Sfantul Gheorghe si omorarea balaurului

Din ciclul minunilor Dumnezeiesti m-am gandit sa povestesc despre una din dovezile uimitoare care atesta stiintific existenta Domnului Dumnezeului Dumnezeiescului nostru Domn, Domnul Dumnezeul nostru.

Traditia crestina aminteste de Sfantul Gheorghe ca fiind omoratorul de balaur. Cei care neaga acest fapt, implicit neaga Sfanta Traditie crestina, piatra de temelie a religiei noastre, si cu greu pot fi numiti altfel decat eretici, oameni smintiti de Belzebut.

Sf. Gheorghe si balaurul

Sf. Gheorghe si balaurul

Intamplarea a avut loc in orasul Lasia (Silene dupa altii) din Libya. Cei care spun ca orasul nu este atestat istoric nicaieri ar face bine sa-si aduca aminte ca cel mai sanatos este sa crezi si sa nu cercetezi. Religia nu minte niciodata si nu povesteste basme, ca nu este islamism sau buddhism sau alta religie pagana.

Orasul respectiv avea o apa mare cat un lac, unde un balaur teribil teroriza tot tinutul. Arhivele Bisericii pastreaza departe de ochii lumii arhivele cu dovezi stiintifice care atesta in mod irefutabil balaurul fantastic, iar noi trebuie sa ne incredem in ea. Pentru a satura balaurul, localnicii gaseau de trebuinta sa-l hraneasca cu cate doua oi pe zi, iar cand acest lucru nu era posibil, ii dadeau sa manance copii. La un moment dat, s-a tras la sorti ca fiind randul fiicei regelui. Acesta s-a gandit ca nu prea i-ar placea una ca asta, caci ar fi ramas la batranete fara sluga sa-l ingrijeasca si sa-i spuna rugaciuni crestin-ortodoxe, asa ca a oferit oamenilor in schimb tot aurul si argintul lui. S-a facut mai apoi ca poporul refuza propunerea, intrucat fata era dizgratioasa si nu stia sa gateasca, desi in pat era mai agera ca focul si mai iute ca sorocul, cu exceptia carciumarului, care o incetinea.  Motiv pentru care a fost impachetata in rochie de mireasa si trimisa la balaur pentru a servi ca desert.

In ciuda insistentei ei, Sfantul Gheorghe a ramas alaturi de ea, caci fata era frumoasa si altceva nu conta. El a fost viteaz, ca distinsul domn Becali (care a fost botezat dupa personajul crestin pentru a apara patria si echipa din Ghencea), si a luptat. El s-a aparat cu semnul crucii si a atras balaurul pana in oras, unde oamenii s-au cutremurat. Sfantul Gheorghe le-a promis tuturor ca daca se convertesc la crestinism, va omori balaurul. Necunoscand mania lui Dumnezeu, ci pe cea a balaurului, oamenii s-au crestinat instant, de frica, slavit fie numele Domnului.

Intamplarea este fara indoiala cat se poate de adevarata, iar celora care refuza sa creada asa ceva, le amintesc ca astfel de intamplari fabuloase sunt descrise chiar si in Biblie – vedeti capitolul cu Istoria Omorarii Balaurului de catre Daniel. Iar daca Biblia nu este adevarata, atunci cum va puteti numi voi crestini, caci este cartea in care ni se releva Dumnezeu?

Icoana Sf. Gheorghe si balaurul

Icoana Sf. Gheorghe si balaurul

Saint George and the Dragon

Minuni ale Domnului: magari vorbitori

Biblia: uriasi, balauri si nemuritori

Un comentariu

  1. Și Darwiniștii ăia sataniști ziceau că nu putem să le explicăm oasele de așa ziși dinozauri!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s