Credinta invinge cutumele ateiste

Slavit fie numele Domnului caci mai sunt si conducatori cu minte in lumea asta, gata sa-L slujeasca pe Dumnezeu si sa-si oblige si poporul la venerarea Atotputernicului nostru Domn, nu numai conducatori conspiratori occidentali care sustin erezii ca laicitatea, heliocentrismul, darwinismul, pentru a instaura Noua Ordine Mondiala.

Tarile subdezvoltate sunt asadar cele mai aprige la credinta, asa cum este si Romania. Dar astazi nu vorbim despre ea, ci despre Indonezia, provincia Aceh, unde s-a adoptat voia Domnului, adica legea pedepsei prin lapidare pentru adulteri. Cum Cartea Sfanta nu poate gresi, ea ar trebui sa reprezinte modelul de intelepciunii al lumii noastre, caci suntem creati de Dumnezeu pentru a-L venera si a-i urma calea.

De asemenea aceasta este o dovada clara ca evolutia nu exista.

Noua lege autorizează pedeapsa cu moartea prin lapidare (omorârea cu pietre) pentru persoanelor căsătorite care au comis adulter şi 100 de lovituri de bici pentru persoanele necăsătorite vinovate de adulter.

(sursa)

Pedepseste Doamne pe cei cu pacat si apara de erezii pe cei fara de pacat. Robii Tai suntem si ca sa te veneram ne-ai creat.

Un comentariu

  1. imbecilitati.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s