Campania „mandru ca sunt indoctrinat”

Sper sa nu se simta cineva lezat ca i-am facut pe unii „indoctrinati”. A fi indoctrinat religios nu este o rusine, dragii mei, este o mandrie.

In dictionar scrie ca doctrina este totalitatea principiilor unui sistem politic, stiintific, sau, in cazul de fata, religios; iar a indoctrina inseamna a initia intr-o doctrina. Deci orice om initiat si credincios in totalitatea principiilor sistemului crestin-ortodox este un indoctrinat. Cum se poate sa va fie rusine sau sa va simtiti jigniti atunci cand cineva va spune ca sunteti indoctrinati? Acesta trebuie luat ca un compliment.

Cand cineva va aminteste faptul ca sunteti indoctrinati religios, voi sa-i spuneti „stiam deja, si sunt mandru de asta”. Chiar daca nu v-o spune nimeni, voi mergeti la familie, rude, prieteni si spuneti-le „eu sunt indoctrinat, si ma mandresc”. Puteti face si mitinguri, adunari, in fata vreunui centru de cercetare, in fata Politehnicii sau Facultatii de Fizica, in fata primariei sau la Curtea Europeana de la Haga, cu pancarte si cruci, stringand „Suntem indoctrinati! Suntem indoctrinati!”.

Asa va aratati si credinta in fata lui Dumnezeu. El vrea de la noi sacrificii imense pentru a arata cine este Seful, desi suntem niste furnicute in fata Lui. O buna ocazie pentru Mantuire este sa-i demonstrati Domnului si lumii intregi gradul vostru de indoctrinare religioasa, si respectul care vi se cuvine fiind astfel.

De altfel, puteti lipi si afise pe biserici pe care sa scrie „Institutie de indoctrinare”, caci ea se ocupa cu initierea voastra in crestinism inca de mici copii atunci cand sunteti botezati.

Daca vreti sa sustineti aceasta campanie (si bine pentru voi ar fi sa vreti), cu urmatorul poster:

campanie

sau postand urmatorul banner pe site-ul vostru, pe hi5, sau ca semnatura pe forumuri:

campaniesmall

Cod html: <a href=”https://bombacuneuroni.wordpress.com&#8221; target=_blank><img src=”bombacuneuroni.files.wordpress.com/2009/08/campaniesmall.jpg”></a>

Cod forumuri: [url=https://bombacuneuroni.wordpress.com] [img]bombacuneuroni.files.wordpress.com/2009/08/campaniesmall.jpg[/img][/url]

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s