Umilinta

Vedeti aceste babute credincioase cum se umilesc in fata Domnului, pentru a-I demonstra Acestuia (desi este Atotstiutor) cat de umile sunt ele ca fiinte in comparatie cu bunul Dumnezeu?

Video

Asa trebuie sa faceti si voi, crestinilor care doriti sa nu ardeti in Iad. Trebuie sa aratati Domnului ca sunteti saraci cu duhul si ca a voastra este imparatia cerurilor, dupa cum bine spunea Domnul nostru Iisus Hristos. Lui Dumnezeu ii place la nebunie sa va vada cum va umiliti si cum il preaslaviti pe El. Cand mergeti pe strada, sa o faceti cu capul aplecat in jos, chiar daca va impiedicati si cadeti (Dumnezeu va testeaza credinta), dupa cum spunea acel ghid de spovedanie crestin.

Omul nu este cea mai evoluata fiinta, ci este o creatura inferioara Creatorului nostru, care ne-a creat nu pentru a ne mandri, ci pentru a-I sluji Lui. In Biserica nu mai spun, acolo trebuie sa va considerati mai prejos decat niste maimute, caci acolo este casa Domnului. Fara tavalit pe jos, lins icoane si piciorul preotului, se uita cam urat Dumnezeu la voi. Ca sa continuati aceasta practica si in Rai si sa nu ardeti pe veci in cazanele Iadului (Dumnezeu va lasa sa alegeti), si sa pupati si acolo picioarele Domnului, trebuie sa va purtati ca atare, inferiori.

PS: cine ma invata cum sa pun acest video in pagina (nu merge cu embed si nu gasesc optiunea de plugin in meniu)?

6 comentarii

  1. Salutare,

    Ar trebui sa mearga daca dai copy la codul html de sub filmulet, si sa il incluzi la tine in articol cu paste, dar trebuie sa fii in modul de editare html (poti comuta in partea de sus).

    Codul este aici:

    Spre pacate iertate, in genunchi sau pe coate!StirileProTV.ro

    • Scuze, acum am vazut comment-ul in folderul spam.
      Am incercat bineinteles cu codul embed in html dar nu-l accepta.

  2. Inca un exemplu de umilinta http://www.youtube.com/watch?v=lZuxkDAT8QM
    Savurati fiecare cadru…

    • Ala e un zeu pagan, cu toate ca e printre singurii care se arata oamenilor.

      • Nu degeaba unii zic cǎ Iisus ar fi fost influenţat de Buddha, uite-te ce autoumilinţǎ la aceşti tibetani. Sigur ss-ar simţi bine la Nicula.

      • Ei sunt niste satanisti, nu poseda dreapta credinta in Domnul Dumnezeul Nostru crestin-ortodox. Iadul ii paste, sau chiar incendierea satelor si omorarea lor ar fi benefica pentru crestinism.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu