Dumnezeu in tara minunilor

Odata cu lansarea campaniei crestine anterior amintite, de sustinere a religiei ca materie obligatorie atat in cei 4 ani de scoala primara, cat si in cei 4 ani de gimnaziu, apoi in cei 4 ani de liceu (copilului trebuie sa-i intre bine in cap religia), iata cum s-au rasculat imediat toti saracii cu duhul, placuti Domnului, indoctrinati crestineste pana in maduva oaselor, cu mesajele lor binevoitoare. Acestia tin cu tot dinadinsul sa-L apere pe Dumnezeu, desi este Atotputernic, si sa nasca si o revolutie a oamenilor cu prieteni divini daca o decizie precum coborarea religiei chiar si la statut de materie optionala este pusa in discutie. Faptul acesta ma linisteste si imi lasa gandul ca va mai trece multa vreme pana Romania isi va aminti de sintagma satanista de „stat laic” din constitutie (asa cum sunt tarile occidentale) si o va aplica in sfarsit impotriva Domnului Dumnezeului Nostru Crestin.

Celelalte state traiesc atat de bine fara indoctrinare masiva deoarece Satana ii ispiteste, dar ele sunt sortite pierzaniei, vor vedea suedezii, francezii, danezii, norvegienii, olandezii, englezii, finlandezii, australienii daca vor mai trai asa bine si in Iadul pe care li-l pregateste Dumnezeu cu caldura pentru ca nu s-au supus in intregime Lui, cu toata fiinta si fara intrebari. Noi, desi super-credinciosi, o ducem in halul in care o ducem datorita Domnului, Acesta vrand ca de obicei sa ne testeze credinta (una din ocupatiile Lui).

Credinta Europei in zei

Credinta Europei in zei

Romania isi castiga inca o data reputatia (pe care de fapt o avea deja) de cea mai indoctrinata tara din Europa (UE), fapt care nu este rau, oitele Domnului. Trebuie sa ne mandrim in continuare cu credinta noastra in Dumnezeu, in carti scrise acum 2000 de ani precum Biblia, in spirite, in diavoli, in balaurii si uriasii din Biblie, in negarea evolutionismului si aplicarea unei mini-inchizitii atunci cand imaginea Sfantei Biserici (si reprezentanti ai ei) este atinsa, cand se incearca schimbarea statutului reliei in scoli in altul decat cel obligatoriu, sau cand exista urme ca ar fi mai putini ortodocsi decat ar vrea Domnul (si se pun mai multi la recensamant).

Va las sa va delectati cu cateva dintre mesajele pline de habotnicism ale locuitorilor Romaniei (care nu este pacat ca este locuita), si nu uitati: „dormi linistit popor crestin, caci Biserica si statul lucreaza pentru tine„.

Credinţa creştină oferă din plin toate garanţiile unei educaţii solide, profunde, în spiritul iubirii de Dumnezeu şi de semeni. Dumnezeu să ne ajute! Prof. Alexandru Androne (admin. Ora de Religie)

Ma alatur acestei companii care este o continuare a traditiilor neamului romanesc. Religia trebuie predata in scolile gimnaziale. Astfel, demonstram ca suntem romani cu adevarat. Octavian PAUN – Redactor Sef radio METAFORA

Sper ca rezultatul campaniei sa fie limitarea sau stoparea opiniilor la nivel inalt, cu privire la marginalizarea orei de Religie in scoala. Prin ora de Religie elevii sunt indemnati spre cinstirea lui Dumnezeu si apropierea de biserica. Teolog prof. Mirela Sova (admin Lacasuri Literare)

Susţin tot ceea ce are de-a face cu integritatea morală şi religioasă a poporului român ortodox. Pr. Sârbu Bogdan Eugen (admin ParohiaCauesti)

Sustinem Campania publică de menţinere a predării obligatorii a religiei în şcoli, ca disciplină esenţialmente formativă şi garant al viitorului oricărei naţiuni. Editura Arca Invierii
Religia trebuie sã-si aibã statutul ei în planul de învãtãmânt la toate nivelele de învãtãmânt public: primar, gimnazial si liceal. Pr. dr. Valentin Bugariu

Poporul roman este un popor crestin. Oare ati uitat de Constantin Brancoveanu si de alti si alti domnitori care au luptat pentru credinta crestina???
Va rugam, pastrati religia in scoli ca materie de studiu!
Maria si Mihaela

Nimic fara Dumnezeu! Prof. Maria Bute

Scoaterea Religiei din scoala este un atentat la fiinta nationala fundamental crestina a romanilor!!!!!! Geo Roata

Lasati RELIGIA in scoli caci altfel va fi mare urgia lui Dumnezeu peste noi! Mihaela Doina Mazare / Bucuresti

Doamne, ajuta-ne! Ana Avram

Sa ne rugam la marii nostrii sfinti Apostoli, martiri, marturisitori si cuviosi care se roaga alaturi de noi in ceruri, alaturi de Maica Sfanta, ca Dumnezeu sa nu lase acest popor, crestin in strafundul sau, sa fie acum lipsit de lumina invataturii lui Hristos Cuvantul si Mantuitorul nostru. Ciornea Lacramioara, Navodari

Avem nevoie ca urmasii nostri sa invete si sa cultive principiile crestin ortodoxe. Razvan Taranu

Domnul, Maica Domnului si toti Sfintii sa pazeasca tara noastra! Amin! Ivanov Ioan

Religia neaparat trebuie sa fie o disciplina obligatorie in scoli. Ivanov Carmen Lucia

Suntem un popor ortodox […] Aceasta religie introdusa in scoala ar trebui sa ii faca pe tineri sa aiba FRICA de Dumnezeu. SECRIERU CLAUDIA


SFANTUL SINOD SA SE ADUNE DE URGENTA,SA SE CONVOACE LA BUCURESTI TOTI PREOTII SI TOTI CREDINCIOSII SI SA SE DEA BUZNA LA PROPRIU IN ministerul educatiei (ce educa fratii de acolo???) SI SA SE FORTEZE LASAREA OREI DE RELIGIE CARE ASA CUM E MACAR IL ADUCE PE HRISTOS COPIILOR. Florin Niculescu

DACA ACOLO S-A AJUNS DIN CAUZA CELOR DE LA CONDUCEREA TARII! AU UITAT OARE CA SUNTEM OAMENI FACUTI DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI DUMNEZEU? AU UITAT ASTA? Ponyori Nicolae

8 comentarii

 1. Multumesc frumos, domnul Pompiliu! Multă sănătate!

  • Ma bucur ca esti mandru ca esti indoctrinat intr-o tara de oite pastorite de Biserica si statul roman. In acest sens poti sustine aceasta campanie:
   https://bombacuneuroni.wordpress.com/campanie/

  • Imi cer scuze, dar am spus doar „mulţumesc domnul Pompiliu”, nu am spus ca sunt mandru de ceva…plus alte adaugiri inchipuite. Ma rog, intelegeti ce vreti, ce puteti. Sa fiti sanatos!

   • Nici nu am spus ca ai spus, doar am observat ca esti un om indoctrinat si ca esti mandru, avand si un blog si sustinand ca oamenii si copiii sa fie indoctrinati obligatoriu in cazul de fata in scoli.
    Indoctrinat crestin inseamna initiat in doctrina crestina.
    Nu am obligat, ca eu nu sunt Dumnezeu sau Biserica sa oblig oameni.

   • poate ca unii nu vor sa fie educati sa va venereze voua zeul, nu crezi?

   • Îmi pare rău că am avut neinspiraţia să dau curs unor provocări cam „veninoase” şi gratuite. Pt că altfel nu pot fi numite remarcile „binevoitoare” către cineva pe care nu-l cunoşti câtuşi de puţin şi nici ce face şi cum face. Şi care nu ţi-a făcut niciodată nimic ca să-l ataci cu epitete necuviincioase. Dar..mă rog…bunul simţ la români e în grea suferinţă.
    Da, recunosc, sunt un mare „îndoctrinat”. M-a „îndoctrinat” la greu bunica mea, care m-a învăţat rugăciuni, m-a dus la biserică şi m-a îndemnat întotdeauna să fiu un om de omenie şi un creştin adevărat. Şi a nu a făcut-o cu sila, ci prin exemplul frumos al vieţii ei.
    Dacă vă temeţi cumva că la ora de religie, copiii sunt supuşi la cazne cumplite şi li se baga cu pâlnia în cap „aberaţii creştine” ( să fii bun, să fii milos, să respecţi aproapele, să fii tolerant cu toţi şi alte lucruri „odioase” de genul acesta), pot să vă spun (în ceea ce mă priveşte, nu şi pt alţii) că nu am cerut niciodată copiilor să spună ca mine. Nici măcar Iisus nu a impus ceva vreodată. Sunt de principul că omul trebuie să adere singur, de bună voie, la credinţă. Să se convingă singur sau…cum crede el! Cu forţa nu obţii nimic! Am şi elevi care se declară atei, dar stau la ora si participa la toate discuţiile. Si o fac frumos, respectuos, cu mult bun simt.E dreptul lor să creadă sau nu. Încă nu i-a pus nimeni …pe rug pentru asta! Şi nici nu o sa se întâmple undeva aşa.
    Dar dacă sunt destul de mulţi cei care vor să înveţe, să afle, să cunoască, cele ce ţin de credinţa acestui popor, de ceea ce au respectat strămoşii noştri, spuneţi-mi va rog, trebuie să li se interzică? Pentru că nu sunteţi dvs sau altii de acord? Dacă nu ştiaţi, legea încă în vigoare, dă dreptul celor care nu vor să facă religia, să opteze să nu o facă, datorită convingerilor lor sau altor opţiuni. Deci? Cine obligă pe cine?
    Incercati sa fiţi cu adevărat raţionali, aşa cum spuneţi, şi să lăsaţi „înfierbântarea” asta care nu foloseşte la nimic. Nimeni nu vrea oameni îndoctrinaţi, îndobitociţi.
    M-as bucura daca ati intelege bunele intentii ale acestui raspuns. Care nu se vrea deloc un „atac”, ci o mana prieteneasca pe care v-o intind tuturor. Indiferent ce convingeri aveti, avem loc toti pe pamantul acesta!

   • 1. lectii de viata se pot preda bine-mersi la materii gen Dirigentie, Educatie Morala, Educatie Civica, Psihologie s.a. (daca s-ar pune mai mult interes pe ele), fara sa fie nevoie sa fie insotite de basme cu zei care te ard daca nu crezi in ei si care poruncesc omorarea pacatosilor cu pietre, distrugerea satelor sau ce valori „morale” mai promoveaza biblia.

    2. daca omul trebuie sa adere singur, de ce e nevoie de religie obligatorie cand exista atatea biserici, carti, mediatizare, scoli teologice, seminarii/grupuri pentru asa ceva, sau CEL PUTIN sa aiba un statut de materie optionala si nu obligatorie sau sa faci cerere speciala ca sa nu iei parte?
    multi copii necredinciosi stau la ore pentru ca fie sunt discriminati, priviti urat, certati sau fiindca la religie se dau in general note mari care mai urca media, sau fiindca asa s-au invatat din clasa I.

    3. credinta acestui popor nu e una singura, conform constitutiei si principiului de stat LAIC, separat de biserica, asa cum nici 100% din populatie nu e ortodoxa si asta nu inseamna ca nu sunt romani.

 2. Se pare că România se separă cel puţin din punct de vedere,
  idologic,în două „naţiuni” radical opuse.
  O minoritate de ROMÂNI RAŢIONALIŞTI autentici(care „gîndesc” deci fac dovada exsistenţei lor ca „fiinţe” UMANE)şi „turma de ovine crştină” care nu are nimic comun cu DEMNITATEA de fiinţă umană,astfel de cetăţean al ROMÂNIEI DEMNE.
  Creştinismul,fiind în fond o continuare a sistemului patriarhal,odios,ticăloşit şi inuman,astfel o BLASFEMIE la adresa DREPTĂŢII şi DEMNITĂŢII *FIINŢEI* SOCIALE.
  Este deci imperios necesar,redefinirea statutului de *cetăţean* ROMÂN,ca fiinţă umană RAŢIONALISTĂ,care militează pt.DREPTATE SOCIALĂ,eliminarea oricărei forme de exploatare a omului de către om şi UMILIRE a „fiinţei umane”, astfel la revenirea la statutul de CETĂŢEAN DEMN într-o ŢARĂ DEMNĂ.
  Turma de dobitoce creştine,lipsite de cele mai elementare noţiuni de Dreptate/Demnitate umană,îndobitocită de ciobanii inculţi şi inumani care „mulg”,umilesc şi expoatează fără milă,îndobitocita turmă,nu merită şi nu au cum să fie definiţi ca CETĂŢENI ai României.
  În concluzie,se impune ca CETĂŢENII,treziţi de mesajul IMNULUI NAŢIONAL, să ia atitudine faţă de manifestările,de amploare a „turmei rebele”, de inconştienţi şi conştienţi ce duc la ruină ŢARA şi la sapă de lemn cetăţeni,la stoparea acestui cenocid SPIRITUAL, ce se chemă IDEOLOGIE PATIARHAL CREŞTINĂ.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s