Concert satanist anulat 2

Am scris in precedentul articol despre concertul de la Oradea al trupei God Dethroned, anulat de domnul Dan Octavian, un liberal doar cu numele (in esenta un crestin-ortodox indoctrinat cu sfanta credinta), care a considerat ca este mai bine sa decida dansul in numele localnicilor si sa anuleze in numele lui Dumnezeu si a dreptei credintei satanistul eveniment. Si aceasta cu riscul de a comite o fapta ilegala (abuz in serviciu, santaj), nedemocratica, si discriminatorie, dar benefica pentru voia Domnului.

Domnul Raetchi si-a dat seama si el ca legile Tatalui Ceresc si invizibil pentru mintea rationala, sunt mai presus decat niste amarate de Constitutii, asa ca isi manifesta si el credinta neclintita, indoctrinarea, pentru decizia domnului consilier (care bineinteles ca nu a fost tras la raspundere, statul fiind mana in mana cu Biserica, fie ca vrem fie ca nu, in slujba noastra, pe banii nostri ai tuturor).

Iata ce scrie crestinul pe blogul sau:

Liberalul oradean Dan Octavian este noul meu idol politic. Gagiul s-a miscat repede si a reusit sa interzica concertul unei trupe de ragaitori satanisti, God Dethroned. Si sa te tii de lamentantii: ”primul act de cenzura din istoria de douazeci de ani a trupei…”; ”comportament de secretar de partid”; ”obscurantismul triumfa”; ”societatea deschisa in pericol”; ”Romania tribala”.

Eu, unul, sunt in extaz: deci se poate!

Se poate face politica adevarata. Cu valori. Cu riscuri. Cu convingeri asumate si tupeu! Uneori, din cand in cand, rar, rarisim – e drept, cineva trebuie sa le arda cate-un spit in fund si proastelor cocotate pe tortul cu libertati de tot soiul.

Il puteti admira pe Dan Octavian aici.

Il rog asadar pe Raetchi daca binevoieste sa afiseze pe blogul lui urmatorul banner care i se potriveste de minune, si sa promoveze astfel campania Mandru ca sunt indoctrinat:

campaniesmall

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s