Mihail – PUTERILE PARANORMALE

In aceasta emisiune stiintifica, tanarul crestin Mihail, maestru spiritual, vorbeste despre fortele paranormale, yoga, reiki, ezoterism, bioenergie, telepatie, telekinezie si alte miracole pe care clasa ignoranta (Einstein, Dawkins, Alexandru Mironov si alte scursuri) refuza sa le accepte, ei servind Diavolului. Priviti si va minunati de Adevarurile prezentate, Romania fiind din fericire una din tarile in care astfel de discutii pot avea loc si pot fi tratate la adevarata lor valoare, fara a li se aduce vreo acuza marsava cum ca prostesc lumea pe fata:

5 comentarii

 1. Yo. Nu stiu ce hram poarta flacau din film, da unele chestii pusca destul de bine cu ce-am vaz pana acuma. Exista parti din capatzana nefolosite, si fenomene destul de stranii, fara explicatii prea profi.

  Dau exemplu Remote Viewing, si nu ma refer la baba care-ti da in carti, ci la studii ca lumea, in conditii de lab, in care se observa deviatii clare de la ce-ar tre sa fie normal, deviatii semnificative statistic.

  Exista linkuri daca vrei, da nu’ ma complic cu ele aici la un prim comment.

  Btw nu-s ceva faith freak, am ajuns la postu asta tocmai de pe http://forum.atei.ro 😉

  Cheers

  • Care conditii de lab? Poti sa-mi dai exemplu de publicatie stiintifica ce a publicat un asemenea studiu?

 2. … dar ajungand mai pe sfarsit de film observ ca omu a luat-o bine de tot pe aratura, cu levitatie si teleportare, in conditiile in care site-u lui e intr-o totala paragina, si jumate din el seamana mai mult cu textu dintr-un EULA, decat cu un site de om interesat in chestii spirituale.

  Da’ look on the bright side, nu este decat filmu’ asta cu el pe net 😛

  • Trebuie sa ne bucuram ca macar unele dintre televiziuni ii respecta pe acesti oameni la adevarata lor valoare: Cosmos TV, OTV, s.a.. Acestea se pot numi televiziuni rationale, nu porcariile de National Geographic si Science Channel.

 3. Cacat. Am incercat sa ma uit, da dupa primele 30 de secunde i-am dat stop. Nu pot. Imi pare rau, sunt constient ca raman in intunericul ignorantei, dar nu pot.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s