Reguli de conduita sexuala crestin-ortodoxa 2

Ieri a aterizat un crestin la mine pe blog, cautand pe net urmatorul text:

txt

Dorind sa vin in ajutorul acestui om neajutorat, am sa ofer si astazi mostre de intelepciune biblica privitoare la uniunea dintre barbat si echivalentul sau inferior, femeia.

In primul rand, orice crestin ce doreste mantuire de la Dumnezeu si nu de la cazanele cu smoala din Iad, trebuie sa stie ca aceasta se va face numai si numai dupa uniunea religioasa, adica casatoria. De nu respectati aceasta regula de aur, il maniati pe bunul Tata Ceresc si nu pupati Raiul, decat dupa ani intregi de rugaciuni, matanii si viata austera duhovniceasca.

De asemenea, orice act sexual efectuat in compania unui prezervativ este interzis, precum si utilizare de inventii ale Diavolului – pastilele conceptionale. Orice om, fie ca este bogat, fie ca este sarac lipit pamantului si nu are cu ce pune nici lui o paine pe masa, nu trebuie sa opreasca aparitia copiilor, caci ei sunt daruri de la Dumnezeu. Mai bine sarac si bolnav, dar curat sufleteste, decat instarit dar cu apasarea unui pacat biblic si cu incalcarea Cuvantului Sfant.

Ganditi-va ca orice spermatozoid este un mic copil (satanic ce-i drept, caci nu a apucat sa fie botezat). Orice metoda de protectie impotriva fecundarii femeii este o crima, iar in Biblie scrie clar „sa nu ucizi”, exceptie facand bineinteles pe cei pacatosi, pe cei care lucreaza in sfanta zi de duminica, s.a.m.d.

De avort nu mai incape vorba, femeii ii este dat sa nasca in chinuri de la Dumnezeu:

Femeii i-a zis: „Voi înmulţi mereu necazurile tale, mai ales în vremea sarcinii tale; în dureri vei naşte copii (Geneza 3:16)

Cine este ea sa incalce porunca Domnului? Chiar de este violata, sau sotul o paraseste, sau are 16 ani si nu are cu ce intretine copilul, ea trebuie sa pastreze sarcina, caci este dar de la Dumnezeu, iar ce vine de la Dumnezeu nu se discuta. Femeia trebuie sa indure pacatele pe care le-a savarsit Eva, caci aceasta este porunca de la Domnul.

Un alt aspect este introducerea scarbavnicului madular numai in gaura data de Dumnezeu. Celelalte gauri (anus, gura, urechi) sunt destinate altor scopuri si nu placerilor preacurvesti. El va vede de sus, si se manie.

De asemenea, „lucrul manual” sau „terminarea in afara” este interzis. Dumnezeu l-a omorat pe Onan pentru acest pacat:

Apoi Iuda a luat pentru Ir, întâiul născut al său, o femeie, cu numele Tamara. Dar Ir, întâiul născut al lui Iuda, a fost rău înaintea Domnului şi de aceea l-a omorât Domnul. Atunci a zis Iuda către Onan: „Intră la femeia fratelui tău, însoară-te cu ea, în puterea leviratului, şi ridică urmaşi fratelui tău!” Ştiind însă Onan că nu vor fi urmaşii ai lui, de aceea, când intra la femeia fratelui său, el vărsa sămânţa jos, ca să nu ridice urmaşi fratelui său. Ceea ce făcea el era rău înaintea lui Dumnezeu şi l-a omorât şi pe acesta. (Geneza 38:6-10)

Vedeti dragii mei, cu Dumnezeu nu e de joaca. Stapaniti-va, infranati-va pornirile pacatoase, si procedati ca la carte. Nu va irositi scurta viata pe placeri carnale, caci acestea sunt infinit mai mici decat placerea de a sta langa Dumnezeu si a-L adora.

Impreunati-va, dar numai pentru a va inmulti. Altfel, comiteti pacate grave, smintiti fiind de Satana.

3 comentarii

  1. nu ca tu nu esti sanatos ai ceva cu capul serios acum

  2. Eu cand eram mica si mai citeam din biblie, imi amintesc ca ma intrebam: „oare de ce ii varsa ala semintele femeii? probabil de asta l-a omorat Dumnezeu, si de aia nu trebuie sa arunci painea pe jos.” – si imi imaginam cum arunca ala sacii cu grau…vai de capul meu.

  3. PAi de aia suntem 7 miliarde. Si cainii au umplut strazile in Romania, pentru ca nu sunt castrati. Este incredibil ce pot citi. Cine mai sta sa tina cont de sfaturile astea? Aia e si ideea: placere fara sarcina. Incercati sa spuneti asta turbatilor de barbati care te intreaba direct ce pozitie preferi! Teoria e frumoasa, dar practica spune ca mai bine nu ai copii. Eu de 8 ani ma chinui sa-mi gasesc serviciu. Ca am copil si sunt exclusa de la angajari. Ca se imbolnaveste, ca trebuie concediu, ca aia, ca dincolo. Asa ca, nu-mi spuneti MIE sa nu iau pilule. NU le iau pentru ca mi este rau de la ele, prezervativul oricum se sparge si risti enorm, mai bine nu fac sex, sa crape barbatul de dorinte. HEHEHE… Cand o sa gasesc barbatul ala care e impotent, il iau de barbat. Am nevoie de sufletul lui si de mainile lui tandre, nu se sex. E absurd sa spui ca nu e voie, ca e satanic. Satanica e si hartia igienica: imi da placerea ca nu imi bag degetele in fund.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu