Religia obligatorie

Vesti bune, crestinii mei. Indoctrinarea intru dreapta credinta crestin-ortodoxa nu este nici pe departe de a se diminua, statul punand in continuare un accent deosebit pe crestinarea romanilor:

În Legea Educaţiei Naţionale asumată de Guvernul României în plenul celor două Camere reunite ale Parlamentului în ziua de 15 septembrie 2009, disciplina religie este inclusă în planurile cadru ale învăţământului primar, gimnazial şi liceal ca parte a trunchiului comun.

stire

Copiii vor invata in continuare non-stop despre Dumnezeu, de la varsta de 7 ani si pana la varsta de 19 ani. Degeaba se sperie internautii crestini si fac campanii de mentinere, caci schimbarile statutului religiei nu sunt altceva decat zvonuri afurisite!

Slavit fie numele Domnului Dumnezeului Nostru, si al lui Iisus Hristos, care sunt unul si acelasi, si care ii ilumineaza pe politicienii nostri si deciziile lor, acum si-n pururea, si-n vecii vecilor, Amin!

4 comentarii

 1. aliluiaaaaaaaaaa, aliluiaaaaaaaaaaa!!!!!!!

  uraaaaaaaaaaaaa, uraaaaaaaaaaaaaaaa!!!! (aplauze si ovatii puternice, prelungite. pionierii scandeaza cu entuziasm ceusescu-pace…aaaa,pardon,asta e din alt film, rectific: scandeaza bramburica(/traienel/daniel)-mintuire )

 2. Ma cac de fericire.

 3. ce prostie.si minciuna.inca e optionala religia.si se accepta ateismul.Daca te consideri ateu poti spune si refuza sa participi la ora;).
  Asadar taci si inchina-te,idiotule.;)

  • Religia e teoretic facultativa (practic aproape obligatorie), in sensul ca trebuie sa depui o cerere speciala pentru a te retrage de la ora de religie, cerere despre care putini au habar ca o pot face.
   Insa nu e usor sa o accepte directiunea, semn ca Domnul se opune. Iar daca totusi o accepta, colegii si profesorii il trateaza urat ca consecinta ca elevul pagan s-a pus cu Dumnezeu.

   Deci nu mai spune ca religia e optionala. Optional e cand ti se pun in fata cateva materii cu insemnatate echivalenta, si ai de ales intre ele.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s