Sacrificiul preotilor

Sa-i iubim si adoram pe sfintii parinti ai Bisericii Ortodoxe Romane – acesta este indemnnul meu si al lui Victor Roncea, un adevarat indoctrinat ortodox. Acesti parinti sunt cei care tin aprinsa ideea de Dumnezeu chiar si in secolul 21, un secol in care lumea nu mai crede in Mos Craciun si zane, dar in Dumnezeu, balauri si uriasi trebuie sa creada pentru ca ei sunt atestati de Biblie, care este adevarata.

Clericii sunt cei care se sacrifica pentru ca noi, popor de oameni crestin-ortodocsi (ceilalti 10% sunt prea putini pentru a conta in ochii Domnului), sa avem parte de hrana spirituala din belsug. Acesti parinti, cu ajutorul regimului comunist, au reusit sa acapareze monopolul Romaniei prin achizitionarea bisericilor si manastirilor apartinand altor culte, reusind totodata astfel sa aduca poporul pe calea cea Adevarata, crestina.

Parintii sunt cei care se roaga atunci cand doctorii lucreaza la o operatie, sau cand pompierii sting un foc, cand savantii mai inventeaza ceva, cand voluntarii ajuta oameni nevoiasi, cand soldatii isi risca viata pe campul de lupta, preotii sunt mereu in spatele nostru si se roaga. Teoretic, in cea mai mare parte a timpului, in afara de oficierea de slujbe, aceasta este activitatea lor principala: sa se roage. Noi nu trebuie sa ne asteptam de la ei sa faca altceva, sa fie un fel de Crucea Rosie, ei si asa ajuta mai mult decat oricine prin rugaciune. Din acest motiv ei primesc bani de la stat, adica din banii nostri. Ei trebuie motivati regeste pentru ca rugaciunile lor sa fie mai eficiente.

Iata un citat de Parintele Gheorghe Calciu gasit pe blogul acestui crestin Victor Roncea:

Dumnezu a daruit tarii, pe vremea persecutiei comuniste, parintii spirituali si duhovnicii cei mai mari din istoria Bisericii noastre (romane). Acestia au mentinut credinta in inimile romanilor prin cuvantul lor tare, adanc. Atunci cand ierarhia se plia si cand cuvantul ierarhilor era ambiguu, acesti parinti duhovnicesti au tinut sus inima romaneasca in nadejdea ca Dumnezeu nu ne-a parasit.
Dar Dumnezeu a pregatit in tot acest timp, in adanc, in ascuns, alti sfintiti parinti care au luat locul celor care au fost chemati la Domnul dupa caderea comunismului, oameni cu o mare putere de sacrificiu – si ma gandesc la Parintele Justin Parvu, caci a sta 17 ore in scaunul spovedaniei este un mare sacrificiu pentru Hristos si pentru semeni.

Dumnezeu (leader of the christian resistance) a pregatit in adanc, in ascuns, alti sfintiti parinti luptatori intru crestinism, pentru a-i trimite in timp din vremuri primitive sa se lupte cu cyborgii ateisti, acesti terminatori T-666 care vor sa-L desfiinteze pe Domnul.

Un comentariu

  1. hm da da si te astepti ca sa fii crezut???preotii snt preoti ca sa stoarca bani!!!!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s