Prea multe spitale in Romania

Ministrul sanatatii, Ion Bazac, ne lasa de inteles ca in contextul actualei crize economice, Romania ar trebuie sa lase deoparte sustinerea serviciilor medicale si sa se roage mai mult la biserica.

Ion Bazac a declarat la Targu Mures, unde a participat la inaugurarea Centrului Regional de Telemedicina, ca Romania are nevoie de maximum 150 de spitale, in condiţiile in care numarul acestora este, in prezent, de trei ori mai mare.

Intrebat care este scenariul cel mai pesimist privind sistemul de sanatate din Romania, in actualul context de criza, Bazac a spus ca, in prezent, numarul spitalelor este mult prea mare, adaugand ca este nevoie de o restructurare in sistem.

PRO TV

Mare dreptate are, criza este criza, iar tara cheltuie bani pe sustinerea atator spitale. Si asa multe cad peste bolnavi, asa ca singura solutie inteligenta este sa construim cat mai multe biserici si catedrale. Cum spunea si preotul indoctrinat intru dreapta credinta Gabriel, medii pot fi uneori neputinciosi, pe cand Dumnezeu este Atotputernic, numai sa si vrea.

Cand vede Domnul ca acordam atata atentie ingrijirii trupesti si mai putin celei spirituale, adica venerarii Lui, normal ca se manie ca nu are cine sa-L preaslaveasca pe El, si atunci se razbuna si ne ofera atatea necazuri, boli si crize economice, poate-poate ne intoarcem fata catre Divinitate.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s