Pregatiri pentru Craciun alaturi de Domnul

Astazi este ziua cand Iisus Hristos a iesit din pantecele Fecioarei Maria si s-a transpus intr-o fiinta umana cu doua maini, doua picioare, un ADN si un par suficient de lung. Noi romanii, carele suntem cu totii crestini-ortodocsi in acte si mai putin de doisprezece la suta in practica, musai trebuie sa sporim frenezia cu care il preaslavim pe Domnul. In aceasta zi sfanta, crucile trebuie executate cu o turatie mai mare, rugaciunile cu un randament crescut si cantarile religioase cu o forta superioara fortei de gravitatie.

Nici macar de Sfintele Sarbatori diavolul nu are concediu, asa ca micii copii trebuie feriti de blasfemii. Cand cineva rosteste o prostie anti-dumnezeiasca sa puneti la copil mainile la urechi, caci este bine sa stie ca ce nu cunoaste este ca si cum nu ar exista, si atunci dogmele crestine sunt mai usor de filtrat, fara armonici parazite. Copilul sa stie de Mos Craciun, reni, spiridusi, zane, inorogi, leviatani si Iisus.

Si sa mai stie ca mancarea, fripturile, sarmalele, cozonacii si cadourile nu sunt de la oameni, ele sunt de la Dumnezeu date. Sa nu le multumeasca parintilor, rudelor, bucatarilor sau vanzatorilor, deoarece Domnul va crede ca acestia sunt mai importanti decat El si aprig se va mania cu toata puterea Lui pe micul pusti. Dar pentru a ajunge la sfintele bucate gatite de Dumnezeu, fiul dvs trebuie sa fie invatat de mic cu postul negru, cel mai sanatos si purificator dintre posturi. Intrebati orice specialist (preot) si va confirma numaidecat.

In ziua de Craciun cel mai de pret cadou pentru un copil este slujba de Biserica. Ce poate fi mai placut decat sa asculti timp de cateva ore recitalul unui preot despre Domnul? Probabil ca nici cel mai performant gadget, cel mai frumos Lego sau cea mai blonda papusa Barbie nu va satisface mai abitir un copil decat placerea de a fi aproape de Doamne-Doamne. Iar de pus sub brad nimic nu se compara cu o Biblie.

Eu va urez sarbatori fericite si minte multa!

2 comentarii

  1. Multumim pentru cuvintele frumoase de sarbatori. Sper ca Domnul sa ne ofere pace si bucurie in aceste zile precum si oportunitatea de a intra in spatiul Schengen in anul urmator. Si eu i-am luat copilului o biblie mare imbracata in piele. La inceput a plans ca-si dorea o masina satanista dar l-am batut pana si-a dat seama de raul pe care l-a facut dorindu-si jucarii inainte de cuvantul domnului.

  2. pace si bucurie poate, schengen vise taica, vise!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu