1 an de Bomba cu Neuroni

Acum un an a luat nastere blogul Bomba cu Neuroni. Sper ca vizitatorii frecventi sa ramana pe frecventa si sa raspandeasca si altor oameni debusolati cuvantul Domnului adresat in acest site. Aceasta se poate face: pe forumuri, pe bloguri, pe facebook, pe hi5, pe messenger, pe twitter, pe mailuri, pe torrente, pe odc, pe softpedia, pe okazii, pe gsp, pe apologeticum, pe blogul lui Cabral, in subtitrarile filmelor, pe gardurile scolilor, pe usile bisericilor, in cluburi – sus pe cuburi, sus pe cuburi, spamand tot ce se poate intru vestirea apropierii venirii Domnului nostru Iisus Hristos, sa stie tot crestinul ca in Biblie scrie foarte clar ca au existat balauri si ca ei nu sunt doar produsul imaginatiei unor oameni cu probleme, cum este de altfel considerat de catre atei si Moise caruia ii vorbea un tufis, sa stie tot omul ca Dumnezeu exista si daca vede ca nu ne inchinam la el se infurie si da cate o tornada ca sa ne invatam minte.

Nu uitati sa dati subscribe din dreapta.

Al vostru, Clementin-Pompiliu Nastafavrie

In numele fecioarei Maria cu trei maini sa fiti binecuvantati si sa multumiti bunului Dumnezeu ca nu a trimis SIDA peste voi.

+++Amin+++

4 comentarii

  1. la multi ani! ii tai motu’?

  2. […] 1 an de Bomba cu Neuroni Thu Jul 01, 2010 21:42 pm Acum un an a luat nastere blogul Bomba cu Neuroni. Sper ca vizitatorii frecventi sa ramana pe frecventa si sa raspandeasca si altor oameni debusolati cuvantul Domnului adresat in acest site. Aceasta se poate face: pe forumuri, pe bloguri, pe facebook, pe hi5, pe messenger, pe twitter, pe mailuri, pe torrente, pe odc, pe softpedia, […] […]

  3. Ar trebui adunate toate aceste eseuri intr-o carte . Sa am asa o carte a mea cu toate comorile astea de eseuri, as tine-o ca pe biblie 🙂 Serios, e pacat 😉 E alta satisfactia sa tii o carte in mina, sa fie a ta, decit sa citesti pe net. Eu una n-am mai vazut asa un blog de amuzant si cu atita consistenta a stilului. E ceva unic, iar ceva unic mai rar intilnesti in zilele noastre. Si nu uita ca ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s