Moaste de la Bucuresti

Prahovenii, dar si oameni veniti din tara sau de pe tot globul pamantesc in forma de patratel (conform Bibliei), se pot bucura acum de pupatul sfintelor moaste ale Sfantului Ierarh Nicolae la Manastirea Sfanta Maria din Jercalai, sau mai bine zis o particica din ele.

Moastele au fost aduse de la Biserica Sfantu Gheorge Nou din Bucuresti, cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Patriarh Daniel, care este imaginea Audi in Romania, cu ocazia praznicului Schimbarii la Fata a Domnului.

Lui Dumnezeu ii place tare atunci cand vede crestini indoctrinati intru dreapta credinta ortodoxa pupand, lingand si venerand bucati de cadavre ale sfintilor crestini, la indemnul Bisericii, pentru a mai castiga mila din partea Lui, in vederea asigurarii unui locsor cald in poienita cu palatul de clestar paradisiac, sau pentru a se vindeca de cate o boala (in afara de amputari – Dumnezeu nu vindeca niciodata amputatii), pentru a mai trece cate un examen sau pentru ca pur si simplu „asa trebuie”, crezand si necercetand de ce i-ar pune Biserica sa faca asa ceva.

Crestinii sunt indemnati sa ignore sfaturile medicilor si, rand pe rand, sa pupe, linga, sa bage in gura si sa se dea pe corp cu sfintele bucati de moaste, fiind binecuvantate de Dumnezeu prin intermediul imaginii Audi, Patriarhul Daniel.

Grabiti-va! Raiul va asteapta!

3 comentarii

  1. Frate spui asta din nestiinta, venerarea mostelor este nu din indoctrinare sau dintr-o obligatie, este din dragoste, cinstire fata de sfinti. Ei sunt glasul lui Dumnezeu, prin gura lor s-a transmis viata ingereasca si Adevarul. Ei erau ingeri pe pamant, au renuntat la tot ce e lumesc iar dragostea lor pt aproapele era ingereasca. Pt acestea ei nu sunt cinstiti ca niste oameni simpli, virtuosi, ci ca niste ingeri calauzitor de suflete, si cu puterea de a ajuta in mod direct pe oameni. Crestinii nu ignore sfatul medicilor, ci il asculta pe Dumnezeu, nu Iisus le-a spalat picioarele apostolilor? Si nu s-a rusinat si nu le-a socotit murdare. Problemele, pacatele apasa pe oameni, ei vin cu credinta si se inchina cu credinta, si prin credinta se savarsec minuni. Ce credinta este aceea ca omul nu saruta cu smerenie icoana binefacatorului? Oare nu s-a zis „crede si nu cerceta”? Si sa lasam judecata in mana Judecatorului, ca judecand vom fi judecati.

    • Curat grait „crede si nu cerceta”, imi pare bine ca mai sunt si in secolul 21 oameni indoctrinati intru dreapta credinta care mai cred asa ceva, acest mesaj de descurajare a tentativelor de cercetare a logicii si originii religiei crestine, de indobitocire (caci in fata Domnului suntem ca niste dobitoace) si de instigare la credinta orbeasca in religie, Dumnezeu si Biserica.

  2. the guy over there was stupid enough not to realize the extreme irony in the post. A true follower of Jesus. He will surely inherit the Kingdom of Heavens.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s