Soarele se invarte in jurul Pamantului

http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/20614/Un-preot-incredibil-din-Arad/

Traim intr-o mare minciuna ateisto-comunista. Daca nici pe acest intelept preot nu-l credeti, care aminteste de Biblie si de toti sfintii carora li s-a relevat Adevaratul Adevar de la Dumnezeu, eu ce sa mai zic. Se vede ca societatea se degradeaza pe zi ce trece, insa din fericire mai exista si asemenea oameni capabili care au suficienta intelepciune incat sa rada de aberatiile scornite de savantii creti. Numai datorita religiei inca nu am fost rapusi de ideile mincinoase care abunda si se contrazic cu Sfanta Scriptura. Deci religia inca ne mai tine pe loc.

10 comentarii

 1. Descoperirile satanice ale savantilor ne-au dus din ce in ce mai mult spre inceputul apocalipsei. Daca ne ghidam in continuare dupa scriptura si nu dupa aberatii sataniste, ne vom mantui si vom ajunge langa domnul in viata de apoi. amin
  dumnezeu invarte pamantului cum vrea el nu cum zic satanistii atei

  • Gresit, Pamantul este imobil.
   Psalmi 103:6 Cel ce ai întemeiat pământul pe întărirea lui şi nu se va clătina în veacul veacului.

 2. Imi cer scuze, ma duc sa mai invat sf scriptura. 😦

 3. linkul din mesajul de mai sus duce catre un videoclip de 2 min. filmul complet al acelei conferinte tinute de prof. dr. Badulescu a fost disponibil acum ceva vreme pe situl www. creationism .com .acolo am citit si alte articole scrise de acest preot, care este convins ca nu numai soarele , ci intreg universul se invarte in jurul pamantului, care sta, nu-i asa, in imobilitate perfecta.

  http://www.creationism.info.ro/autor.php?q=Pr.%20Dr.%20Dan%20B%E3dulescu

 4. Sunteti seriosi sau doar ironici? Este absolut pueril cea ce voi credeti, va rog din inima folositiva capetele voastre si uitati macar 5 min. de religie si zei, nu pot sa cred ca in acest secol inca mai sunt asemenea discuti… pacat… voi nu sunteti religiosi ci fanatici, nu am auzit pe niciun preot sa spuna asa ceva, sunteti niste extremisti, din cauza voastra se nasc razboaiele si societatea este trasa inapoi…

  • Cum nu? Uita-te in video si in link-ul de la marius. De fapt scrie si in Biblie. Daca nu crezi nici Biblia, nu te mai numesti crestin.

   • Pai atunci inseamna ca nu sunt crestin, sunt ateu convins de mult timp. Extremismul religios ma indemanat la ateism…

 5. Am impresia ca blogul asta este o gluma proasta….(Astazi tot este 1 aprilie).. nu ai cum sa fii atat de incuiat la minte sa fim seriosi !


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s