Deosebiri intre Dumnezeu si inorog

De multe ori crestinii sunt pusi in aceeasi oala cu oameni de alta religie sau cei care cred in tot felul de prostii precum fantomele, vrajitoarele, spiridusii sau inorogii. In raspuns voi sublinia cateva diferente esentiale pentru care Dumnezeu este adevarat iar inorogul… o fabulatie.

1. Inorogul nu are o carte atat de groasa inchinata lui.

Biblia este una din cele mai groase carti de credinta, fapt ce dovedeste maretia Domnului si importanta pe care trebuie sa i-o acorde pamantenii. Cu cat o carte are pagini mai multe, cu atat are sanse mai mari sa fie adevarata. Deci cu cat e mai groasa, cu atat satisface mai bine cerintele.

2. Dumnezeu este conform chipului si asemanarii omului, in timp ce inorogul este creat dupa chipul si asemanarea calului.

Deci sa iubesti un cal cu corn denota tendinte zoofile, in timp ce sa iubesti pe Iisus Hristos denota… dragoste fata de El.

3. Numarul de biserici

In timp ce inorogul nu dispune de biserici, iar Dumnezeu da, nu poate decat sa ne duca cu mintea la marele Adevar. Iar pe o divinitate nu o poti sluji asa, oricum. Trebuie sa o faci intr-o biserica, acolo unde rugaciunile se aud mai bine datorita statiilor de amplificare. In plus, biserica trebuie sa fie cat mai mare si mai ornata. Nu orice cocioaba cu cruce ii face cinste Domnului.

4. Numarul de credinciosi

Cei care cred in inorogi sunt vizibil mai putini decat cei care cred in Dumnezeu. Iar acestia, fiind atata de multi, stie ei ce stie. 300 de milioane de ortodocsi nu au cum sa se insele, pe cand restul da.

5. Iadul

Credinta in inorog nu presupune si existenta unui loc in care cei care nu-l venereaza sa fie aspru pedepsiti. Ce garantie pot sa am eu ca inorogul exista daca nu exista amenintarea iadului?

6. Semne

Inorogii nu ofera nici un semn pentru existenta lor in afara de povesti si mituri. Dumnezeu mai ofera din cand in cand cate o cruce pe un sandwich filmata cu telefonul, pe cand sandwich-uri cu cornuri de inorog eu n-am vazut. Deci sa-ti dedici o viata intreaga unei astfel de cabaline zgarcite este absurd.

Oameni buni, treziti-va la realitate. Nu mai credeti in povesti de copii, credeti in Biblie!

9 comentarii

 1. Ar mai fi:
  1. Inorogul nu cere sa-ti omori copii
  2. Inorogul nu-ti cere sa-ti oferi ficele spre a fi violate in locul unor pui de inorog etc
  Ma rog, inorogul cu care vorbesc eu nu mi-a cerut niciodata asta 🙂

  • Vrem sa vedem dovezile existentei inorogului.

  • Asta e referire la intimplarea cu Sodoma ?

 2. Enciclopedia Britannica este mai groasa! Decit Biblia…

 3. esti plin de draci nasty XD…ai cam la vreo juma’ de legiune. tre exorcizati deci eaţ’ bilet spre tanacu numai dus.
  ps–pariu ca o sa lingi moaste si icoane si o sa dai roată manastirilor in 4 labe cat de curand. am o presimtire(lol)

 4. Nu intelegeti.
  1. Inorogul nu are O carte, dar apare in multe carti de zoologie medievale numite bestiare si si pe scuturi sau in tablouri. Eu inca scut cu Iisus nu am vazut.
  2:Inorogul a considerat ca nu meritam sa fim dupa chipul si asemanarea lui, asa ca a creat fiinta nobila care este calul, despre care se stie ca este la fel de inteligent ca delfinul.
  3:Asta o sa corectam. O sa cerem statului sa ne dea bisericile grecocatolice si sinagogile pe care nu le-au luat inca ortodocsii. Si un teatru. Si un cazino. Si un mall.
  4: Intrebati orice copil de 4 ani daca exista inorogi si vor zice ca DA. Iar copilul in puritatea lui e mai deschis catre divinitate. Oamenii maturi sunt pierduti pe calea pacatului si nu mai stiu.
  5: Nu mi-e frica de Bau-Bau, nu mi-e frica de Bau-Bau, nu mi-e frica de Bau-Bau…Loosers, you burn in hell hahaha
  6: Inorogul nu ofera semne si nu se releva pentru ca marele test este credinta, iar daca ar aparea in piata nu ar mai fi nevoie de credinta, ca l-Am filma cu telefoanele mobile. Inorogul cere sa-L iubim si sa-L ascultam neconditionat si fara sa cercetam.
  SI INOROGUL E ROZ. SI INVIZIBIL!

  • Un savant castigator al premiului Nobel este mai inteligent decat un cal. Nu mai vorbesc de o baba murdara de picioare care sta in genunchi la biserica, conform marelui Petre Tutea ea face cat ambii la un loc.

   • Cel putin in ce priveste numarul de picioare mi-e clar ca ii depaseste pe amandoi. Nu pot sa contest meritele Maestrului Petre Tutea, perlele lui de intelepciune m-au trecut prin toate starile, de la mirare(mare-i gradina..) pana la sfanta revolta (IQ negativ, sau ce?). Doar ca maestrul, in mizerabilele lui ultime zile, e lucru stiut, s-a convertit la dreapta credinta si acum paste la picioarele Tronului Alb al Inorogului. O, sfinte Inorog, miuieste-ne pe noi pacatosii!

  • Nu are si ceva dungi albastre ? Are coada verde ? Eu cumva asa il percep.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s