Lumina de la Ierusalim

In fiecare an, de Pastele Ortodox, Dumnezeu isi mai aduce aminte de crestinii sai saraci cu duhul si le mai da cate un os de ros timp de un an, sa aiba ce sa povesteasca despre El in lipsa altor interventii dovedite fizic. Aceasta este o minune dragii mei, un miracol; savantii atei se tavalesc pe jos de ras dar asta nu inseamna ca ei au dreptate.

Ce se intampla efectiv? Pai vine Parintele, face niste ritualuri, intra singur in mormant si nu face cine stie ce siretlicuri cu fosfor alb utilizat la aprinderea intarziata a lumanarilor (Doamne fereste sa va ganditi la asa ceva), ci se roaga, nevazut de nimeni, si apoi iese cu lumanarile aprinse, spre minunarea si racnetele crestinilor indoctrinati.

In fond, cum altfel poti sa-ti dovedesti mai bine existenta catre oameni decat aprinzand niste lumanari?

Contestatii bineinteles ca sunt, de la ereticii de alte religii (mai ales cea ateista, satanica), invocand utilizarea acestor reactii chimice cu fosfor alb, cunoscute inca din antichitate. Acest grec, de exemplu, are nevoie de o exorcizare la Manastirea Tanacu pentru demonstratiile lui:

In acest context teologic, aceasta lumina de la Ierusalim reprezinta o dovada irefutabila, un argument infailibil in sprijinul ortodoxismului ca religie adevarata in fata catolicismului, care se enunta in felul urmator:

Nie-nie nie-nie nie-nieee, religia mea e mai tare ca a ta, catolic prost, na-na-na! Voi nu aveti decat niste statui care plang. 1-0 pentru noi.

Rugati-va la Domnul, cu sufletul curatit de chestiuni necurate si nu uitati: credeti si nu cercetati!

Un comentariu

  1. Ma certam cu un bou pe tema asta si tot nu m-a crezut dupa ce a vazut filmuletu inca 10 site-uri cu dovezi de genu. Uite inca un dovada impotriva argumentului „vaii dar nici nu arde”
    http://krtdiv.narod.ru/ob/10.6.01.htm
    Oricum aveti grija si imbratisati religia unicornului invizibil cat mai repede cu putinta caci altfel mania sa se va rasfrange asupra voastra in ziua cea din urma.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s