Astrologia – o stiinta pura

Stiti ca astrologia, bioenergia, cartomantia s.a. sunt stiinte? Un astrolog, ghicitor sau bioenergetician stie ce-ti rezerva viitorul. Stiinta inseamna ca stie, asadar acestea sunt stiinte.

In plus, ele sunt niste stiinte pure, milenare. Nu se compara cu stiintele pagane, eretice precum biologia, medicina, fizica si altele care smintitoare de credinta strabuna, ortodoxa. Se stie ca sustinatorii acestora: Dawkins, Randi sau Alexandru Mironov (chiar si Cristian Roman cu emisiunea lui de pe TVRM) sunt masoni evrei sectanti trimisi de Satana pentru a raspandi ateism, niste destrabalati care vor sa ponegreasca infailibilitatea Bisericii Ortodoxe.

Sa nu uitam ca vaccinurile sunt parte a planului mondial de depopulare a lumii, iar teoria evolutiei este doar o teorie stiintifica.

5 comentarii

  1. Nastafavrie, permite-mi sa te contrazic aici. Astrologia desi este stiinta vine de la Diavolul, si este scris sa nu mergeti la ghicitori si cititori in stele! Cartile eretice de astrologie, bioenergie, cartomantie dar si biologie, medicina, fizica trebuiesc arse in mijlocul orasului.

    • Sunt oameni cu har dumnezeiesc, Sfantul Duh le vorbeste prin a lor gura. Diavolul vorbeste prin oamenii posedati si oamenii de stiinta, care de fapt sunt cam totuna cu oamenii posedati, formulele pe care le insira fiind ciudate si diabolicesti precum cuvintele rostite pe patul de exorcizare.

  2. Fereasca Domnul de la asemenea smintire! Harul trebuie să vină numai prin preoții lui Dumnezeu si Isus Cristos, altfel duce la smintire si cai ratacitoare! Ia aminte la Sf. Gigi Becali cand critica lucrarea diavoleasca ce se face prin acesti oameni! Iar daca citesti o carte de ocultism, se vede si se simte prin energia cartii ca este o lucrare negativa a fortelor Intunericului!!!

      • 😛


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s