Alegeri prezidentiale

Iata ca incep alegerile, lucru imbucurator mai ales ca in Romania clasa politica este promotoare a crestinismului. Crin Antonescu nu se dezice nici acum de la credintele sale de a ajuta tara noastra prin Mantuire si viseaza sa o transforme intr-o teocratie a lui Dumnezeu:

Antonescu vrea un tandem preşedinte-Patriarh pentru regenerarea morală a României

„În opinia mea, în spatele tuturor crizelor româneşti – politică, economică, instituţională – stă o uriaşă criză morală. Biserica majoritară este o instituţie care trebuie să asume un rol mult mai activ în regenerarea morală a României. […] Patriarhul este un lider spiritual pentru cei mai mulţi dintre români şi poate acţiona în conlucrare cu preşedintele României în acest sens. Mijloacele sunt diferite, scopul poate fi comun”, a declarat Antonescu, cel care recent a spus că prima întâlnire pe care vrea să aibă, după ce eventual va deveni preşedintele României, va fi cu şeful BOR.

Antonescu nu este nici primul, nici ultimul lider politic care „face ochi dulci” Bisericii. Preşedintele Traian Băsescu, liderul PSD Mircea Geoană, Sorin Oprescu si Gigi Becali – este cunoscut pentru relaţiile sale cu liderii BOR şi pentru donaţiile făcute acestora. s-au întrecut şi ei în ultima vreme în a participa la ceremoniale religioase, în timp ce un alt prezidenţiabil – patronul Stelei,

Indemn crestinii din toata tara sa se roage la bunul Dumnezeu si Fecioara Maria pentru ca statutul de „stat laic” din Constitutia Romaniei sa fie indepartat definitiv, pentru ca parteneriatul cu Biserica sa nu fie umbrit de respectarea unor legi pagane, occidentale, iar poporul nostru sa se intoarca cu fata catre cele sfinte, trebuincioase sufletului nostru. Preocuparile materiale, banesti, trebuie lasate deoparte in favoarea hranei sufletesti pe care liderii nostri se ofera sa ne-o ofere.

Din pacate Satana nici aici nu ne lasa in pace si il trimite pe supusul sau, Remus Cernea, sa candideze, reusind sa stranga peste 200 000 de semnaturi. Acestui candidat care promoveaza credinte scarbavnice precum laicitatea ar trebui, pentru ideile sale, sa i se retraga dreptul la libera exprimare. Din fericire, el nu va avea nici o sansa intr-o tara cu 90% ortodocsi, pentru care credinta in Biserica e mai importanta decat vaccinurile, busonul Higgs, sau alte descoperiri stiintifice.

dormition11

 

11 comentarii

 1. Se pare că de Remus Cernea am fost feriţi, candidatura fiindu-i respinsă.

 2. Aliluiaaaaaa, frate Nastafavrie!Jos cu paginii! Sa-i ardem pe rug, sa-i strivim intre 2 cruci din lemn sfintit, sa-i oparim cu mir incins, pina vor accepta adevaratul adevar!
  Poate asa ii vom salva sufletul spurcatului de Remus si-l vom transforma intr-un adevarat crestin, poate chiar martir…Si daca Domnul ne va ajuta cu asta, il vom sfinti si ne vom inchina cu piosenie ramasitelor lui pamintesti! Apropo, n-am putea inaugura sectiunea de moaste chiar cu „cirliontii cuviosului Remus cel chemat intru adevar”? Ar fi dovada suprema a minunii minunilor Dumnezeiesti….

  • Nu ai ce sa mai salvezi, Biblia scrie clar: astfel de oameni care aduc smintire trebuie degraba nimiciti.

   • Cuviosule, dar parca nu zicea Biggest Brother ca vrea indreptarea, nu concedierea indisciplinatului?

   • Poate doar prin tactici moderne precum exorcizarea mai poti sa-l extragi pe Scaraotschi din splina si leucocitele acestui rocker posedat.

    Altfel, procedura corecta este cea din Biblie: pietre si bici, asa cum ne invata Domnul Dumnezeul nostru.

   • bici? se scrie cumva ca la paginii aia de engleji?

 3. Remus Cernea e un anarhist care a ramas la varsta rebeliunii adolescentine. Din fericire, oamenii din Romania sunt ceva mai maturi la gandire. Dreptul la libera exprimare nu i-l poate lua nimeni, nici lui, nici altor specimene tarate care au candidat de-a lungul timpului, sau vor mai candida pe viitor la functia suprema in stat. Insa, din fericire, legea selectiei sociale isi face datoria si ii indeparteaza. Ca dovada, Cernea a fost ,,cernut,,. Am putea spune ca are nume predestinat… Iar ce spuneti voi de batai cu biciul si alte alea, zau! sunt prostii!

  • Ce scrie in Biblie ca trebuie sa facem cu cei ce aduc smintire? Se pare ca n-ai citit.

 4. Ba am citit, dar ca ortodoxa, pun accentul pe Noul Testament si ma intereseaza mai mult ce a spus sau a facut Hristos, iar nu ce fac cei traitori in legea veche. Iar ca Dumnezeu are in plan sa-i pedepseasca aspru pe cei pacatosi, fii sigur ca asta si face dar singur, fara intermediari umani.

  • Pui accentul pe ce iti convine tie. Iisus a zis ca nu a venit sa schimbe legea, si nici sa aduca pacea.
   Si a mai zis: „cine va sminti pe unul dintr-aceştia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară şi să fie afundat în adâncul mării.”

   Mai vezi si ultimul articol scris de mine.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s