Toti pentru indoctrinare, indoctrinare pentru toti

Vesti mirifice, dragii mei, toata lumea este cu Biserica, toti sunt crestin-ortodocsi, credinciosi si militeaza pentru indoctrinare. Viitorul tarii este unul minunat, intr-o continua si perpetua dorinta pentru supunere a poporului la picioarele lui Dumnezeu, pentru ajutarea Bisericii cu bani de la stat, de la noi, in vederea mantuirii noastre.

Crin Antonescu (PNL) a bifat inca o pozitie a alesilor Domnului poporului, un popor crestin-ortodox care este dornic de indoctrinare in totalmente, cei 10% care nu sunt ortodocsi reprezentand o parte nesemnificativa, neglijabila.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, la scoala de vara a TNL, ca primul lucru pe care l-ar face ca presedinte al Romaniei, desi nu este ‘bisericos’, ar fi o discutie cu Patriarhul, pentru ca acesta este liderul spritiual al natiunii. […] ‘As avea o discutie cu Patriarhul, nu este o gluma. Cred ca, de ce, puteti ghici. Pentru ca Patriarhul BOR este liderul spiritual al acestei natiuni‘, a spus Crin Antonescu.

sunt creştin, dar cred că, indiferent cine ar fi persoana fizică aflată în această postură, simbolizează ceva şi cred că, pentru ceea ce în România în anii următori trebuie să se întâmple, adică o reaşezare a vieţii publice, a calităţii vieţii publice, nu sunt deloc suficienţi politicienii, ci e nevoie de o conlucrare între puterea politică şi cea spirituală, între toate sursele de autoritate recunoscute de naţiunea română.

(Messa & Logosfera)

O conlucrare intre puterea politica si cea spirituala, da, asa este. Desi ea a existat mereu, acum este nevoie sa se declare explicit acest lucru, pentru a nu crede cumva oamenii ca vreunul dintre alesi si candidati (in afara de Remus Cernea) va lasa deoparte parteneriatul cu Biserica Ortodoxa Romana si cu Imaginea Audi, Patriarhul Daniel. Pentru ca legile Dumnezeiesti sunt mai importante decat legea laicitatii, separarii bisericii de stat si alte erezisme din Constitutia Romaniei si cea Europeana, iar donatiile catre Sfanta Institutie Bisericeasca trebuie efectuate nu numai benevol, ci si din taxele si impozitele platite de oameni de orice religie catre stat, ceea ce deja se intampla.

Votati asadar Crin Antonescu, pentru o Romanie crestin-ortodoxa.

crin-antonescu-zoltan-racz-mediafax

Sustin indoctrinarea religioasa. Nimic fara Dumnezeu, nimic fara biserici! Votati pentru Mantuire!

14 comentarii

 1. Mda, intentionam sa votez cu el. Acum probabil nu ma voi mai prezenta la vot in turul 2.
  Sa-ti ajute Dumnezeu, frate Nastafavrie, ca te stradui sa ne luminezi si pe noi, pacatosii atei.

 2. Dae zau ca eu am acum o reala problema. Pe cine punem in loc de bashesku?

  • Pe Preafericitul Daniel, imaginea Audi.

 3. Cum am mai scris-o, in Romanika nimeni nu are curajul sa-si bage pula-n ei de popi, sa transforme statul dintr-un stat condus (si) de biserica intr-un stat laic, care nu ia impozite de la saraci ca sa le deie BOR-ului cu cele 14 miliarde RON avere si 90 milioane de euroi, venituri anuale declarate declarate (a primit cineva/candva chitanta de la popa pentru banii luati pentru botez, inmormantare, cununie, acatiste, lumanarui, wtf???), ci, in loc sa le deie 42 de milioane de euroi de la buget, in fiecare an, le-ar impozita averea de 13 miliarde + veniturile de 90 de miliarde…
  De ce nu are curajul nimeni?
  Fiindca in Romanika voteaza incultii (se stie ca prostia & incultura ori tacaneala sunt direct proportionale cu credinta) & pensionarii (care, odata ce se-apropie clipa finala, devin foarte, NU credinciosi, credinciosul adevarat nu-i rau, barfitor, egoist si ravnitor la avutul altuia, deci devin niste acerbi simulatori de credinta), reiau, fiindca in Romanika 90% din votanti sunt needucati, nebuni si/sau hodorogi cu-n picior in groapa, politicienii TREBUIE sa faca mumos la popime! Iar popo-sataneii STIU asta.

 4. Putin off-topic, dar…
  Sondajul ala din dreapta nu prea e corect. Ateismul nu e acelasi lucru cu satanismul. Cine crede in Satan se cheama ca crede in ceva, nu ? In rest… ce sa zic… n-avem cu cine vota.

  • Principiul crestinesc spune ca ateii sunt niste satanisti.

 5. D-zeul patriarhal/creştin spune:cei ce năpăstuiesc, asupresc,umilesc,fiinţa umană,au de „tată pe diavolul”.
  Concludent,deci pt.orice prost cu acte în regulă s-au nu,
  „clasa politică românească” a demonstrat,calităţile drăceşti,enumerate de tatăl patriarhal,excuzînd situaţia în care b.o.r.,ar admite că „tatăl lor” este un mare mincinos,iar cei ce îndeplinesc „calităţile de draci exploatatori”,nu sunt draci,ei fiind sfinţi.Altfel spus,SFIINŢII DRACI,asupresc fiinţa,spiritul uman,iar mai marele sfinţilor,d-zeu sfîntu este ocrotitirul sfinţilor ASUPRITORI,îndemnînd turma proletară la supunere faţă de sfiinţii exploatatorii,”draci atestaţi” de d-zeul DRACILOR.HA,HA,..CE CRUNTĂ PROSTIE PE CAPU LOR,CREŞTINI INCULŢI ŞI PROŞTI GRĂMADĂ. Să le fie de bine…nenorociţii!!?

 6. alt mason imputit….observ ca si tu esti in categoria astora….pro masoni

  • Observi prost.

   • ba nu cred ca observ prost

   • u esti ala care preaslaveste masonii

   • Nu cumva sunt si reptilian, balaurian si am si 7 capete? Daca zice VladA, inseamna ca asa e.

 7. imi pare rau…eu spun ceea ce am vazut la tine pe blog,ok?
  nu cred ca esti chiar atat de rau incat sa fii reptilian,balaurian,etc


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s