Despre evolutionism in Saptamana Mare

Bine v-am regasit, drag popor cu sange si ADN crestin-ortodox. Ne gasim astazi in cea de-a patruzeci si patra zi de post al Pastelui, post in care nu avem voie sa consumam carne, oua, branzeturi, vitamine, lapte, iaurt, cafea, suc, deci cam tot ce ne face sa functionam ca niste fiinte umane si nu ca niste robi ai lui Dumnezeu.

In caz ca mai aveti vlaga in voi, propun sa incepem Saptamana Mare cu mare piosenie si moderatie, lovind cu putere in blestemata stiinta, care ne face zile fripte atacand fara incetare dreapta-credinta stramoseasca intru dumnezeii, sfintii nostri si celelalte personaje din catalogul de mantuire.

Iata ce au mai scornit evolutionistii:

Priviti ce blasfemie! Atat de ridicoli au ajuns, incat sa deseneze schelete asemanatoare omului (fiinta Sfanta) si maimutelor (fiinte atee, criminale, fara creier si fara suflet). Toata mascarada aceasta ca sa distruga credinta crestin-ortodoxa si sa-i trimita pe crestinii vocali inapoi la casele lor.

Nu mai e cazul sa spun ceea ce orice om rational stie, ca acestea sunt niste falsuri. Niste poze falsificate de NASA si Agentia Spatiala Internationala ca sa planteze samanta de indoiala in inimile credinciosilor. De fapt prin ele vorbeste Diavolul.

Am sa incerc sa va desenez cum arata de fapt un schelet de maimuta, acest animal necurat, in urma studiului facut de Academia Ortodoxa Rusa, sa vedeti si sa va convingi singuri daca seamana sau nu cu un schelet de om.

Nu radeti de ilustratia mea fiindca suntem in post!

Ia ziceti ateilor, pare aceasta faptura inrudita cu varful creatiei lui Dumnezeu? Nici vorba. Este o faptura a Satanei, a necuratului si manjitului Diavol. Nu degeaba spun crestinii ca ateii se inchina la maimuta. Asa este! Ateii se inchina la aceasta fiinta mancatoare de banane si la Papusarul ei cu coarne.

5 comentarii

 1. Maimuta este facuta dupa chipul si asemanarea lu’ Satan. Se stie! Am zis!

  • Corect. Se poate observa ca si bananele au forma coarnelor impielitatului. Trebuie sa fii orb sa nu vezi toate aceste semne!

 2. Pai asa a vrut creatoru’ si omul si maimuta sa aiba la fel scheletul. :))
  Te pui cu maretia creatiei lui? :))
  Iar ca sa tragi concluzia ca daca au scheletul asemanator inseamna ca omul a evoluat din maimuta e doar lucrarea satanei! :))
  E logic argumentu? 😀

 3. Foarte tare articolul ! BRAVO!!

 4. Frate, nu inteleg de ce nu ai voie la cafea, suc, vitamine in post; ce legatura au astea cu postul?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s