Mireasa lui Hristos, victima persecutiilor

Am observat in ultima vreme o tot mai consistenta pornire malefica a diverselor comunitati dubioase de a porni un val de hula impotriva Bisericii, Mireasa lui Hristos.

Pe langa marea masa a oamenilor de stiinta din intreaga lume, pornita intr-un razboi de tip Marasesti impotriva fetelor bisericesti, propunand tot soiul de teorii absurde si blasfemiatoare, mai intalnim discutii pe forumuri si bloguri intre marile clanuri mafiote ateiste masonice. Acesti copii nesupravegheati de parintii lor joaca noaptea fotbal prin cimitire (si sigur o fac ca am dat o data dupa miezul noptii nas in nas printre morminte cu TLP si o parte din blogroll-ul lui) si mai nou le-a venit ideea cum ca sa taxeze Biserica, provocand astfel si ziare si televiziuni.

Unde sunt Doamne vremurile in care acesti oameni erau arsi pe rug sau aruncati in temnita? Se zguduie si Pamantul din temeliile si pilonii lui la auzul ideilor necurate.

Sfanta Biserica este scutita de taxe si impozite si finantata de stat deoarece i se recunoaste rolul binefacator si donatiile de paine pe care le face uneori sinistratilor din propria ei avere.

În propria sa personalitate care transcende personalitatea membrilor ei, Mireasa lui Cristos, Biserica, este fără urmă de păcat. Când ea face pocăinţă (posturi, ajunuri, renunţări, mortificări, etc), când se acuză, Biserica ia asupra ei păcatele membrilor ei. Biserica nu este fără păcătoşi, dar ea este fără de păcat.

Noi romanii, pentru cele cateva terenuri confiscate pe timpul lui Cuza, ii suntem datori sa platim impozite timp de secole intregi pentru uraciunea pe care am facut-o miresei lui Hristos, singura mireasa in care trebuie sa ne facem datoria crestineasca de a intra de cat mai multe ori in ea si sa-i penetram sfantul altar cu rugaciunile noastre. Dar ea, firava si pura, ramane tot mai singura in fata atacului disproportionat din partea bloggerilor iudeo-masoni. Singurii ei aliatii de nadejde raman statul, o parte din presa si multimea credincioasa, dar si asa este prea putin.

Sa le deie bunul Dumnezeu acestor destrabalati toate calamitatile de pe lumea ceasta, astfel incat sa nu mai poata huli pe Domnul si sa incite la asemenea blasfemii impotriva reprezentatilor Lui pe Pamant.

Patriarhul Daniel la aflarea vestii ca Asociatia Secular-Umanista vrea ca si Biserica sa plateasca taxe pe activitatile ei economice

4 comentarii

 1. ciubotea apare ca dupa o noapte de betie crunta in poza. sau poate a bagat niste iarba. N-ai de un’ sa stii cu ce se indeletniceste vrajitoru’

 2. Si ciomagul ala are doi balauri la capat sau mi se pare mie?
  lanturile alea de la gat ar putea sa revolutioneze lumea modei in randul manelistilor.

  Coane Nasty, mireasa lui Isus il reprezinta cei care si-au predat viata lui Isus, aveti o oarecare intelegere a Bibliei, oricum destul de mare, insa nu patrundeti niste invataturi simple si ramaneti pe dinafara.

  Ps: sper ca nu va suparati ca va spun cuvioase, coane Nasty … o fac din simpatie.

  Cu stima,
  Daniel

  • Cuvioase Daniel, dupa ultimele discutii despre Biblie eu m-as fi abtinut sa zic cine in ce nu patrunde.

 3. Apa pe pana de gasca, evident.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s