Haideti sa votam 2

Pentru a afla reactia cititorilor fata de candidatura lui Remus Cernea, va invit sa votati din pernele fotoliilor sau alte forme de scaune (tripede/patrupede/cvintpede, din piele/tapitate/de lemn/de fier/scaun electric/carucior cu rotile/canapele/paturi, de acasa/de la birou/de la hotspot wireless/din gradina/din internet cafe/de pe telefon/de pe wc, etc).

Rog ca voturile sa fie sincere, sa reflecte realitatea.

6 comentarii

 1. pentru cei care au votat „sunt sclav al domnului” va urez indoctrinare placuta si sedinte de psihiatrie daca se poate.

 2. Ai uitat sa pui varianta ” nu sunt sclav al d-lui, si nuvotez Cernea, din lipsa de incredere” . Din ce am citit, am inteles ca AUR a fost trambulina ca sa se faca cunoscut. si dupa ce devii cunoscut, de ce sa nu folosesti asta ?
  Mie imi suna a oportunism, chiar daca am apreciat ce a facut in AUR.
  Fapt pentru care nu votez : pe nimeni. Daca nu s-ar fi folosit de AUR ca sa inainteze, l-as fi votat.

  • prea putin mai conteaza daca a folosit AUR pe post de trambulina (desi ma indoiesc, e un om onest si care lupta pentru ceea ce crede, nu numai pentru propria bunastare) atata timp cat a facut treaba foarte buna in ciuda obstacolelor de care s-a lovit, si a fost una din putinele (de fapt singura) organizatii(-ie) care a luptat pentru anumite drepturi. mi se pare de departe cea mai buna solutie in momentul de fata.

   oricum nu va iesi presedinte pentru ca prostimea nu va agrea asa ceva, dar mi se pare corect ca macar sa candideze si sa se faca auzit. pentru asta am strans cateva semnaturi in acel tabel.

  • Ai optiunea „nu votez” (pe nimeni). Si asa e bine, un vot in minus pentru Cernea – o sansa in plus pentru Biserica si partidele actuale.

 3. Nu votez, nu sunt interesat de soarta tarii 🙂

  • O sa vina varsta in care o sa te lovesti de tot felul de chestii mai bune sau mai rele, si poate atunci te va interesa.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s