Armata Domnului

Din categoria cantece patriotice, iata ce ar trebui sa invete micii pionieri la ora de muzica:

O carte minunata in care micii copilasi pot afla ce ii paste daca nu asculta de Dumnezeu.

Cu armata Domnului ii invingem pe pagani si eretici, asa sa ne-ajute Cel de Sus.

29 comentarii

  1. Le place biblia! Ce le place asa de mult in acea carte neagra? Ca e un genocid impotriva preputurilor?
    O armata facuta din copii batuti in cap cu biblia!

    Parintii acelor copii trebuie sa fie foarte mandri si fericiti. Si ei, parintii , au fost/sunt batuti, la randul lor, in cap cu biblia.

    Mai degraba ei sunt armata celor taiati imprejur (in sensul figurat: nu-s intregi la… cap)

  2. indoctrinare din frageda pruncie…
    si cand ii mai aud pe unii ca cica faceam informare politica sau socialism la scoala…o ora pe saptamana in care diriga ne dicta cate ceva sa avem scris in caiet in caz de control si la jumatea orei plecam acasa (era ultima ora), sau faceam curat in clasa
    nici nu se pot compara indoctrinarile, asta crestinopata e mult mai agresiva

  3. Esti pe cai gresite tinere, alea-s cantece de sectantI !

  4. Exista vreo diferenta majora intre secte si religii in afara de numarul celor infectati de virusu morbid numit credinta?

  5. Pai cantecele alea de mai sus is tipice neo-protestantilor (pocaitilor); cu d-alea am crescut io. Nu-mi imaginez ortodocsii cantand in stilu ala.. is traditionalistii, neo-protestantii vin de peste ocean. La neo-protestanti indoctrinarea ii mult mai agresiva decat la restul ramurilor crestine si se face pe categorii de varsta…nu-i indoctrineaza pe toti la gramada 🙂

  6. Conteaza?! Tot aceeasi porcarie e propovaduita! Doar modul difera dar in esenta tot la oprimarea ratiunii se ajunge: http://www.youtube.com/user/DanielMoise100?feature=mhum#p/u/0/vR_1RJR5BDg

    P.S.: Te intreb ce poate fi mai mai agresiv (=scarbos) decat „studierea” religiei ortodoxe in scoli?!

  7. Primul meu comentariu era o gluma, evident ca aceleasi aberatii sunt promovate de tot crestinismul. Totusi, indoctrinarea din scoli e mult mai slaba decat cea din bisericile neoprotestante, le-am experimentat pe ambele. Prima e mai agresiva doar in sensul ca sfideaza legea.

  8. Stiu. Inainte de a-ti raspunde la comentariu ti-am citit cateva articole/comentarii.

    Totusi, nu sunt de acord cu afirmatia: „indoctrinarea din scoli e mult mai slaba decat cea din bisericile neoprotestante”
    Mai degraba eu as spune: „indocrinarea din scoli e (mult) mai… eficienta chiar de nu e asa de agresiva”. Ma doare undeva daca o metoda de indoctrinare e mai agresiva decat alta! Rezultatul e mult mai important!

    P.S.: OK. Sa nu fim asa de seriosi! Cel putin aici 🙂

  9. Numai pedagogi vad (glumesc) .

    Da, cantecele sunt crestine protestante (pocaiti adica, dar pronuntat ca un scuipat si cu dispret, cum se cuvine unor atei sau ortodocsi care se respecta, aici sunteti de acord, ba chiar ca fratii) . V-as putea arata cum se zice, pentru ca pronuntam foarte bine, simteai dispretul superior in cuvintele mele. Ironic.

    Eu imi aduc aminte ca am invatat la scoala teoria evolutiei ca fiind adevarata, banuiesc ca sa invata si acum, desi nu este adevarata ( shok ), si asta se vede fara eforturi prea mari. Mai ganditi-va cand cineva va spune ca sunteti veri cu ridichea. Sunteti niste fiinte umane deosebite, cu un potential extraordinar, iubiti si valorosi in ochii Lui Dumnezeu, cu un scop clar: sa fim fericiti. Adevarata fericire este numai in prezenta Lui Dumnezeu. Surogatele de fericire (petreceri, betii, bani, pornografie, droguri, vacante de vis, … ) trec repede, si lasa gol in suflet.

    „Imi place Biblia pentru ca ma invata sa iubesc” – spunea primul cantec cantec. Mda, ingrozitor. Sa iti iubesti semenii in loc sa fii primul din lantul trofic, sa calci in picioare omenia, bunatatea, cinstea…. Survival of the fittest, Hitler stie.

    Coloseni 3:14
    Dar mai presus de toate acestea, imbracati-va cu dragostea, care este legatura desavarsirii.

    1 Timotei 1:5
    Tinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inima curata, dintr-un cuget bun si dintr-o credinta neprefacuta.

    Poate aveti impresia ca viata este in roz si al doilea cantec nu are nimic de a face cu realiatea? Ooo, ce lupta se da pentru sufletele voastre… Cat mai incearca Satan sa ne tina orbi, legati in pacatele noastre de zi cu zi.

    Isus va poate elibera din pacatele voastre, El care a invins moartea. Iar voi nici macar nu aveti discernamantul sa il vedeti in istorie pe Isus din Nazaret, atat de usor de dus de nas sunteti.

    Pentru voi, pentru mine, Isus „A ajuns intr-un chin ca de moarte si a inceput sa Se roage si mai fierbinte; si sudoarea I se facuse ca niste picaturi mari de sange care cadeau pe pamant.”

    Asta ne invata Biblia, dragostea Lui Dumnezeu pentru o lume pierduta in pacate.
    Dragostea nu se contrazice cu dreptatea Lui Dumnezeu, la fel de mare. Fie de frica judecatii, fie convinsi de dragoste, veniti la Dumnezeu in rugaciune. De ce nu?

    Cu respect,
    Daniel B

    Doamne Isuse, te rog da-ne o inima plina de dragoste, respect si delicatete unul fata de celalat, in ciuda diferentelor de gandire, atei, ne-atei, crestini, necrestini…. Iti multumesc pentru ca Tu ne iubesti asa cum suntem si ai acceptat sa primesti pedeapsa pentru pacatele noastre, pentru ca oricine crede in Tine sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.

    • Hitler era crestin.
      Iar tu esti un om cu creierul atrofiat care isi insira delirurile mistice homosexuale pline de dragostea lui isus.

      • Mie imi place Daniel B. 🙂 Eu n-am sa ajung niciodata atat de evlavios (sau mai sti?). Iar Nastafavrie este un sfant printre sfinti. Apropo, este adevarat ca atunci cand sfintii sunt chemati la El hoiturile lor miros a tamaie si le curge mir prin toate orificiile (la pori ma refer)? Dar hai sa facem un efort de iubire dumnezeiasca ca sa curatam lumea de secte fals-crestine caci numa’ una-i Calea cea Dreapta si Adevarata: cea ortodoxa. La arme Amin!

    • Cineva nu si-a luat medicamentele?

      Ce interesant e sa vorbesti despre „altii” cu atata dragoste si har…

      E hilar, dar trist, sa vezi cum un om poate ajunge in halul in care ai ajuns tu, daca ti se pare ca teoria evolutiei e falsa… Esti dovada suprema a bolii si dezastrului provocat de credinta si religie. Exemplul perfect…

      Daca scopul tau in viata e sa fii fericit, inseamna ca poti merge linistit sa cauti un bloc inalt sau o cale ferata… scapi Pamantul de un consumator de resurse.

      Maestre, cand o sa pricepi ca nu zeu nu poate suferi din cauze naturale, pt ca asa nu ar mai fi zeu? Un evreu nebun poate sa sufere mult si bine, sa galgaie sangele din el ca din porcu’ injunghiat. Un zeu nu. Daca nu intelegi asta, inseamna ca nu iti stii propria religie…

      Distractiv, „ai acceptat sa primesti pedeapsa pentru pacatele noastre, pentru ca oricine crede in Tine sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica” – cine a pus pedeapsa? Cine a luat-o pe spate? Pt. ce?

      Apropo, de unde ai scos-o ca toti tre sa mergem la zeul tau? Nu sunt altii mai buni? Mai multi si mai eficienti? Ai vreo dovada ca asta e bun la ceva? Ca pana acum o tot arzi poetic cu filozofii ieftine, care se cam contrazic cu sursa din cate vad eu…

  10. @Padre Pio
    „Sa nu fim asa de seriosi! Cel putin aici. ”
    Uite ca Daniel ti-a urmat sfatul :D.

  11. Umorul este bun, si poate fi si decent si de calitate.

    Steaua Betelgeuse, una din minunile create de Dumnezeu:

    Classified as a red supergiant, Betelgeuse is one of the largest and most luminous stars known. If it were at the center of our Solar System, its surface would extend past the asteroid belt possibly to the orbit of Jupiter and beyond, wholly engulfing Mercury, Venus, Earth and Mars. However, with distance estimates in the last century that have ranged anywhere from 180 to 1,300 light years from Earth, calculating its diameter, luminosity and mass have proven difficult.

    Incepe acusi Mircea Badea, good bye.

    • „una din minunile create de Dumnezeu”
      De ce e o minune, pentru ca e mare :)?

  12. Microuniversul este la fel de fascinant ca si macrouniversul. Dumnezeu este un inginer deosebit.

    Exista stele muuult mai mari si decat Betelgeuse, toate aparute la intamplare din nimic evident. Puf, et voila. Puf de miliarde de ani. Pot sa zic si cifra exacta: 5.8 miliarde de ani, na, ca oricum nu ma poate contrazice nimeni, asa ca dau cu fumigene temporale imense. E usor sa fii ateu.

    Cineva a zis ca musca este mai nobila decat soarele, pentru ca soarele nu are viata.

    Mai propun odata urmatorul test: se ia pun puzzle de maxim 50 de piese ca sa fie mai usor, se amesteca in cutie minim un milion de ani, si… surpriza: imaginea nu se va compune niciodata, pentru ca asta e rodul intamplarii, indiferent de timpul trecut. Un lucru usor de remarcat, chiar si de creierul meu atrofiat. Pentru a crea orice sistem complex este nevoie de o interventie inteligenta din exterior. O „banala” frunza este o uzina foarte complicata. Totusi avem printre noi „minti luminate” care spun ca a aparut absolut la intamplare, pentru ca asa zic marii preoti ai religiei ateiste, care mai baga la deruta niste formulari pretentioase si formule cu milioane de ani. Si religia nu se discuta se executa.

    Lol, de fapt tu esti la fel de crestin ca si Hitler, credeti in acelasi dumnezeu fals, care nu da doi bani pe valoarea vietii. Hitler a aplicat principiul darwinist, ca orice evolutionist. Rasa superioara are dreptul sa calce in picioare rasa inferioara, bolnavii, batranii, pe cei slabi… Aveti aceeasi gandire in comun, nu stiu daca ai si mustatza din aia, smechera. ( mi-am permis si eu o gluma.)

    Cel rau nu va ramane nepedepsit, Hitler va veni la judecata in fata Lui Dumnezeu, fara grija. Justitia umana desi imperfecta, ne arata ca omul are niste repere morale destul de clare, sadite de Dumnezeu in constiinta fiecaruia. Sa nu ucizi, sa nu minti, sa nu marturisesti stramb, sa nu furi…..

    Nu am gasit in Biblie ca e bine sa pupam ciolane de oameni morti. Dimpotriva, se cheama idolatrie. Adica cam ce fac ateii cand se inchina dumnezeului timp si intamplare.

    Aproape sunt si eu convins ca din Nastafavrie o sa curga mir Cal I.

    Armele recomandate crestinilor:

    „Imbracati-va cu toata armura lui Dumnezeu, ca sa puteti tine piept impotriva uneltirilor diavolului.
    Caci noi n-avem de luptat impotriva carnii si sangelui, ci impotriva capeteniilor, impotriva domniilor, impotriva stapanitorilor intunericului acestui veac, impotriva duhurilor rautatii care sunt in locurile ceresti.
    De aceea, luati toata armura lui Dumnezeu, ca sa va puteti impotrivi in ziua cea rea si sa ramaneti in picioare, dupa ce veti fi biruit totul.
    Stati gata, dar, avand mijlocul incins cu adevarul, imbracati cu platosa neprihanirii,
    avand picioarele incaltate cu ravna Evangheliei pacii.
    Pe deasupra tuturor acestora, luati scutul credintei, cu care veti putea stinge toate sagetile arzatoare ale celui rau.
    Luati si coiful mantuirii si sabia Duhului, care este Cuvantul lui Dumnezeu. ”

    Imi cer scuze daca am fost poate mai taios, nu vreau sa aduc jigniri sau ofense, ateistii imi sunt dragi ( ca sarea in ochi) (Glumeeesc, ca sarea in bucate vroiam sa zic). iertati-mi micile glume, oameni suntem.

    Cu stima,
    Daniel B

    PS: am sarit calul la postul asta, recunosc. suferiti putina nebunie din partea mea.

    • Puf de miliarde de ani. Pot sa zic si cifra exacta: 5.8 miliarde de ani, na, ca oricum nu ma poate contrazice nimeni, asa ca dau cu fumigene temporale imense. E usor sa fii ateu.

      si mai usor e sa faci misto de ce nu intelegi. inclusiv chestiile de cultura generala, clasa a 4-a.

      Mai propun odata urmatorul test: se ia pun puzzle de maxim 50 de piese ca sa fie mai usor, se amesteca in cutie minim un milion de ani, si… surpriza: imaginea nu se va compune niciodata, pentru ca asta e rodul intamplarii, indiferent de timpul trecut. Un lucru usor de remarcat, chiar si de creierul meu atrofiat.

      creierul tau atrofiat nu a remarcat ca de fapt ‘imaginea’ DEJA COMPUSA (indiferent care ar fi ea) e imaginea pe care o ia creationistul ca referinta.
      inainte de a se compune nu exista nici o imagine de referinta. dar s-a compus una, si abia APOI o iau creationistii ca referinta. daca se forma alta, o luau pe aia.
      probabilitate POST-HOC = 1

      Totusi avem printre noi “minti luminate” care spun ca a aparut absolut la intamplare

      de ce nu vrei sa intelegi ca „la intamplare” scrie in biblie, nu in stiinta?

      care mai baga la deruta niste formulari pretentioase si formule cu milioane de ani.

      dandu-si cu parerea badea ion cu mucii curgand despre formule matematice.

      Hitler a aplicat principiul darwinist, ca orice evolutionist.

      legende nemuritoare. ca orice habotnic debil, vorbesti numai din auzite. mai bine pune mana si vezi ce zice teoria evolutiei decat sa faci comparatii fortate. asa zic si eu ca superioritatea arienilor era chipurile data de dumnezeu, nu de evolutie. dar stai, asta era si ideea.

      nu vreau sa aduc jigniri sau ofense

      ignoranta pe care o afisezi e de 1000x mai jignitoare decat orice injuratura.

    • Cu mine vorvesti Daniel ?:D

      „Hitler a aplicat principiul darwinist, ca orice evolutionist. Rasa superioara are dreptul sa calce in picioare rasa inferioara, bolnavii, batranii, pe cei slabi…”

      Asa cum a zis si adi, rasismul, arianismul nu sunt sustinute de evolutie. Din contra, evolutia ne invata ceva foarte interesant si anume ca viata e un intreg, speciile nefiind altceva decat nsite etichete puse dupa anumite criterii (in cazul speciei criterii de reproducere). Altfel spus evolutia ne invata nu doar ca rasismul e o prostie, ci si specismul e una la fel de mare. Cei care vorbesc de superioritatea anumitor organisme sunt crestinii, care vad in om ceva superior tuturor celorlate forme de viata, chiar stapanrul lor.

      „26. Apoi Dumnezeu a zis: „Sa facem om dupa chipul Nostru, dupa asemanarea Noastra; el sa stapaneasca peste pestii marii, peste pasarile cerului, peste vite, peste tot pamantul si peste toate taratoarele care se misca pe pamant.””
      Un text foarte urat care ar trebui sa iti ridice intrebarea : cu cine semana Hitler mai mult, cu Darwin sau cu Yahweh ?

    • Man, ateii nu au preoti, cum nici credinciosii nu au creier…

      Confunzi evolutia cu abiogeneza. Mancaruri de peste diferite.

      Trust me, puzzelul ala se face in mult mai putin timp decat ai crede tu… lucrez in domeniu – se cheama brute force approach.

      E foarte interesant sa constat la tine ceva ce face orice cre(s)tin habotnic. Orice „problema” legata de religia voastra se rezolva prin detasarea de problema: Hitler nu era credincios pe bune, inchizita nu tinea de biserica, al de sus cand omora in stanga si in dreapta – era pe caile nestiute ale domnului, etc. Las-o in porumb…

      Sa omori pe necredinciosi? Aia ai uita-o? Simt ceva miros de ruguri si penitenta?

      Ateii nu se inchina, aia e departamentul vostru… noi cu cele de pe Pamant, voi cu alea de pe pereti. Distractiv ca BOR plimba mortaciunile sa va inchinati voi la ele… sau nici BOR nu e biserica?

      Interesant cu armura, da nu prea ma prind unde zice ca tre sa iti faci armura din ignoranta si din prostie… poate sunt eu la ora asta prea ruginit… Ce e comic ca nicaieri in cartulia ta nu scrie sa nu gandesti… sau se subintelege?

      Daca tie iti sunt ateistii (sunt atei, da ce conteaza) dragi ca si sarea in ochi/bucate, sa vezi noua cum ni se par teistii…

  13. „“Hitler a aplicat principiul darwinist, ca orice evolutionist. Rasa superioara are dreptul sa calce in picioare rasa inferioara, bolnavii, batranii, pe cei slabi…””

    ba ce cretin, pula mea, teoria evolutiei spune ca ala mai mare a evoluat ca sa fie mai eficient decat ala mic, cam asa ceva,

    ce a facut hitler nu are de vazut cu asta,

    hitler nu a fost darwinist.

    cartiile lui darwin au fost interzise in vremea nazismului, pentru ca „contraveneau morala crestina”

    http://pandasthumb.org/archives/2006/10/from-darwin-to-2.html

    „1935 Die Bucherei, the official Nazi journal for lending libraries, published these collection evaluation “guidelines” during the second round of “purifications””

    „Writings of a philosophical and social nature whose content deals with the false scientific enlightenment of primitive Darwinism and Monism „

  14. 🙂

  15. Daniel B esti cumva un troll? daca nu, atunci e jale mare…..

    • mda, cam asta zic si eu.

      dar nu e nici o surpriza, sa nu uitam ce vedem la tv si in reviste.

  16. Draga Rtf, Padre, Kitana, Adi, Critique, Betel

    Viata are sens?
    Unde mergem dupa moarte?

    Cum raspunde un ateu acestor intrebari? Matematic?

    Nu, ci prin credinta in religia lui, va da un raspuns cat se poate de religios, pentru care care face un salt urias de credinta oarba.

    Viata nu are sens.
    Dupa moarte nu este nimic.

    Rezultatul acestei gandiri este disperare in final.

    Kitana, te rog explica-mi poanta cu troll-ul ( vb serios).

    Problema mea cea mai grava este pacatul care ma condamna la iad.
    Vestea buna este ca Isus a primit pedeapsa in locul meu, eu nu am avut de facut decat sa accept acest dar.

    Il negati pe Isus Cristos ca om al istoriei cu atata nonsalanta si naivitate…..sunteti niste copilasi inselati care devin inselatori la randul lor.

    Dumnezeu va iubeste si va ofera iertare.

    • el o tine una si buna cu isusul istoric, a uitat cand i-am infirmat fiecare propozitie (ca n-au fost decat cateva) care cica s-a scris despre maimutoiul crestin. asa e cu oamenii cu scleroza.

    • De ce ar avea vreun sens special? Are acelasi sens ca si viata tuturor fiintelor de pe Pamant. Perpetuarea speciei.
      Dupa moarte? Pai aici stam cam pe aceeasi creanga… pamant esti si in pamant te intorci.

      Matematica nu raspunde la intrebari. Matematica explica lucruri. Viata, moartea e o problema de chimie.

      Saltu de credinta oarba e o placere pe care ti-o las tie… vezi sa nu cumva sa ratezi marginea…

      De ce sa fie disperare? Poate pentru tine, care traiesti aparent o viata plina de frici si abstinente mentale. Pt. mine sfarsitul e o chestie destul de normala…

      Eu nu am pacate de genul tau, si nici nu ma mandresc sa cred ca un evreu batut de soare in cap a murit pt. mine… Gandesc singur si pt. aia raspund pt. faptele mele de unu singur.

      Ca si om nu ma pronunt, poate a fost, poate nu – sunt agnostic aici – pe vremea lui, la caldura aia erau destui tulburati la mansarda care sa zica orice. Inselati de cine? As zice la fel despre tine daca as fi de vreo alta credinta (btw, sunt cam 3000 de zei catalogati pana acum!).

      Bravo lui, atunci de ce il dezamagesti? Da-ti drumu frate, calea e libera…

    • dar de ce viata trebuie sa aiba un sens neaparat. poate ca pur si simplu nu il are?

      ateii nu au religie si nu poti raspunde prin matematica la existenta.

      dai iar dovada de trollism.

      „Rezultatul acestei gandiri(atee) este disperare in final.”

      NU

      ASTA E ESTE REZULTATUL CRESTINISMUL : FIIND CRESTIN DEVII UN TURBAT DEMENT PE PATUL DE MOARTE CA AOLEU POATE NU AJUNG IN CERURI SI MA ARDE SATANA ETERN, ATEUL NU ARE ACEASTA PROBLEMA.

      • „Il negati pe Isus Cristos ca om al istoriei cu atata nonsalanta si naivitate…..sunteti niste copilasi inselati care devin inselatori la randul lor. ”

        da, uite-l pe isus : http://en.wikipedia.org/wiki/Zoroaster

  17. Viata are sens si fara duhuri invizibile , te poti bucura de o zi minunata de primavara, de o floare, de un gratar, de un vin bun, de o petrecere, de iubtul tau, de familia ta, de niste carti bune, de…….n si n chestii care nu au nici o legatura nici cu cristosu nici cu religia , si acum te rog sa nu vii sa-mi spui ca toate astea le-a facut YHVE !
    Iar dupa moarte , te ingroapa (preferabil fara popa )sau te incinereaza si cam asta e, ramai in amintirea celor apropiati
    Asta e, nu exista nici rai , nici iad , unde sa ajungi „dupa aia”
    Si trebuie sa-ti traiesti viata dupa principiile tale morale si constiinta ta , sa nu faci lucruri naspa ci dimpotriva fapte bune pt ca asa vrei TU, nu pt ca asa vrea FSM sau gizas sau inorogul roz
    am un citat preferat din N Iorga „fa-ti datoria oricand-intotdeauna va fi cineva care sa te vada -TU INSUTI” care mi se pare mai ok decat sa te oblige cineva sa ai o tinuta „morala” ca altfel ai pus-o nasol de tot si vei fi chinuit pt vecie
    Nu crezi?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu