Patriarhul Daniel devine imaginea Audi

Porsche Romania demonstreaza ca este o firma crestin-ortodoxa, in vanatoare de puncte pentru clasamentul final care decide daca angajatii ei vor promova in Rai sa-L venereze non-stop pe Dumnezeu, sau vor retrograda in Iad unde vor face cunostinta cu cazanele cu smoala datatoare de chinuri ingrozitoare vesnice.

Porsche daruieste din brava ei milostenie Patriarhului Daniel Preafericitul un Audi A8 pentru deplasarile acestuia, oferind astfel un bun exemplu pentru poporul roman despre cum trebuie sa ajute Biserica in misiunea ei crestina pe Pamant, aceea de indoctrinare a oamenilor in sfanta religie.

Desigur ca vor exista si satanisti care vor vorbi despre mafia ortodoxa, dar ei sunt sub 10% din populatie, deci parerile lor absurde nu conteaza.

Patriarhia Romana a primit din partea Porsche Romania o limuzina Audi A8 pentru deplasarile oficiale ale Patriarhului Daniel.Astfel, Preafericitul va avea la dispozitie una dintre cele mai luxoase limuzine nemtesti, o masina care face parte din flota oficiala a mai multor sefi de stat si de guvern, informeaza Gandul.

„Asocierea dintre Audi si Preafericitul Daniel se face la nivel de statut in cadrul unei ierarhii. Este indubitabil faptul ca Preafericitul sa fie inconjurat doar de lucruri de prestigiu, prin designul exclusivist si multitudinea de inovatii, Audi A8 definind nivelul inalt de exigenta al clasei automobilelor de lux”, au declarat pentru Gandul oficialii diviziei Audi din cadrul Porsche Romania.

ziare.com

Cu aceasta ocazie, speram ca Romania sa devina o tara si mai crestina decat este in momentul de fata.


8 comentarii

 1. Înaltul Pimen propovăduieşte pacea între topoare

  În curînd, armata de pădurari în sutană mînată în luptă de Înalt PreaSfinţia Sa Pimen ar putea primi liber la tăbărîtul cu topoarele pe jumătate din suprafaţa împădurită a judeţului Suceava. Însă, există cineva care vrea să oprească vărsarea de aşchii.

  Actualul senator PD-L de Suceava, Orest Onofrei, spunea pe vremea cînd era prefect al judeţului că dacă Fondul Bisericesc Ortodox Român al Bucovinei-FBORB ar primi cele 192.000 de hectare de pădure revendicate la tot felul de instanţe, atunci am asista la cel mai mare jaf din istoria postdecembristă a Ţării. Pădurea după care fundaţia în fruntea căreia se află arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, Înalt PreaSfinţia Sa Pimen, are o valoare de multe milioane de euro. Acum, fundaţia îşi freacă mîinile de bucurie şi îşi ascute topoarele de mulţumire că din nou se află foarte aproape de a intra în posesia a jumătate din suprafaţa împădurită a judeţului Suceava. Actuala fundaţie a luat fără nici o jenă numele fundaţiei care a funcţionat pînă la venirea comuniştilor la putere şi care se ocupa de suprafaţa de pădure aflată în discuţie. FBORB se chema şi vechea fundaţie, însă din aceasta făceau parte reprezentanţi ai Bisericii şi ai unor instituţii ale statului, deci „funcţii”, şi nu persoane fizice aşa cum este cazul în noua fundaţie. Totuşi, unele instanţe de judecată consideră că actuala fundaţie este moştenitoarea vechii fundaţii, cu toate că din prima fundaţie n-au făcut parte nici părinţii Înaltului Pimen şi nici bunicii altor persoane din organizaţie.

  Curtea de Apel Braşov a hotărît că fundaţia de la Suceava funcţionează legal, iar Curtea de Apel Cluj a stabilit că nu există motive pentru dizolvarea Fondului Bisericesc Ortodox Român al Bucovinei. Ambele hotărîri sînt definitive şi irevocabile. Pe 14 septembrie, Curtea de Apel Timişoara va judeca un dosar care ar putea stabili că FBORB îşi va putea băga drujbele şi topoarele în jumătate din suprafaţa împădurită a judeţului Suceava. Decizia de la Timişoara va putea fi atacată la Curtea Supremă dacă pădurea va încăpea pe toporul fundaţiei, însă, la cum se mişcă instanţele de la noi, în doi ani de zile mulţi arbori vor fi culcaţi la pămînt, transformaţi în cherestea şi vînduţi pe bani frumoşi. Sursele noastre spun, însă, că avocatul Radu Ursu nu se va lăsa cu una cu două şi se va pune din nou cu pieptul în faţa armatei de pădurari în sutană. Domnul Ursu este preşedintele Fundaţiei Pro Fondbis-1946 Semper şi a reuşit pînă în prezent să ţină Fondul Bisericesc Ortodox Român al Bucovinei departe de pădure. Însă, Curţile de apel din Cluj şi Braşov l-au dezarmat, dar nu definitiv. Sursele pe care le-am consultat ne-au spus că Radu Ursu a deschis un proces la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), însă acolo e cam mult de aşteptat. Totodată, domnul Ursu a făcut plîngere penală la Înalta Curte de Casaţie Justiţie în care acuză FBORB de fals şi uz de fals, şi i-a reclamat pe magistraţii care au avut treabă cu dosarul fundaţiei la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM). Însă, mai interesant este că avocatul Ursu s-a adresat din nou Judecătoriei Suceava. Preşedintele Fundaţiei Pro Fondbis-1946 Semper cere ştergerea FBORB din registrul fundaţiilor, pe motiv că aceasta a luat ilegal numele vechii fundaţii, dar şi desfiinţarea unei hotărîri a Adunării Generale a FBORB din 1 august 2005 prin care s-a stabilit că fundaţia este una specială şi de sine stătătoare a Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor. Deci, deocamdată, Înaltul Pimen şi cei împreună cu dînsul nu trebuie să-şi ascută şi să-şi ungă topoarele, pentru că nu e atît de sigur că vor putea tăbărî cu acestea asupra pădurii cu o valoare de multe milioane de euro.

  Sorin Avram

  http://jupanu.ro/

 2. Nu va smintiti de treburile astea. Biserica a dus-o cel mai bine pe timpul prigoanelor. Dupa ce Imparatul Constantin a scos crestinismul de sub prigoana, au aparut primele asezaminte monahale, tocmai din dorinta unora de a-I urma lui Hristos cu mai multa ravna. Nu va smintiti de „Ortodoxia de marmura”, cautati-o pe cea vie.

  http://usa-milostivirii.blogspot.com/2009/07/marmura-si-sarea.html

  • Ortodoxia e una singura, ori te supui si-I pupi picioarele Domnului o vesnicie, ori arzi in flacarile iadului, cu Scaraotschi.

 3. Arsenie Papacioc, Justin Pârvu, Ioan Ianolide, Valeriu Gafencu, Ilie Lăcătuşu, Dumitru Bordeianu, Constantin Oprişan, Gheorghe Calciu-Dumitreasa, Nicolae Steinhardt (si multi altii) – o parte din acestia au murit in inchisorile comuniste, Pitesti, Aiud, Gherla, Tg. Ocna etc, altii au trait ca sa povesteasca. Unii mai traiesc si astazi… au 90 de ani, calugari si mari duhovnici. Acuzatiile: dusmani ai poporului, oficial, cred in Hristos, neoficial.
  Sper sa va lumineze Dumnezeu sa nu mai cautati lucrurile rele si rusinoase, ci sa va indreptati spre cele adevarate

  • astea-s de fatada, stim bine ca biserica a fost mana in mana atat cu comunismul, cat si cu conducerile post-comuniste.
   ce a apartinut altor biserici apartine acum BOR.

   si nu le e de-ajuns, mai vor sa construiasca si catedrala bantuirii neamului, din banii nostri, ca sa mai spele niste creiere.

 4. bai ma lasati q biserica voastra sicer??dak vrei sa te inkini te inkini ji akasa nu tre sa pupi in cur atatia popi si preafericiti plin de bani sincer cacamash pe voi q stropi chiar.

  • Desigur ca te inchini si acasa (omul trebuie sa se inchine aproape non-stop ca sa arate ca e vrednic de imparatia cerurilor), dar in Casa Domnului este cu atat mai bine, ea functionand ca un amplificator operational de rugaciuni.

 5. CELOR CE AU LI SE VA MAI DA IAR CELOR CE NU AU LI SE VA LUA SI CEEA CE AU”CRISTOS DIXIT”C NU VI SE PARE LOGIC?NORMAL CA NU E CA E RELIGIE DACA AR FI LOGIC AR FI STIINTA IAR DIN PATMITORII PRIN PUSCARII MAI USOR CA AU STAT LA RACOARE PT CRISTOS AU STAT CA AU FOST NISTE SPURCATI CARE AU SUSTINUT STATUL NATIONAL LEGIONAR SI ASTIA AU FOST TOT MARTIRI?CE LUI GHEORGHIU DEJ IO FI PLACUT LA BULAU?DAR CAND A AJUNS PE FUNCTIE L-A UNS RAPID PE PREOTUL VALCEAN CARE IL ADAPOSTISE DIRECT CA PATRIARH AL ROMANIEI.ESTE VORBA DE IUSTINIAN MARINA’,ACESTA ESTE UN FAPT SI TOT FAPT E CA COMUNISTII PRIGONITORI AU LICHIDAT BISERICA GRECO CATOLICA I -AU IMPOVARAT PE ORTODOCSII PRIGONITI CU PROPIETATILE ACESTEIA.ACESTI PREOTI AU FOST APOI MULTI PRIGONITI.ASTA CA SA RESPECTAM ADEVARUL ISTORIC


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s