Cum sa luptam impotriva gripei

Biserica vine ca de fiecare data in sprijinul nostru, indemnandu-ne sa facem cele mai bune alegeri in viata noastra de zi cu zi, in problemele ce cauta rezolvare, dandu-ne o solutie eficace:

Având în vedere creşterea rapidă a numărului de îmbolnăviri prin diferite tipuri de gripă, Patriarhia Română îndeamnă ierarhii şi clerul de la bisericile de mir şi mănăstiri ca, împreună cu credincioşii, mirenii, în timpul sfintelor slujbe, să înalţe rugăciuni către Dumnezeu pentru sănătate, ocrotirea şi izbăvirea de boală, pace, linişte şi iertare de păcate, conform îndrumărilor din Liturghier (Adunare de cereri la diferite trebuinţe din viaţa omului), informează Biroul de Presă al Patriarhiei Române.

Medicii nu trebuie bagati atat de mult in seama, mai ales ca ei sunt cei care creaza aceste boli (SIDA, gripa aviara, gripa porcina, gripa cabalina, malahia, s.a.) in laborator, totul facand parte dintr-o conspiratie mondiala menita a extermina 90% din populatia omenirii. NASA, CIA, KGB, Obama, Organizatia Mondiala a Sanatatii, Crucea Rosie, guvernele lumii – toate lucreaza pe ascuns, inclusiv in pauzele de masa unde este mai putina supraveghere, in slujba Diavolului.

Ei sunt platiti regeste, mai exact spus Satana contribuie cu sporuri de ateism masonic care ridica salariul acestora, potrivit anumitor surse (printre care il citim pe parintele Arhimanditeanul de pe Varful Omu, si pe Petre Tutea, precum si cateva cotidiane serioase ca Libertatea, Click sau Cancan ce au curajul sa scrie despre aceasta Teorie a Conspiratiei), cu peste 449%.

Aceasta, dragii mei prieteni, este lucrarea Satanei. Dusul copiilor la vaccinat este echivalent cu vinderea sufletului acestora catre Necuratul. Ei vor suferi o moarte lenta, pagana; mintile li se vor atrofia cu evolutionism si satanism, parul le va cadea, pielea se va usca, iar rugaciunile nu vor mai fi de nici un folos.

Mai bine faceti-le un bine, duceti-i la sfanta biserica si invatati-i sa se inchine cu frenezie la Dumnezeu, rugaciunile sunt mult mai importante pentru El decat grija propriului corp.

4 comentarii

  1. Si mai ales sa-i obligam sa pupe sfintele moaste, care asa cum stie orice crestin, alunga microbii!de fapt microbii nici nu exista, nu scrie in cartea sfinta de ei, sint inventia savantilor satanisti, ca sa indeparteze lumea de la dreapta cale! ce, a vazut cineva vreun pelerin/pupator bolnav????

    • Nu-i putem obliga, caci Dumnezeu ne da liberul arbitru, noi putem alege, dar si daca nu alegem ce trebuie e vai si amar de noi.

  2. Frate Nastafavrie, incep sa ma cutremur cind vad ca satana incepe sa-si faca loc in cugetul tau si sa-ti sminteasca dreapta credinta!Ce liber arbitru -ptiu spurcaciune!- halucinezi?Dumnezou e foarte clar: avem dreptul sa alegem doar ce vrea el!!!De-aia copiii trebuie fortati sa aleaga dreapta si singura adevarata cale, ca ei saracii e mici si prosti si nu stie ca necuratul incearca sa-i amageasca impingindu-i sa se faca doctori sau profesori sau alte necuratenii de intelectuali….

    • Dreptul de a alege inseamna liber arbitru, chiar daca acest fapt inseamna ca trebuie sa alegi intre a respecta Cuvantul Sfant si a suferi pedeapsa inimaginabila pentru nesocotirea legilor Dumnezeiesti.

      Ca profesori, este o binecuvantare sa fii profesor de religie, sa-i inveti pe cei mici sfintele taine, de exemplu cum se razbuna Dumnezeu pe o progenitura care strica cuibul randunelelor sau care se joaca fotbal afara dupa 10 seara.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu