Cenzura ortodoxa

O mai tineti minte pe Irina, cea care indemna la pastrarea limitelor inferioare ale femeii, despre care am scris in Femeia inferioara barbatului 3? Ei bine, lasandu-i de 2 ori comentariu pe blogul sau (inferior celor ale barbatilor), aratandu-i ca si eu ii impartasesc credintele pe site-ul meu, observ ca de fiecare data comentariile au fost sterse fara nici un motiv, iar acum a setat acceptarea lor pe ‘manual’.

Intr-un fel este bine, caci Dumnezeu mai testeaza pe crestini, sa vada daca ei accepta sau nu erezii in mediul lor, iar aceasta crestina e posibil sa nu fie intru cu totul de-acord cu ideile mele; de aceea, pentru a elimina orice urma de indoiala, a procedat la binecunoscuta cenzura ortodoxa (prezenta atat pe forumul crestinortodox.ro, pe apologeticum, si pe multe alte site-uri crestine), benefica pentru mintea indoctrinata si nespurcata a crestinului, si placuta in fata Domnului. Aceasta demonstreaza devotament neconditionat pentru Acesta, functionand ca un bodyguard, care apara lumea de blasfemii, precum aparau securistii pe tovaras prin aducerea la tacere a infidelilor.

Dar in alt fel nu este bine, caci povetele mele sunt desprinse nu de altundeva ci decat din Biblie si crestinism, lucru la care crestina Irina, daca se considera crestina, ar trebui sa mediteze mai mult decat e in stare mintea ei.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s