Imaginea Audi – cetatean de onoare

Crestini din toata lumea, lasati-va in genunchi pentru 30 de minute, rugati-va si multumiti-i Domnului Dumnezeului Nostru pentru marele cadou pe care Acesta ni-L ofera in preamilostenia Sa: Imparatul nostru pamantesc, Preafericitul Parinte Patriarh Daniel, calauzitorul intregului popor roman si imaginea Audi, devine preafericitul posesor al distinctiei de cetatean de onoare al orasului Techirghiol.

:X

:X

Bucurati-va frati crestini, de acest dar pe care il primim cu totii de la Dumnezeu, caci El este cateodata darnic si drept. Iata ca nu vreun savant, medic chirurg sau olimpic international de 2 lei a primit aceasta distinctie, ci Parintele Nostru Spiritual, Daniel. Caci noi suntem un popor crestin-ortodox, nu un popor stiintific.

4 comentarii

  1. Adevarat graiesti. Mai bine as fi cetatean de onoare al Techirghiolului decat vreo savanta recunoscuta international. Numai oamenii speciali primesc asemenea distinctii.

    • Sau parinte spiritual, ca Daniel, dar femeile nu prea ajung acolo, fiind inferioare barbatilor (conform Bibliei). Clericele trebuie sa se calugareasca pentru a-i servi Domnului in joasa umilinta si abstinenta ca sa primeasca si ele userul si parola catre Rai.

  2. Hmm da….oricum eu ma bucur ca-s inferioara barbatului atata timp cat dumnezeu vrea asta pe mine ma bucura si ma excita acest lucru :))

    • Nu, surioara oita, excitarea e interzisa.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s