Indreptar de spovedanie

Tronul ne ofera extrase dintr-un „Indreptar de spovedanie” daruit cu inima calda de o femeie crestina dintr-o manastire. Acestea sunt reguli obligatorii de urmat pentru un crestin ce doreste sa mai spere la palatul de clestar al Domnului:

Încep cu cea fundamentală, care mă condamnă la Iad:

– Nu cumva ai făcut sodomie [oooops], adică bărbat cu bărbat, femeie cu femeie? Nu cumva ai făcut păcate de urgie, care atrag urgia lui Dumnezeu asupra locului și a acelor persoane, adică: când bărbatul nu întrebuințează organele genitale așa cum a lăsat Dumnezeu, ci întrebuințează dosul, gura și alte părți?

– Nu cumva te-ai însoțit cu animale? Ca bărbat, cu ce fel de animale, iar ca femeie, la fel, cu ce fel de animale?

– Nu cumva fumezi tutun spre bucuria diavolilor? Nu cumva dai roșu pe buze și unghii, sau te parfumezi? Nu cumva te-ai mascat vreodată, făcându-te din bărbat femeie sau din femeie bărbat, sau ți-ai pus mască de capră, de urs sau de diavol?

– Nu cumva porți cercei în urechi, brățări la mâini, mărgele și zgardă la gât, nu cumva ți-ai tăiat părul, sau ți-ai făcut alunițe pe obraz ca să placi oamenilor?

– Nu cumva ai intrat în Biserică, având scurgerea de sânge lunară ca femeie?

– Nu cumva ai privit cu poftă filme pornografice, ilustrate, tablouri, statui, reviste ațâțătoare la păcatul desfrânării?

– Nu cumva ai păcătuit cu soția ta în sărbători, duminici și sâmbăta, miercurea și vinerea și în cele 4 posturi de peste an?

4 comentarii

  1. ha !

  2. hahhahahahahahahahahaha chiarrr kum dracu????la unele ai dretate cu animale si chestii da in rest lasai pe oameni sa fac ce or vrea DECI BAAAAIIII NU PURTATI CERCEI SI CITEZ”NU VA FUTETI IN POSTURI SI DUMINICILE SI DE SARBATORI ALTFEL URGIA DOMNULUI SE VA ABATE ASUPRA VOASTRA”=)))))))

    • Crezi ca Domnul Nostru ne-a creat ca sa ne simtim bine gratis? Nici cei mai sfinti dintre sfinti nu sunt vrednici de asa ceva. Scopul nostru este sa-L preaslavim pe El, sa-L facem pe Dumnezeu sa se simta bine. Zilele saptamanii in care poti sau nu pacatui sunt deosebit de importante pentru El, nu prea stim de ce dar nu trebuie sa punem prea multe intrebari (gusturile nu se discuta, mai ales ale Domnului).


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s