Liliacul

Acest site satanist loveste cu nesimtire in crestinism cu acest articol despre liliac. Acolo scrie ca liliacul este un mamifer! Cum se poate, oameni buni, asa o erezie la adresa lui Dumnezeu? Articolul ar trebui sters, iar ereticii exorcizati intrucat Satana lucreaza prin ei. Toata lumea stie ca liliacul nu este mamifer, ci pasare, conform Bibliei. Iar Biblia este cuvantul infailibil al lui Dumnezeu, iar Dumnezeu nu poate gresi:

Din păsări să nu mâncaţi şi să vă îngreţoşaţi de acestea, că sunt spurcate: vulturul, zgripţorul şi vulturul de mare; Corbul şi şoimul cu soiurile lor; […] Cocostârcul, bâtlanul cu soiurile lui; pupăza şi liliacul. (Leviticul 11:13-19)

Orice pasăre curată s-o mâncaţi. Dar din ele să nu mâncaţi pe acestea: vulturul, vulturul răpitor şi vulturul de mare, Corbul, şoimul, gaia cu soiurile ei, […] Cocostârcul, pupăza cu soiurile ei şi liliacul. (Deuteronomul 14:11-18)

Vedeti? Cine sa aiba dreptate, Dumnezeu sau diavolul spurcat care vorbeste prin savanti cu scopul de a sminti credinciosii de la dreapta credinta Dumnezeiasca? Toate acele argumente stiintifice sunt zero in fata Bibliei incontestabile, iar daca Biblia nu este cuvantul Domnului, harazit sfintilor scriitori, atunci in ce cacat am mai crede? Ce lighioana divina ne-am mai imagina daca Biblia ar fi inexacta, aberanta si contradictorie?

Iata si raspunsul, dovada, la afirmatiile pagane care sustin ca iepurele nu e un animal rumegator:

Iepurele de casă îşi rumegă mâncarea (Leviticul 11:5)

Deci iepurele este rumegator. Cine contesta aceasta afirmatie contesta Biblia, cuvantul Domnului. Cel in cauza va arde in Iad.

2 comentarii

  1. E voie sa mananci orice fel de mancare, daca …:
    1 Timotei 4:4
    Caci orice faptura a lui Dumnezeu este buna, si nimic nu este de lepadat, daca se ia cu multumiri,

  2. liliacul e un mamifer saracu deci nu e zburatoare . dar l-ati anuntat si pe el ca n-are voie sa zboare ci sa se comporte demn ca un mamifer ce este si sa nu decoleze ?
    -iepurele saracu n-are 4 compartimente in stomac si nu e incadrat la rumegatoare de biologi ,prin urmare nu-si rumega hrana ci o BEA (dupa ce a bagat-o in mixer desigur)
    alte prostioare ?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s