Donati bani pentru indoctrinare

Cum Sfantei Biserici nu-i ajung intotdeauna banii primiti de la stat si din taxe si impozite, pentru indoctrinarea enoriasilor, mai este nevoie si de donatii din partea lor. Domnul de pe moldovacrestina.net doreste sa initieze nesilit de nimeni o campanie de indoctrinare a locuitorilor orasului Chisinau, invitand bineinteles oamenii sa doneze bani.

Domnul doreste sa umple orasul cu panouri cu cele 10 porunci crestine. Fara sa se asigure daca prin aceasta actiune poate deranja oameni de alta confesiune religioasa, sau daca incalca regulile sataniste anti-discriminare (care oricum in Moldova crestin-comunista nu prea exista), dansul merge cu capul inainte, convins ca face un bine aducand poporul pe singura cale Adevarata, cea crestina.

Încă atunci când au început să apară în oraşul Chişinău panourile publicitare cu imagini indecente mi-a pus Dumnezeu pe inimă să iniţiez o acţiune şi să punem cel puţin 10 panouri în oraş cu cele 10 porunci ale lui Dumnezeu aşa cum le găsim scrise la cartea Exodul capitolul 20: 1-17. Cu ajutorul lui Dumnezeu azi am făcut primul pas şi am plasat primul panou cu inscripţia pe care o aveţi în imagine. Panoul acesta va sta afişa timp de o lună şi rugăciunea mea este ca mesajul de pe el să atingă inimile tuturor oamenilor care vor trece pe acolo şi îl vor citi.

Doresc să fac un apel la Dvs., toţi vizitatorii acestiu portal, să mă ajutaţi şi să participaţi cu donaţii la realizarea acestiu proiect ca în felul acesta să ajutăm pe toţi oamenii din oraşul nostru să cunoască cele 10 porunci şi apoi să zidească relaţii unul cu altul şi cu Dumnezeu potrivit cu ele.

Donati bani, dragi crestini, caci aceasta este voia Domnului. In link gasiti si contul in care trebuie numaidecat sa-i virati.


Speram sa se construiasca si in Romania, pe banii cetatenilor, pe langa Catedrala Mantuirii Neamului, si cruci si panouri crestine la fiecare intersectie, in locul panourilor electronice cu reclame sa fie afisate icoane cu sfinti si Iisus, sa se construiasca biserici cu difuzoare puternice pe fiecare strada (pentru a se auzi mai bine slujba), fiecare emisiune de stiri sa inceapa cu cate o rugaciune (in caz contrar sa fie amendata drastic de CNA sub acuzatia de ‘erezie’), sa se construiasca in fiecare oras si municipiu o catedrala de anvergura Catedralei Mantuirii Neamului din Bucuresti, sa se interzica pasapoartele biometrice sataniste si produsele ce contin coduri de bare, si sa se directioneze obligatoriu 60% din impozite catre Biserica Ortodoxa Romana, asa sa ne-ajute bunul Dumnezeu.

11 comentarii

 1. Ceee bine!!! Dar sa puna si din Levitic si Deuteronom, mai multe reguli!!! Sa fie cum zici mneata, Nastafavrie! Si sa nu uitam de pedepsele pentru pacate. Sa introduca lapidarea pentru neascultarea copiilor si preacurvie, si arderea pe rug pentru erezie.

  • Toate la timpul lor, mai intai trebuie indoctrinat poporul intru dreapta credinta, apoi va descoperi vrand-nevrand si ce trebuie sa faca mai departe pentru a accesa portalul Raiului. Altfel se sperie; si indoctrinarea e o arta.

 2. Păi, da, desigur!Şi eu care mă miram de ce oare e aşa de plină de rahat(să mă ierte Preasfântul pentru acest cuvânt) ţara mea, ci s-a dovedit că asta e o pedeapsă de la Domnul nostru Dumnezeu pentru păcatele noastre şi pentru că nu ştim Cele Zece Porunci!
  Acum, după instaurarea panourilor, sper ca poporul meu să se întoarcă la dreapta credinţă şi atunci, sunt sigur, instantaneu vom scăpa de ruşi, proşti, comunişti, corupţie şi sărăcie!

  • Dumnezeu ne testeaza credinta, de aceea cele mai religioase tari sunt si cele mai inapoiate si sarace. Desi uneori i se mai face mila de noi si ne mai trimite din cand in cand cate un semn divin, cum ar fi o cruce pe un sandwich, ca sa mai uitam de durere.

   • De unde informatia ca cele mai religioase tari sunt si cele mai sarace ? Te referi la tarile orientale ? Cum e religia, asa e si tara. Tarile bogate de ce sunt bogate ? Pentru ca nu sunt religioase si propaga imoralitatea ? Asta le aduce bunastare ?
    Bunastarea unui individ nu se apreciaza dupa starea lui materiala ci dupa nivelul de implinire sufleteasca in starea in care exista. Viata a aratat-o in atatea cazuri ca oamenii mai modesti din punct de vedere material (nu ma refer aici la saracii lipiti pamantului din tarile subdezvoltate ale Africii) sunt mult mai fericiti decat cei instariti, din „inalta” societate.
    Daca acest blog se considera crestin, atunci nu inteleg ce cauta ironia pentru valorile crestine din partea lui Nastafavrie, care declara ca vrea sa informeze lumea despre adevarurile despre lume. Care adevaruri frate ?

   • Nu ma refer numai la tarile orientale, caci si Romania este un exemplu bun. Informatia provine din nenumarate statistici, dar si de la fata locului daca vei calatori vreodata.

    Motivul este ca credinta intra mai usor la oamenii modesti la minte, care nu-si pun prea multe intrebari si nu se indoiesc de Invataturile Sfinte. Iisus a zis „fericiti cei saraci cu duhul caci a lor e imparatia cerurilor”, Acestuia demonstrand o afinitate pentru acest fel de oameni care inghit mai usor Cuvantul Domnului, fara dovezi.

 3. Tot ce ati propus voi, din batjocura, in comentariile precedente, chiar daca ar parea caraghioase, tot nu ar avea influenta nefasta pe care o au reclamele stradale si toata propaganda vizuala din mass media de azi care promoveaza imoralitatea la rang de virtute.
  Preotul pe care il ironizati, care nu e ortodox, este unul din foarte putinii oameni din aceasta lume care si-a propus ca scop principal al vietii lui sa faca ceva spre folosul semenilor, sa-i apropie de Dumnezeu. Si cand cere ajutorul vostru, il batjocoriti. Cine este mai demn de mila in acest caz ?
  Recunosc ca, prin a cere bani de la oameni pentru scopurile lui, a fost o greseala. Tendinta omului e de a sprijini raul, nu binele.

  • Eu l-am sustinut, nu l-am batjocorit, ba chiar am indemnat oamenii sa doneze bani, chiar daca prin asta pot fi deranjati si discriminati oamenii de alta religie. Ei oricum tin cu Satana, numai crestinismul e important.

   • Mi se pare totusi ciudat limbajul tau de crestin: „oameni care inghit mai usor Cuvantul Domnului, fara dovezi” sau „ne mai trimite din cand in cand cate un semn divin, cum ar fi o cruce pe un sandwich, ca sa mai uitam de durere”.
    Insasi definitia credintei este: „Şi credinţa este o încredere neclintită în lucrurile nădăjduite, o puternică încredinţare despre lucrurile care nu se văd. (Evrei 11:1)
    Mai e nevoie de dovezi?
    Avand in vedere ca, comentariile tale abunda in afirmatii ironice, ar fi bine sa-ti definesti mai clar crezul tau, asa ca pentru tine.

   • Nu inteleg, ce neadevar am spus?
    Asta am spus si eu, ca pentru a avea credinta in lucrurile care nu se vad, cele sfinte, este mai probabil sa fii sarac cu duhul dupa cum spunea Iisus, deoarece cei inteligenti cauta mereu sa cerceteze si sa nu creada.

 4. Mesaj pentru toti si in mod special realizatorilor acestui contra-site.

  Nu va pierdeti in rautati si invinuiri.
  In ceva tot trebuie sa crezi pana mori. Daca nu, mori ateu si singur fara scop, fara sens.
  Nu va pierdeti. Cititi cu rabdare Biblia, nu cautati cu repeziciune in ea cuvinte de care sa va luati. Nu fiti vulturi, caci veti ajunge de sa va ciuguliti si poi sa va mancati intre voi cand va fi vorba si de altceva.

  Deja se intampla asta prin Bucuresti si alte orase de exemplu, cand vecin cu vecin se urasc, isi manjesc cu rahat usile si isi fac inundatie intentionat din cauza necredintei si singuratatii lor spirituale.

  Biserica si Biblia nu invata de rau, ci doar cei incapatanati sa asculte se maniaza!

  Ah, ce va veti aduce voi aminte de toti cei ce v-au dadacit in ziua mortii.

  Toti ce au de gand sa comenteze in desert, opreste-te. Citeste Biblia mai intai. Fa-ti datoria. Apoi comenteaza.

  Cat ceea ce priveste ideea de a pune pe panouri publicitare cu porunci din biblie… ce vi s-au saturat ochii de publicitate cu Coca Cola si nu mai beti Cola? iar acum nu mai puteti sa va bucurati de un sfat bun pe acel panou? Ce judecati atat de aspru? Cine vrea sa vada si sa priceapa sa priceapa, cine nu sa mearga mai departe.

  Inca un lucru. Satanistii.. habar nu au ce-i asteapta. Daca ar sti s-ar lepada imediat de bucuriile trecatoare acestei lumi. Dar Satana are si el grija ca iei sa nu mai auda sfaturi sa nu mai vada si sa invete ci sa se desfete in placeri.

  Sfat bun pentru toti. Daca ai putut savura atatea filme produse de Hollywood, depune si efortul asta, e datoria ta. Nu da cu piciorul unui ajutor. Citeste Biblia cu rabdare. Nu te minti pe tine ca o citesti. Cand o vei termina, spune-mi tu mie ca ai pierdut timpul cu ea! Te provoc sa-mi spui asta!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s