Evolutionism vs. Creationism

Vorbeam in articolele trecute despre indoctrinarea ateista, spalarea pe creier masiva la care este supus poporul credincios al lumii de catre Ordinul Satanistilor Savanti, meniti a sili oamenii crestini sa invete baliverne precum evolutionismul, Big Bang, sau ca Pamantul are 4.5 miliarde de ani, care sunt doar niste biete teorii; ele fac parte mai degraba din pseudo-stiinta alaturi de (bio)chimie (atomii si microorganismele nu exista, intrucat nu sunt amintite de Dumnezeu).

Acesti oameni, care din pacate sunt mai inteligenti decat noi crestinii si se presupune ca ar trebui sa stie mai bine, fac parte din congregatia ce vrea a stabili Noua Ordine Mondiala, un fel de conducere alcatuita din masoni si reptilieni satanisti evolutionisti.

Nu poate dovedi nimeni ca teoriile lor sunt adevarate deoarece nu a calatorit nimeni inapoi in timp pentru a vedea acest lucru. Singura care poate sti cu adevarat este Biblia, iar aceasta spune clar: Universul are 6000 de ani, si a fost creat, impreuna cu Pamantul si ce zace pe el, in 6 zile (a 7-a fiind zi de odihna, Dumnezeu dovedind ca este Atotputernic, fiindca poate si sa se odihneasca), Pamantul este plat si sprijinit pe piloni, iar balaurii si uriasii au existat, chestiuni confirmate de Institutul de Cercetari Creationiste din San Diego.

Dovada ca Biblia nu poate minti este aceea ca Biblia e Cuvantul Domnului, iar Cuvantul Domnului este adevarat deoarece asa scrie in Biblie.

Aceste satane au bagat chimie si teoria evolutiei in scoli, pentru a sminti copiii de la dreapta credinta Dumnezeiasca. Una din cele mai intelepte tari de pe mapamond este tot Romania (fara mirare), tara crestin-ortodoxa, care, sub presiunea Bisericii Ortodoxe Romane si a dorintei de indoctrinare a aliantei stat-biserica, a reusit sa scoata Teoria Evolutionista din manualele de biologie, pentru a pastra gandirea poporului pura, primitiva.

Intrarea in cap a Teoriei Evolutioniste ar bulversa multor oameni notiunea de Dumnezeu, deoarece Biblia n-ar mai fi adevarata, iar acest lucru ar fi inacceptabil, o erezie.

Biserica vrea de la noi sa fim umili, sa tinem capul plecat in fata Domnului, si sa inchidem ochii la valul de cercetari stiintifice diavolicesti, pentru ca numai asa mai poate avea succes ea si Dumnezeu in fata noastra, spre a ne indrepta catre cele sfinte, si pentru ca Iisus a zis: „fericiti cei saraci cu duhul, caci a lor e imparatia cerurilor”. El vrea de la noi smerenie, pocainta, sa tinem post, sa ne inchinam zi si noapte, sa pupam icoane, moaste si podeaua bisericii, sa ne umilim in fata Celui de Sus, caci in comparatie cu El suntem niste furnicute insignifiante, niste robi (dupa cum ne si numeste Biblia si biserica la slujbe) meniti a-L venera pe Creator.

Insa El nu ne vrea decat binele, stiind ca daca nu ne supunem ne trimite sa fim incendiati si biciuiti de Scaraotschi in Iad, oricat de buni am fi fost.

Darwin, Dawkins, Einstein, Mendeleev si tot felul de oameni de stiinta, daca nu au fost exorcizati la timp, iata ca a inceput Satana sa vorbeasca tot felul de erezii prin ei pentru smintirea mintilor crestine indoctrinate intru dreapta Invatatura.

9 comentarii

 1. Domnule, dar cata dreptate aveti! De curand am descoperit si eu conspiratiile satanisto-iudeio-masonice care incearca sa ne departeze de la Cuvantul Adevarat.
  O singura observatie: ati uitat sa mentionati de bubulii, care de fapt sunt in varful Noului Guvern Mondial si controleaza toate aceste organizatii de care am pomenit mai devreme.

  • Da da, si bubulii, cum am putut sa uit de ei!? Cred ca Satana incearca sa ma sminteasca.

 2. Opulamea!11
  Chiar au scos evoluţionsimul din şcoli?
  De ce nu ştiu nimic despre aceasta?

 3. Domnule autor al acestui blog, cu tristete constat ca in loc de creier aveti o bomba cu neuroni…alterati. Nu-mi luati vorbele spuse ca pe o jignire ci ca o palma frateasca care sa va trezeasca din starea dumneavoastra de deriva. Va rog, nu mai faceti bascalie cu dreapta-credinta si cu Dumnezeu. Faceti ceva mai constructiv cu timpul si cu viata d-voastra.

  • stfu, mie-mi place.

  • Nici nu este o jignire, caci Iisus a spus „fericiti cei saraci cu duhul”, deci a mea este imparatia cerurilor, la picioarele Tatalui acolo unde stau crestinii ortodocsi si ii ling picioarele, asa cum probabil o vei face si dumneata daca esti sarac cu duhul si asculti Sfintele Invataturi fara sa cercetezi.

   Eu nu glumesc, ci le arat oamenilor ce spune Biblia, Biserica si alti crestini. Pentru asta imi permit sa acord cateva minutele din cele 6-8 ore de truda zilnica, Dumnezeu dandu-mi harul de a scrie repede la tastatura, pentru a promova mai usor indoctrinare.

   • Aaaa, deci tu nu glumesti, doar ne arati o gluma? :))


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s