Ortodoxia e cea mai tare

Din nou credinta ortodoxa ne arata ca este cea mai puternica si ca religia noastra este cea mai buna alegere cand ne gandim care este cea mai tare.

Biserica Ortodoxă Sârbă intenţionează să ridice o cruce la Niş, locul de naştere al împăratului Constantin cel Mare, cu ocazia împlinirii a 1700 ani de la edictul din Milano, potrivit Romfea.gr..

Crucea, înaltă de 80 metri, va fi cea mai mare din Balcani şi va fi ridicată pe muntele Vinik (400 metri). Lucrările ar trebui să fie finalizate în anul 2013, costul lor fiind estimat la 1,5 milioane euro.

ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site

Conform Hotnews, nici Romania nu se lasa mai prejos:

Guvernul a alocat, in sedinta de miercuri, 10 milioane de lei pentru constructia Catedralei Mantuirii Neamului, raspunzand astfel solicitarii Patriarhiei Bisericii Ortodoxe Romane.

PF Daniel sustinea ca, in 2010, cel mai important contributor la bugetul Patriarhiei a fost Consiliul local al sectorului 2, cu 10 milioane de lei, pentru aceeasi catedrala.

Mai vreti argumente?

Apropo, credeti ca s-ar cheltui atatia bani in timp de criza pe astfel de lucruri daca nu ar exista Dumnezeu? Este clar ca expertii nostri politici stiu ei ce stiu; deci cel mai bine este sa ne lasam pe mana lor si sa nu le mai comentam atata deciziile.

 

6 comentarii

 1. […] This post was mentioned on Twitter by DumneZERO, C.P. Nastafavrie. C.P. Nastafavrie said: Ortodoxia e cea mai tare http://wp.me/pzeFM-av […]

 2. „Este clar ca expertii nostri politici stiu ei ce stiu;”
  bineinteles ca stiu-se apropie campania electorala, se mituiesc popii pt a prosti muritorii de rand, ai cre(s)tini care frecventeaza asemenea locuri, , respectiv biserici

 3. Voua nu va e sila ca traiti in tara asta?Ca mie mi-e o greata cumplita!Azi cand am vazut la stiri pe antena 1 cacatul cu catedrala p–ii ma-si,mi-a venit sa borasc!

 4. Sa traiasca Romania , micii, mincatorii de seminte si manelisti caci au pe cine prosti politicienii.Cat despre Catedrala Neamului sa ne ajute Dumnezeu caci linga Casa Poporului comunista trebuia sa stea si ceva capitalist

 5. AM CUNOSCUT OAMENI NU PUTINI CARE AU FOST IMBOLNAVITI PSIHIC DE CONCEPTIILE RELIGIOASE CARE SUNT PROPAGATE CU SPRIJINUL SI CONCURSUL AUTORITATILOR LAICE.ACESTOR OAMENI L-I SA FURAT PRACTIC VIATA FIIND SILITI SA SE TARASCA PRIN SPITALE SA URMEZE TRATAMENTE MEDICAMENTOASE CAT TRAIESC,SA FIE DISPRETUITI PENTRU CEEA CE SUNT DESI NU EI SI-AU ALES SI PROVOCAT PSIHOZELE CI LE-A FOST INOCULAT IN MINTE IN MOMENTELE DE SLABICIUNE SI NESIGURANTA ACEST VIRUS AL MINTII CARE ESTE CRESTINISMUL SI NU MAI POT FI DEVIRUSATI VREODATA.CONFORM CODULUI PENAL PROVOCAREA UNEI INVALIDITATI PERMANENTE DE NATURA PSIHICA UNEI PERSOANE SE CONSIDERA INFRACTIUNE SI SE PEDEPSESTE CU INCHISOARE.

 6. nu ti se pare ca prin acest articol te lauzi?
  eu stiam ca lauda este un pacat.
  =))
  expresia ‘cea mai tare’ ma face sa cred ca ori ca esti extrem de prost ori ca nu esti veritabil


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s