Preafericitul consilier la Steaua

Ce trebuie sa faca un patron atunci cand angajeaza un pagan: sa ceara binecuvantarea Bisericii Ortodoxe Romane, binefacatoarea poporului nostru si calauzitoarea noastra catre tainele Adevarului. Domnul George Becali, un model de urmat in viata pentru toti crestinii adevarati, a simtit si el ca este bine sa ceara voie Patriarhului Daniel pentru ca noul antrenor evreu sa antreneze echipa Steaua.

Pentru a fi cu conştiinţa împăcată că viitorul antrenor din Ghencea nu este creştin, ci evreu, Gigi a cerut voie chiar de la Patriarhul Daniel pentru a-l numi pe Ronny Levy antrenor principal.

„Am cerut binecuvîntarea Patriarhului României pentru a-l pune antrenor pe Levy”, e declaraţia lui Becali La GSP TV.

Sura: GSP.ro

Becali spera ca in acest sezon Dumnezeu sa fie stelist, sa nu mai castige Otelul campionatul, ca totul sa fie bine sa nu fie rau.

Dupa ce a aflat parerea Patriarhului Daniel, Becali s-a consultat si cu duhovnicul sau, iar apoi l-a anuntat pe MM ca totul este batut in cuie si Levy poate veni in Ghencea.

Ca orice om bazat, patronul are si dusmani care moare de invidie, mai exact presa din Israel care scrie:

E rasist. Becali este un extremist de dreapta, un creştin devotat care a înfiinţat chiar un partid fascist. Are probleme cu evreii, cu minoritatea maghiara, cu negrii şi, în special, cu homosexualii.

Prietenul nostru, Marius Bataiosu, liderul Partidului National Crestin, ii ia apararea:

Antiromânească şi anticreştină, presa israeliană îl face pe Becali rasist şi extremist de dreapta, pentru că nu agrează nazismul sionist şi sodomia. După Haaretz, PNG-CD ar fi un partid fascist. Partidul Naţional Creştin cere publicaţiei israeliene să-şi ceară scuze public faţă de antiromânismul şi anticreştinismul promovat prin atacul barbar şi nazist asupra liderului PNG-CD.

blogu lu bataiosu

Intr-adevar, rusine! Sper ca ziarul pagan Haaretz sa-si ceara scuze fata de Gigi, care este o somitate. Nici un om de stiinta roman nu are succesele acestui om. Iisus spunea ca imparatia cerurilor este a celor saraci cu duhul, nu a fizicienilor sau chimistilor. Prin acest atac marsav, barbar si nazist al presei din Israel, este atacat insusi poporul roman, care se identifica cu Becali si cu credinta in Dumnezeu.

Becali presedinte! Romanii te sustine!

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s