Femeia inferioara barbatului 3

Dupa ce am dovedit stiintific cu ajutorul citatelor din Biblie ca femeia crestina este o specie net inferioara barbatului (vezi link-urile de mai jos *), iata ca inca exista si in secolul 21 destui oameni care impartasesc ideile cele Adevarate, crestine, primitive; fapt ce ma bucura enorm, cand stiu ca Biserica, detinatoarea Adevarului Absolut, inca are control deplin asupra mintilor anumitor oameni.

Irina, o crestina incutotul indoctrinata intru Marele Adevar Ceresc (fapt pentru care primeste puncte bonus in cursa pentru Rai, desi este inferioara barbatului), dovedindu-se o adevarata roaba a Domnului si a Bisericii, ne dezvaluie opinia dansei in legatura cu acest aspect, oferindu-ne in marea ei mila si un citat de Andrew Phillips:


Oare de ce atatea femei si fete din ziua de azi isi doresc sa fie imitatii ale barbatilor? Oare de ce femeia moderna pur si simplu a adoptat tot ce este rau la barbat, de la meserii la imbracaminte? Oare de ce femeile imbracandu-se ca barbatii, cu tunsoarea barbatilor, cred ca sunt atractive barbatilor? Tot ce poate o astfel de femeie sa atraga sunt dorintele de baza ale ticaloseniei din barbat.

Nu stiu ce sa simt mai intai cand vad o femeie moderna – uimire sau mila? Cel mai rau dintre toate este „femeia-cariera”, un termen care descrie pe cea care si-a abandonat feminitatea pentru pseudo-barbatie. […] Fetele lor sunt necajite, obosite inainte de vreme, fete pe care tooata frumusetea feminina s-a pierdut de mult si a trebuit sa fie inlocuita cu o „frumusete” artificiala – machiajul. De ce femeile urmeaza uratenia hainelor barbatilor? Pantalonii, numiti in greaca „frankopantaloni”, pantalonii francezilor, dusmanii ortodoxiei, sunt o inventie recenta a Revolutiei Industriale. Intr-adevar, multi barbati in lume inca poarta roba traditionala, fie in Asia, Africa, Scotia, Grecia sau cei din clerul ortodox. […] Cand Adam si Eva au cazut, pedeapsa lui Adam (consecinta pacatului sau) a fost sa munceasca pentru a trai. Si acum femeia moderna este insetata dupa aceasta pedeapsa. De ce sa ia pedeapsa in plus – nu-i este de ajuns durerea nasterii? Nu-i este de ajuns de fie „ajutorul” barbatului?

Ce poate fi mai frumos decat o femeie care isi recunoaste inferioritatea crestineasca in fata barbatului si in fata Bisericii si invataturilor acesteia Dumnezeiesti?

* Vezi si:

Femeia inferioara barbatului (1)

Femeia inferioara barbatului (2)

2 comentarii

  1. Asa este. Femeia respectiva, Irina, este inferioara, si nu ar mai trebui sa scrie pe bloguri, fiindca aceasta este treaba de barbati. Femeile nici nu ar trebui sa invete sa scrie si ca citeasca. Asta duce la smintirea si pierderea menirii lor, cea de nascatoare de prunci si ajutor barbatului.
    Dar nici nu trebuie sa se inalte sa spuna ceva, fiindca femeia trebuie sa taca, ea fiind cea care l-a atras pe Adam in pacat. Mai bine sa stearga blogul si sa ia aminte la cuvintele Sf. Apostol Pavel, lasand numai pe sotul ei sa cuvanteze.

  2. aoleu aoleu impuscativa sugeamati cu toti muistii dracu muie futuva`n gura:)))).na ca femeia e acum superioara_|_!!!!!!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s