăţia cerurilor.

        (Matei 5)

        Cat despre ultima intrebare… daca erai destept iti dadeai seama demult de raspuns.

      • Tu ii judeci pe preoti prin atitudine. Nu fa pe niznaiu ca stii la ce ma refer.
        Citatul corect era: “Porunca noua va dau voua: Sa va iubiti unul pe altul” ceea ce in esenta e acelasi lucru. In lege nu scrie ca cei ce nu se inchina lui Dumnezeul lui Israel trebuie sa moara, iar Sfanta Treime, tehnic vorbind, nu este Dumnezeul lui Israel. Si de asemenea Iisus a zis ca cea mai importanta invatatura din Tora e sa-l iubesti pe Domnul si apoi sa-ti iubesti aproapele.

        Iar despre raspuns, blogul asta mi s-a parut de la inceput condescendent si rauvoitor, ca si raspunsurile tale de pana acum de altfel. Poti sa rastalmacesti ce vrei cum vrei, asta nu te indreptateste sa fi ateu sau sa iti bati joc de Dumnezeu.
        Dumnezeu ti-a dat liber arbitru, poti sa-l folosesti cum vrei, dar intotdeauna exista consecinte.
        Asta-i ultimu meu post pe blog.
        Spor.

      • Nu, nu stiu la ce te referi, si nici nu-mi dau cu parerea pe baze de „stim noi”.

        Citatul corect era: “Porunca noua va dau voua: Sa va iubiti unul pe altul” ceea ce in esenta e acelasi lucru.

        Daca da o porunca noua nu inseamna ca se schimba toata legea.

        In lege nu scrie ca cei ce nu se inchina lui Dumnezeul lui Israel trebuie sa moara

        Tu contesti citatul din II Cronici, paganule? Crezi numai ce vrei tu sa consideri? Sa nu te mai numesti crestin, pentru ca negi Biblia!

        iar Sfanta Treime, tehnic vorbind, nu este Dumnezeul lui Israel.

        Dar ala cine este, Bau Bau?

        Si de asemenea Iisus a zis ca cea mai importanta invatatura din Tora e sa-l iubesti pe Domnul si apoi sa-ti iubesti aproapele.

        Si trebuie sa ignoram celelalte porunci?

        Iar despre raspuns, blogul asta mi s-a parut de la inceput condescendent si rauvoitor

        Ce e cu oximoronul asta?

        Poti sa rastalmacesti ce vrei cum vrei, asta nu te indreptateste sa fi ateu sau sa iti bati joc de Dumnezeu.

        Pe blogul meu pot sa fac ce vreau. Inclusiv sa permit comentarii aiurite care rastalmacesc spunand ca altii rastalmacesc.

        Dumnezeu ti-a dat liber arbitru, poti sa-l folosesti cum vrei, dar intotdeauna exista consecinte.

        Corect. Ori faci cum zice El, ori primesti pedeapsa cu iadul. Arbitru mai liber de atat nu exista. Nici Pierluigi Collina nu se poate bucura de atata libertate.

  6. 😕 mi-ai dat de gandit… rufay_angel- id meu dak vrei sa mai vb shi sa ma mai inveti lucruri bune k rele toti ma invatza…. mss:)

  7. Este o problema tare complicata,cea a poftelor si pacatelor trupesti. Sa o luam logic:sexul si,implicit masturbarea sunt din punct de vedere medical niste elemente necesare pentru asigurarea unei vieti normale si sanatoase,dupa o anumita varsta si bineinteles in anumite conditii de igiena si protectie. cu totii cunoastem faptul ca acestea sunt considerate insa preacurvii in Biblie,deci,pacate care l maniaza pe Dumnezeu. Insa,hai sa facem totusi o diferenta intre omul care se „spurca” in cel mai rau mod(de ex. o prostituata care si vinde corpul sau cei obsedati de orgii sexuale) si cei care duc o viata sexuala sanatoasa. Intradevar,Dumnezeu a lasat sexul pentru a avea ca rezultat nasterea fiintei umane. Dar as avea curajul,su riscul ca Dumnezeu sa „se supere pe mine”, sa afirm o alta ipoteza: eu as spune ca el a lasat sexul si ca un mod de manifestare a iubirii dintre doi oameni,de completare si unire fizica a lor. Pe de alta parte, o viata sexuala sanatoasa,fara „spurcaiuni” si „sminteli” ,sincer,imi doresc sa cred.si sper din tot sufletul sa nu „blasfemiez”pt ca nu asta mi-este intentia, nu este un pacat atat de grav,mortal,care sa l manieze pe Iisus si Dumnezu. Stim ca Iisus ne invata sa ne iubim reciproc,sa nu facem rau celorlalti. Intrucat prin sex nu daunam nimanui,dimpotriva,ne manifestam nevoia fizica sau,de cele mai multe ori, iubirea,placerea,bunastarea, oare este un pacat mortal? A se face diferenta intre a face dragoste si a face sex animalic….Consider ca toti avem asa zisele „patimi”, aceasta e considerata o patima. Dar de ce? Oare e o patima precum invidia,minciuna,dorinta de a face rau altuia? Sau e o patima , o dorinta de a ne face bine noua,sau chiar si altora…?! Sa nu ne ascundem dupa deget,eu una, ani buni am considerat cel mai mare pacat sexul.masturbarea..etc,dar am realizat, ca in timp ce ma foscusam pe acestea,ferindu ma de ele ca de Satana,de fapt faceam pacate cu gandul sau vorba MAI GRAVE….
    As dori sa stiu….cum putem avea o viata sexuala normala,sanatoasa,fara sa l maniem pe BUNUL DUMNEZU,iubitorul nostru tata?Oare am putea compensa prin fapte bune si altruiste\, prin respect si ajutor fata de semeni?

    • religia e degradare umana, ca te pune sa induri abstinenta sau sa te abtii de la mancare (post) sau alte placeri. in evul mediu asta era modul prin care te faceau sa depinzi de ei, sa fii sclavul lor prin imaginea unui zeu care iti porunceste sa te umilesti si sa dai si haina jos de pe tine fiindca nu-ti serveste la mantuire. ca sacrificiul e calea cea buna.
      doar nu crezi ca pentru o divinitate atotputernica e important sa nu faci sex si sa nu mananci. e absurd. asa ca lasa religia, zeii antico-medievali si traieste-ti viata cu demnitate si rational, in caz ca crezi ca are cine sa fie mandru de traiul pe care l-ai dus.

  8. iti zic doar atat: Vai de capul si de zilele tale…nu ai invatat nimic pana la varsta ta „respectabila”

  9. „Din nevoia disperata de a aduna vizite Ca sa ii ajut pe acesti sarmani crestini sa scape de pacatele diavolicesti, am scris articolul …” SUPERB CUM AI TAIAT!!!! :))))) ESTI GENIAL….. Am o intrebare…. cate capete de pereti ai dat sa scapi de masturbare (de sex nu poate fi vorba la ce flora si fauna detii in zona intima)… de ai ajuns in HALUL ASTA?

  10. Ce cretinisme iti pot trece prin cap.. Ma voi sunteti normali la cap? Ateule, sau scuze.. Curvarule, daca tu crezi ca masturbarea nu este pacat nu e nevoie sa te oftici.. Mai bine nu scrii deloc decat sa scrii ce-ti trece prin mintea ta aia infectata. Nu e nevoie sa stie lumea ce ai tu de zis.. Uite, asta ar fi unul dintre motive: „Ultimul, dar nu si cel din urma sfat, pe care l-am explicat aici, este sa nu va spalati niciodata in zona genitala. In primul rand, atingerea acelei zone este pacat mare, smintiti fiind de Diavol.” Nu te spala, cine te pune? Te-a fortat cineva si acum vrei sa iti arati problema ta? Esti de o ipocrizie rara.. Ca sa nu mai vorbim de ce ai scris mai sus… Nici nu vreau sa comentez asa ceva.. Felul in care ai scris atat pe tema asta arata ca esti un psihopat, un mare jegos.. Pe tine o sa te aprecieze mai mult cretinii in viata decat oamenii de seama..

  11. îți dai seama ce vinovat se simte unul care nu a auzit în viața lui de Dumnezeu? :))))


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu