Religia si lumea ortodoxiei

Sper ca nu m-ati regretat prea mult, dar timpul meu in aste vremuri scurt este, iar indeletnicirile multe. De exemplu, ca orice purtator al cuvantului lui Dumnezeu in spatiul cibernetic care se respecta, am participat la diverse campanii de popularizare a ideologiilor crestinesti anti-cipuri, anti-vaccin, anti-avort, anti-masonerie (stiati ca Obama, Silviu Prigoana, Dorin Cocos si Alexandru Mironov sunt masoni?), anti-pasapoarte biometrice, anti-coduri de bare si tot ce mai sta in calea mantuirii poporului roman.

Cu toate ca n-am nici cel mai mic habar despre vaccinuri, tehnologia cipurilor si a noilor pasapoarte, Biserica Ortodoxa Romana si clipurile youtube spun clar pentru orice necunoscator: „asa este”. Iar cuvantul Bisericii este cuvantul lui Dumnezeu. Asadar, datoria crestineasca este de a asculta negresit de cuvantul Dumnezeiesc si a promova intens, prin orice mijloace, aceste indemnuri sfinte catre calea Luminii, a sfintei ortodoxii.

Nu trebuie sa lasam aceste scursuri, acesti masoni atei satanisti comunisti, sa ne sminteasca poporul Domnului de la credinta Adevarata in Cartea Cartilor – Biblia.

Bune exemple in acest sens sunt: Apologeticum, Forumul Crestin-Ortodox.ro, VictorRoncea, Razbointrucuvant, si altele. Aceste sfinte lacasuri online ne demonstreaza noua crestinilor, orasenilor, taranilor, muncitorilor, robii lui Dumnezeu, evlaviosi, tineri si batrani cu diverse studii, cum sa ascultam orbeste de religie si de Sfanta Biserica. Acesti parinti si autori (pe care multe satane ii catalogheaza drept schizofreni), desi nici ei nu stiu cu ce se mananca aceste lucruri, respecta negresit voia Tatalui Nostru cel de sus. Totodata, ei sterg orice critica sau demonstratie contrara adusa, caci ce este potrivnic credintei stramosesti este potrivnic Domnului Dumnezeului Nostru.

Tot in aceste zile, m-am sfatuit cu preotul satului si cu primarul sa cautam o cale de a promova valorile anti-masonice pe scara larga, intru crestinizarea oamenilor. Primul lucru la care ne-am gandit, ca oameni credinciosi, e sa ii invatam pe copii la scoala astfel de lucruri, de cand sunt mici, pentru ca atunci cand vor fi mari sa le fie aproape imposibil sa puna la indoiala intelepciunea divina. Credeti ca aceasta este o solutie buna? Pentru alte idei si sugestii astept comentariile voastre.

8 comentarii

 1. hi! Am mai avut contre cu tine nastafavrie si chiar ma cucur, ca nu ai inchis firma .
  . Scrii bine balaure, da vezi ca aista caterinca are unele scapari: Prigoana e mason pe bune, chiar el a recunoscut, ailalti doar prezumtivi.
  Masonii nu sint atei, cum ai scris tu, tati…
  Ai scapat 2 bloguri, ateu de mucava, anume [saccsiv’s weblog] si [blogul big bang(wordarmy)], comentariile sunt la liber pe primu’, da’ risti sa-ti prinzi ce ai intre urechi in menghină, cre’ ca nu esti suficient de inteligent sa combati pe acolo..incearcă.
  Cit despre cipuri, biometrie, vaccinuri.. esti prea cu creieru’ terci sa intelegi…’ai fii cul, tu primu’!!
  Acu’ doar nu te-ai supy, pepushe brainwhasing, de scrii mai rar, din cauza ca R Cernea, a luat fo 50 mii voturi a??
  Si adi ori nastafavrie (cum iti place), ma dixtrez la maxim citindu-te, scrii mai bine decat ala de la -pitici gratis.com..soto.
  Habotnicul te saluta.

  • Masonii sunt atei si diavoli si satanisti si catolici si secte si remusi in acelasi timp. Cine esti tu sa judeci pe cei ce propaga cuvantul Dumnezeiesc?
   Nu strica sa te caiesti putin si sa tii post.

 2. lololololol. Nice try!!:)) :))
  poi chiar ţin si am fost la 4 manastiri cu moaste, d’aia am prins puteri noi, nu glumesc.
  Daca te crezi destept, combate unde am scris pe blogurile alea in special pe primu’…acolo au elucubrat pana si adepti infocati ai lui Nietzche fara a fii banati, ca tot te plangi de cenzura altor situri ortodoxe..

  .Hai ateule, vreau sa te vad in action, acolo ii la liber, ca aici..daca te ţin argumentele, evident.
  Oricum merci ca nu ai sters primu’ comm. Numai bine.

  • Pai vad ca ai fost degeaba ca imi adresezi cuvinte spurcate precum „ateu”. Daca erai mai vrednic in a pupa sfintele moaste poate nu erai asa slobod la gura, Doamne apara si pazeste tara de cotropitori ce se dau crestini!

   Post negru scrie pe tine, tinere! Sa te caiesti caci Necuratul iti umbla prin corp si minte.

 3. esti de coma, dude :)) :)) :))
  am dezlegare totala de la duhovnic, sa combat, ateismul mascat, in spatiu’ virtual, inclusiv prin folosirea de cuvinte necrestinesti si dupa cum vezi, te-am ginit din primavara, ca am mai avut o confruntare, aici pe blog, ateule.lol.
  astept sa vad ce poti, pe blogurile mentionate de moa. Ps. Ca sa nu ai dubii, paine si apa o data pe zi, tin de 2 saptamani.

  • Fericiti cei saraci cu duhul caci a lor este Imparatia lui Dumnezeu. Amin

 4. Spusele lui nastrfunie sunt; bla,bla,bla.
  Dovedesc o minte confuza.

 5. Prea sfinte Nastafavrie,

  lucrurile ce le spui sunt bune dovada sunt ateii ce-ti ponegresc blogul cu agramatisme.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s