Postul Craciunului

Iata au venit Sfintele Sarbatori din preajma Craciunului. Multi ignoranti le asteapta pentru a primi cadouri, un prilej pentru a manca, bea si baga domnisoare necasatorite in pat in schimbul darniciei lui Mos Craciun. Insa un credincios adevarat trebuie sa stie ca aceasta nu este tactica corecta pentru a aborda campania de intrare in Rai, ci drumul sigur catre urgia Domnului revarsata asupra sa.

Craciunul trebuie intampinat cu 40 de zile de chin si umilinta, pentru ca sufletul crestin sa fie purificat de pacate in vederea asteptarii urmatorului post, cel al Pastelui. Ce poate fi o dovada mai mare de vrednicie in fata lui Dumnezeu decat renuntarea la placerile fizice (gastronomice, sexuale) in timpul lasarii frigului? Golul lasat trebuie umplut cu meditatie, rugaciune si smerenie. Este o proba grea si umilitoare, insa fara ea este foarte greu (daca nu imposibil) sa scapam de furia Domnului si pedepsele ce vin odata cu aceasta.

Iata si o lista cu alte fapte interzise in perioada postului, in afara de regulile de mancare si axarea intensa pe cele 10 porunci:

– Ascultarea muzicii rock, de preferat nici punk, house si techno-dance. In timpul premergator Nasterii Domnului se asculta de preferat colinde cu Fuego, Stefan Hrusca, Unicorn, chiar si Carmen Serban. Ereziile lui Lady Gaga si Crazy Frog nu se pot numi colinde, sunt zgomotoase si contrare spiritului crestin;

– Sexul, masturbarea, gandurile necurate, privitul la zonele intime ale persoanelor de sex opus;

– Glumele, farsele, pacalelile, distractiile, caterinca, discutiile cu ateii, inclusiv pe bloguri unde acestia se dau drept calugari sau crestini; sminteala este mare, iar Pastoarea noastra Biserica nu are nevoie sa piarda oitele tocmai in aceasta luna pe cai gresite;

– Convertirea la alte religii, secte spurcate sau ateism;

– Vizualizarea de filme cu desfrau, filme cu violenta sau comedii porcoase.

Respectarea acestor reguli ne apropie si mai mult de Dumnezeu si de Mantuire. Omul nu trebuie sa fie liber, ci sa asculte cuminte de Pastor, sa-L preaslaveasca si sa se sacrifice pentru El. Nu uitati, Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru, avem libertatea sa alegem, dar si daca nu alegem ce trebuie e vai si amar de noi.


5 comentarii

  1. […] muzicii rock, de preferat nici punk, house si techno-dance. In timpul premergator Nasterii … […] Uni Ego / Postul Craciunului « Bomba cu […]

  2. dar rock crestinesc avem voie?

    • Astia mai mult ca sigur sunt catolici sau vreo secta diabolica. Daca erau ortodocsi nu ar fi scornit asa ceva, care sa instige la rascoala si libertinaj, ci ar fi cantat cuminti o colinda cu Iisus. Insusi Satana este intruchipat prin acea voce kilodecibelica. Sufletul tau este pe calea gresita.

  3. Da` la Tociu&Palade e voie sa ne uitam?

    • „Glumele, farsele, pacalelile, distractiile, caterinca” intra in categoriile de mai sus. Dumnezeu ne vrea umili, sa mergem cu capul jos si sa ne inchinam de cate ori vedem o biserica (bine am face sa si intram in ea, iar acolo sa ingenunchem in fata altarului). Noii suntem robii lui.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s