Dan Voiculescu, prietenul Bisericii

Vicepresedintele Senatului Romaniei, in scrisoarea adresata prietenului guvernarii statului nostru, Preafericitul Parinte Patriarh Daniel si imaginea Audi in acelasi timp, asa cum Tatal este si Fiu si Duh Sfant deopotriva, transmite urmatoarele ganduri:

Consider că toate instituţiile statului ar trebui să acţioneze concertat pentru a asigura realizarea cât mai rapidă a Ansamblului Arhitectural Catedrala Mântuirii Neamului.

În consecinţă, vă asigur că voi susţine punctul de vedere exprimat de Patriarhia Română asupra acestei Propuneri legislative, precum şi, în general, interesele legitime ale Bisericii Ortodoxe Române, atât în Biroul Permanent al Senatului, cât şi în toate celelalte structuri parlamentare din care fac parte.

Ziarul Lumina

Bravo Dan Voiculescu! Dumnezeu va lua in seama actiunile dvs de sprijinire neconditionata a Bisericii Ortodoxe Romane, cazuta victima a conspiratiei unor atei de pe bloguri care agreseaza verbal sfanta Institutie a Domnului nostru.

Dumnezeu sa-i pedepseasca cum se cuvine pe acesti netrebnici care vor sa submineze autoritatea spirituala din tara lui Stefan cel Mare si Sfant si parteneriatul cu Biserica.

Un comentariu

  1. Bravo domnule Voiculescu,sunteti un adevarat soldat al Domnului!Dumnezeu e mare si nu va uita gestul dumneavoastra,probabil ca de acum vor disparea si acuzatiile de colaborare cu Securitatea luciferica instituita pe vremea lui Nicolae Ceausescu!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s