Heliocentrismul – o minciuna sfruntata

Nu e de mirare ca guvernele noastre ne tin de secole intregi in inca o minciuna de zile mari, si anume aceea ca Pamantul se invarte in jurul Soarelui, cand orice parinte al bisericii crestine stie ca realitatea este tocmai invers: Soarele si Luna, cei 2 luminatori, au fost creati abia in ziua a 4-a, la 3 zile dupa crearea planetei noastre si la 1 zi dupa crearea vegetatiei si pomilor (Geneza cap. 1), si bineinteles se rotesc in jurul Terrei.

Timp de o zi au rezistat plantele fara fotozinteza, dar asta e partea a doua si noi nu trebuie sa ne indoim de Cuvantul Domnului, caci este pacat mare. (Trebuie sa gandim numai cat ne este dat voie de la Dumnezeu)

Oamenii de stiinta sustin in continuare aceasta idee a heliocentrismului, care este doar o amarata de teorie (deci o baliverna), in fond nu s-a demonstrat niciodata practic ca Pamantul este cel care se invarte in jurul Soarelui si nu invers, deoarece n-a fost nimeni in afara galaxiei ca sa se uite de la departare si sa-si dea seama. Cu toate acestea, ei merg chiar si in ziua de azi (sec. 21) pe aceasta varianta, fie din prea multa trufie, fie din rautatea lor de a face rau bisericii.

Ei nu iau in calcul o dovada incontestabila din care reiese parerea bisericeasca, veche din toate timpurile, care alta decat cea mai universala carte a umanitatii: Biblia! Din aceasta reiese clar cuvantul Domnului Dumnezeului Nostru, si acela ca Pamantul este cel in jurul caruia se roteste Soarele:

În ziua aceea în care Dumnezeu a dat pe Amorei în mâinile lui Israel şi când i-a bătut la Ghibeon şi au fost zdrobiţi înaintea feţei fiilor lui Israel, a strigat Iosua către Domnul şi a zis înaintea Israeliţilor: „Stai, soare, deasupra Ghibeonului, şi tu, lună, opreşte-te deasupra văii Aialon!”

Şi s-a oprit soarele şi luna a stat până ce Dumnezeu a făcut izbândă asupra vrăjmaşilor lor. Oare nu de aceea se scrie în Cartea Dreptului: „Soarele a stat în mijlocul cerului şi nu s-a grăbit către asfinţit aproape toată ziua”. (Iosua Navi 10:12-13)

Iata dragii mei, dovada zdrobitoare din Biblie. Si mai sunt multe evidente care infirma conspiratia, de exemplu: daca Pamantul se invarte cu o viteza atat de mare cum spun savantii, noi cum de nu suntem azvarliti de pe el?

9 comentarii

 1. Timp de o zi au rezistat plantele fara fotozinteza, dar asta e partea a doua si noi nu trebuie sa ne indoim de Cuvantul Domnului, caci este pacat mare. (Trebuie sa gandim numai cat ne este dat voie de la Dumnezeu)

  .-sunt interpretari gresite! Omul din lipsa de cunoastere va muri!

  • Important e ce-l asteapta dincolo de moarte, caci daca se indoieste de cuvantul lui Dumnezeu atunci isi semneaza sentinta catre Iad.

 2. […] Heliocentrismul – o minciuna sfruntata […]

 3. Atunci cum explicați calendarul? Doar se știe că avem anotimpurile în funcție de distanța față de soare si in funcție de inclinația axei pământului? De ce saptamana are 7 zile (care reprezintă durata medie a fazelor lunii)? de ce anul are 365 de zile (o tură în jurul soarelui) de ce ziua are 24 de ore? (rotatia in jurul axei)

  Și dacă dovada zdrobitoare din Biblie vorbea doar despre ceea ce era vizibil de pe pământ? dacă pământul nu s-ar roti in jurul axei, și in jurul soarelui probabil că am avea impresia ca soarele stă pe loc.

  ps. nu suntem azvârliți de pe pământ in ciuda vitezei cu care se roteste pentru că Dumnezeu a creat legea gravitației si pe deasupra a creat si atmosfera care se învarte odată cu pământul.

  Dar probabil că aceste lucruri le stiați, iar articolul a fost mai mult de dragul de a nu fi de acord cu ce spun oamenii de știință. Eu nu cred că Biblia contrazice stiința.

  Întrebarea mea: dacă soarele se invarte in jurul pământului celelalte planete din sistemul nostru solar sunt „discriminate”? sau poate se invart si ele in jurul pământului 😀

  • Nu am avea impresia deoarece Soarele se invarte in jurul Pamantului.
   Planetele se invart si ele.

 4. și neuronii se învârt în capul unora 🙂 În ce-i privește pe alții, neuronii lor s-au grupat într-o bombă și și-au încetat activitatea 🙂

 5. ” daca Pamantul se invarte cu o viteza atat de mare cum spun savantii, noi cum de nu suntem azvarliti de pe el?” ” de forta gravitationala s-a auzit ?? ” si daca Pamantul sta pe loc de ce nu cadem de pe el daca ne ducem la Polul sud ????????? chiar as vrea un raspuns

 6. Dumnezeu a lasat ratiunea cum a lasat si credinta. Una fara alta inseamna pe de-o parte nebunie iar pe cealalta superstitie. Impreuna se numesc intelepciune si se sustin una pe alta. Nicio alta fiinta in afara omului nu are ratiune, deci e ca si cum ai accepta doar jumatate de Dumnezeu. Mai ganditi-va. La ce folos ne-a fost data gandirea? Doar pentru a scuipa jumatate de Dumnezeu, si a saruta cealalta?

 7. Textul asta e mai amuzant ca biblia in sine.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s