Uriasi, balauri si nemuritori

Astazi vom face un pas important in demontarea unor povesti ale oamenilor lipsiti de judecata rationala, practic niste mituri. Aceste povesti/mituri spun ca uriasii, dragonii, oamenii care traiau sute de ani nu au existat. Noi oamenii, fiinte rationale, trebuie sa distingem adevarul de povestile conspirationiste, de aceea voi veni cu dovezi care sa ateste realitatea acestor personaje, faptul ca ele chiar au existat. Si care dovada e mai buna (de altfel si singura dovada, si in care trebuie sa avem maxima incredere daca nu vrem sa ne trimita bunul Dumnezeu sa putrezim in Iad sub forma de cenusa arsa vesnic in flacari) decat Biblia. Se stie ca Biblia este adevarata deoarece ea este Cuvantul Domnului, iar Cuvantul Domnului este adevarat deoarece asa scrie in Biblie, care este Cuvantul Domnului. Simplu si logic.

Am sa incep mai intai cu uriasii, despre care probabil ati auzit si in diverse basme, insa mai este o Carte (Biblia) in care scrie de ei, dar ea nu poate fi falsa, pentru ca dupa cum v-am spus, ea este scrisa de Dumnezeu, care nu poate minti desi este omnipotent.

În vremea aceea s-au ivit pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor şi acestea începuseră a le naşte fii: aceştia sunt vestiţii viteji din vechime. (Geneza 6:4)

Acolo am văzut noi şi uriaşi, pe fiii lui Enac, din neamul uriaşilor; şi nouă ni se părea că suntem faţă de ei ca nişte lăcuste şi tot aşa le păream şi noi lor. (Numerii 13:34)

Căci numai Og, regele Vasanului, mai rămăsese din Refaimi. Iată patul lui, pat de fier, şi astăzi este în Rabat-Amon: lung de nouă coţi şi lat de patru coţi, coţi bărbăteşti. (Deuteronomul 3:11) (se stie ca un cot este distanta de la palma la cot).

Şi a mai fost o luptă la Gat. Acolo era un om înalt care avea câte şase degete la mâini şi la picioare, adică de toate douăzeci şi patru. Şi acesta era tot din urmaşii Refaimilor. (I Paralipomena 20:6)

Atunci a ieşit din tabăra Filistenilor un luptător cu numele Goliat, din Gat. Acesta era la statură de şase coţi şi o palmă (~3.5 metri). Pe cap avea coif de aramă şi era îmbrăcat cu platoşă în solzi; greutatea platoşei lui cântărea cinci mii de sicli de aramă (30 kg); În picioare avea cizme cu tureci de aramă şi la umăr purta un scut de aramă. Coada suliţei lui era ca sulul de la războaiele de ţesut, iar fierul suliţei era de şase sute sicli de fier (3.6 kg), şi înaintea lui mergea purtătorul lui de arme. (I Regi 4:7)

Urmatoarele personaje care chiar au existat, in ciuda hohotelor de ras ale oamenilor de stiinta satanisti, sunt balaurii si dragonii, cunoscuti in Biblie si sub numele de leviatan.

Şi era un balaur mare într-un loc şi-l cinsteau pe el Babilonenii. (Ist. Balaurului 1:7)

Cât despre leviatan, voi vorbi despre mădularele lui şi despre tăria lui şi despre frumoasa lui întocmire. Cine a ridicat pulpana din faţă a veşmântului lui şi cine poate pătrunde în căptuşeala armurei lui? Cine a deschis vreodată porţile gurii lui? Zimţii lui sunt îngrozitori! Spinarea lui este ca un şirag de scuturi, pe care le-ai fi întărit şi pecetluit puternic. […] Din strănutul lui scapără lumină şi ochii lui sunt roşii ca pleoapele zorilor. Din nările lui iese fum, ca dintr-o căldare pusă la foc şi care fierbe. Răsuflarea lui este de cărbuni aprinşi şi din gura lui ţâşnesc flăcări. […] Sub pântecele lui sunt nişte solzi ascuţiţi; când dă prin noroi, pare că dă cu grapa. (Iov 41:12-30)

Oameni care traiesc sute de ani:

Zilele pe care le-a trăit Adam după naşterea lui Set au fost şapte sute de ani şi i s-au născut fii şi fiice. Iar de toate, zilele vieţii lui Adam au fost nouă sute treizeci de ani şi apoi a murit. Zilele lui Set au fost nouă sute doisprezece ani şi apoi a murit.

Zilele lui Enos au fost nouă sute cinci ani şi apoi a murit.

Zilele lui Cainan au fost nouă sute zece ani şi apoi a murit.

Zilele lui Maleleil au fost opt sute nouăzeci şi cinci de ani şi apoi a murit.

Zilele lui Iared au fost nouă sute şaizeci şi doi de ani şi apoi a murit.

Zilele lui Enoh au fost trei sute şaizeci şi cinci de ani.

Zilele lui Matusalem, pe care le-a trăit, au fost nouă sute şaizeci şi nouă de ani şi apoi a murit.

Zilele lui Lameh au fost şapte sute cincizeci şi trei de ani şi apoi a murit.

Noe era de cinci sute de ani, când i s-au născut trei feciori: Sem, Ham şi Iafet.

(Geneza 5)

Iata aspecte ce-i fac, deci, dragii mei, pe atei sa paraseasca dreapta credinta, considerand ca aceste lucruri sunt imposibile si ca Dumnezeu, daca minte, nu poate exista. Dumnezeu nu minte, acestea nu sunt basme inventate de oameni primitivi in lipsa vreunor informatii, ci Cuvantul Domnului.

33 comentarii

 1. Bineinteles ca Dumnezeu exista si Biblia este adevarata pana la ultima virgula, problema e ca voi ateii sunteti prea marginiti si primitivi in gandirea voastra mecanicista, sa acceptati realitatea. Dumnezeu va lasa asa sa orbecaiti pana la sfarsit. Toata stiinta asta naturalista e o gramada de minciuni furajate din greu de prosti cu ifose, majoritatea tot atei . Asta e, ce sa facem Dumnezeu vă suportă pana la un moment dat..nastafavrie…

  • asa ‘primitivi’ cum suntem, noi respectam realitatea si lucram pe baza unor chestiuni concrete, pe cand crestinii bolnavi cred in zei, balauri, uriasi si alte basme, fara nici o baza reala sau macar de bun simt, injectate de parinti cand abia puteau rationa, care parinti si ei au fost indoctrinati de mici. si pe deasupra ii mai improasca pe atei cu noroi fiindca nu se alatura credintei crestinilor in povesti cu zane

   • Asa este, trebuie injectata credinta cand sunt mici, altfel e prea tarziu sa mai puna botul la Adevarul Dumnezeiesc. Dar nu fiindca ar fi niste basme, ci fiindca e spre binele lor sa creada cu cat mai putine dovezi sau chiar in pofida dovezilor ce stau impotriva, aceasta este credinta adevarata, orbeasca, ce o doreste Dumnezeu de la noi. Altfel, ne paste Iadul.

 2. sunteti asa redusi de nici nu sesizati o contradictie in termeni, credinta nu are nevoie de dovezi ca altfel nu ar fi credinta, stiinta voastra de parada e falsa, cea naturalista, va imbatati cu apa de izvor:), nu are dovezi, nu poate fi reprodusa in laboratoare, nu poate fi obs.direct, nu are cum, big bang de exemplu, sunt prostii halite de voi, le gasiti si in materialismul dialectic din anii ’50. Subsistemul vostru esuat din start in care functionati (psihologic), este o iluzie (care nu conteaza in planul divin), lumeasca”modernista”, pe care Dumnezeu o ingaduie inca. Ps. TLP a scris pe blogul sau ca Satanismul si Ateismul coincid in unele puncte principiale si stii ceva??. Are dreptate!!! Salut si poate ne vedem la Judecata din urma:))).

  • credinta in Spaghetti Monster nu are nevoie de dovezi, ca doar e credinta, nu?

   cat despre ce spui de stiinta, te rog sa dovedesti altfel esti un mincinos crestin ordinar.
   stiinta dovedeste, religia nu. ce ar alege un om sanatos mintal sa creada: ceva dovedit sau ceva nedovedit? problema e ca multi dintre voi astia indoctrinati nu prea sunteti sanatosi la mansarda, fapt ce va permite sa aveti si in secolul 21 prieteni imaginari. 🙂

 3. @adi pune laba pe carti de propaganda din anii ’50 si vezi ca aia gandeau la fel ca tine. Naturalismul nu a dovedit cu probe irefutabile nimic despre geneza/formarea universului si nici evolutionismul cu toate sfortarile retardatilor atei nu a reusit sa explice teoria aparitiei spontane a vietii si mutatiile speciilor(nu exista probe de specii intermediare). Sunt doar teorii fara continut si neprobate pe care voi astia cu un intelect la limita supravietuirii biologice, le luati de bune. Esti chiar asa de tampit & retardat sa crezi ca daca spui ca Dumnezeu nu exista, El nu exista, ca sa te simti tu bine?!?..si dracii sunt mai destepti ca tine/voi….TLP DIXIT(macar el a inteles convergenta intre satanism/ateism ):P. Voi ateii sunteti prea limitati intelectual, ignoranti si cu gandire marginala pentru a percepe adevarul si asa veti ramane pana la extinctia din ultimul capitol al Bibliei…te las in bezna mintii tale inapoiate si sa ai parte de tot ce iti doresti, numai pe lumea asta.:D

  • „nu a dovedit cu probe irefutabile nimic despre geneza/formarea universului”
   zau? ia mai incearca.

   „cu toate sfortarile retardatilor atei nu a reusit sa explice teoria aparitiei spontane a vietii si mutatiile speciilor”
   a reusit, ba chiar se lucreaza pe baza ei. matale ai ramas in urma cu vreo 200 de ani, de fapt vreo 3000 daca ne gandim ca si acum 2000 de ani existau oameni care rationau destul incat sa li se para absurde unele aberatii biblice demne de basme pt retarzi.

   „nu exista probe de specii intermediare”
   pestele e o specie intermediara intre om si bacterie, asa ca fapt divers si ca exemplu pe scara mare, asa ca iar esti prins cu minciuna crestineasca.

   „Sunt doar teorii fara continut si neprobate”
   neprobate de tine poate. ignoranta si prostia ta nu e un argument.

   „voi astia cu un intelect la limita supravietuirii biologice”
   noi astia atei avem in general un intelect cu mult peste medie spre deosebire de persoanele religioase, o arata cercetarile, asa ca lasa faza cu prostul striga prostii, mincinos crestin.

   „sa crezi ca daca spui ca Dumnezeu nu exista, El nu exista, ca sa te simti tu bine”
   nu ca sa ma simt bine, ci fiindca nu exista si punct. retard esti tu (credinta in dragoni si uriasi – lol)

   „Voi ateii sunteti prea limitati intelectual, ignoranti si cu gandire marginala pentru a percepe adevarul si asa veti ramane pana la extinctia din ultimul capitol al Bibliei…”
   parca biblia va invata sa nu mintiti, mincinos ordinar.
   vezi ce am scris mai sus legat de statistici.

   „te las in bezna mintii tale inapoiate si sa ai parte de tot ce iti doresti, numai pe lumea asta”
   acu dai bir cu fugitii mincinos crestin, a?
   si multumesc pentru urare, macar eu nu-mi irosesc viata pe prieteni imaginari, invizibili.

  • Alek nu mai gandi atat, trebuie doar sa crezi. Iisus a zis: fericiti cei saraci cu duhul, adica noi, crestinii, caci a lor e Imparatia Cerurilor.

  • „Ipoteze”:
   -naturalismul nu a dovedit nimic despre formarea universului;
   -ateii sunt retardati deoarece nu au explicat teoria aparitiei spontane a vietii si mutatiile speciilor;
   Concluzie:
   EXISTA DUMNEZEU
   Ta-daaaaaaam !

 4. Asteptam cu nerabdare demonstratia ca pi e 3, ca pamantul e centrul universului samd.
  Din pacate in lumea asta, cu Ray Comfort si altii ca el… devine al naibii de greu de discernut intre parodii si prostie autentica.

 5. @adi nu am dat bir cu fugitii, te/am lasat sa bati campii cu gratie/1. habar nu ai ce inseamna stiintific specii intermediare, esti doar un prost cu ifose, e plin pamantul de asemenea specimene. 2. Teoriile moderne privind formarea universului sunt doar teorii fara probe convingatoare(nu exista), esti prea redus ca sa intelegi termenii. 3. „noi astia ateii avem un intelect cu mult peste medie”…da se vede, aveti un intelect peste media cainelui meu, felicitari sunteti buni sa lătraţi in curte (parerea mea subiectiva) LOL!! 4. pentru restul haitei cuvantatoare, dar tampita la maxim: conform teoriei big bang universul are un”misloc”, centrul exploziei radiante primordiale care a format continuumul spatio-temporal, asa cum il percepem (limitat) . Se poate ca centrul universului ca definitie relativa sa fie pamantul, sistemul solar, galaxia ori alte galaxii, din miliarde. Toate astea sunt speculatii , dar voi ca orice atei cu retard , habar nu aveti de diferenta dintre speculatie si proba. 5. Prietenii „imaginari” tot o sa vina odata, nu e treaba mea sa stiu cand, dar in momentul ala multi din voi astia vor intra in pesteri, tunele, buncare samd, dar degeaba:D. 6. ateii si ateismul nu conteaza intr-o anumita ecuatie, altii sunt actorii principali si figurantii, nu ma obosesc sa explic unora care cred ei, descind din maimute . 7. Pentru mine a fost util dialogul, ca obiect de studiu personal al unei paradigme de gandire inferioara+distractie:)). TLP cu opiniile sale despre asemanarile dintre Satanism/Atheism, din partea mea.. rulz:))))) Sa fiti sanatosi si ce imi doriti mie, va doresc si eu..salutare.

  • „habar nu ai ce inseamna stiintific specii intermediare”
   ia explica-mi tu desteptule, daca zici ca ce spun eu nu e. hai, sa vedem ce sustineti voi (fara studii bineinteles, ca voi nu prea aveti oameni de stiinta de partea voastra care sa le realizeze :)) )

   „esti doar un prost cu ifose”
   dupa ultimele teste am IQ cu mult peste medie, in plus cartea voastra, desi tampita cum e, va zice sa nu judecati si sa nu mintiti. tu exact asta faci. cu subliniere pe „a minti”, fiindca spui niste lucruri pe care nu le dovedesti.

   „“noi astia ateii avem un intelect cu mult peste medie”…da se vede, aveti un intelect peste media cainelui meu”
   statisticile o spun, nu prietenii tai imaginari, asa ca lasa intepaturile te rog frumos, ca nu esti in masura de a le face macar.

   „Toate astea sunt speculatii , dar voi ca orice atei cu retard , habar nu aveti de diferenta dintre speculatie si proba.”
   tu in prostia ta crasa habar n-ai nici ca se fac studii, studii pe care eu si altii lucram cu efecte vizibile. pun pariu ca nici nu te-ai obosit sa descoperi ce exista si ce nu.
   dar probabil in mintea ta cretinoida majoritatea oamenilor de stiinta sunt retarzi, deoarece sunt atei. te-ai intrebat oare de ce ateismul trage catre inteligenta, desteptule?

   „Prietenii “imaginari” tot o sa vina odata, nu e treaba mea sa stiu cand, dar in momentul ala multi din voi astia vor intra in pesteri, tunele, buncare samd, dar degeaba”
   nu mai veni cu vorbe goale ca sa-ti demonstrezi inca o data caracteristica crestina – minciuna, pe care chipurile o interzic, dar o practica cu nesimtire.

 6. vrei sa jucam un joc@adi?. Hai sa zic ca nu te/va consider o gramada de balegar infestat de ateism, cretinizat prin propaganda tip”discovery&natgeo+dawkins, ci un”om de stiinta”. Intrebari simple de habotnic, care sunt recunosc:). 1.cate gene are o celulă si probabilitatea producerii combinatiei necesare(aleatoare) existentei ei, statistic? 2. In ce categorie taxonomica incluzi astea:ichthyornix, cerotosaurus, archeopteryx, apraraxis, patagopteryx etc si daca sunt diferente-asemanari cu de exemplu ornitorincul. 3. Cate forme au aminoacizii de sinteza si cate forme au aminoacizii organismelor vii?. 4.Nucleul celulelor eucariote este diferit de precariote si cum explici existenta intronilor in genele eucariote?.5.cati cromozomi are maimuta si cati omul si daca exista cromozomi in plus/minus(tranzitivi) in fosilele descoperite?. Si una din fizică..este constanta viteza luminii in raport cu 2 ori mai multe sisteme de referinta(regina constantelor universale, baza TRG). Hai fa ca trenu’!!!:D 7. Sa nu te las nelamurit, avem oameni de stiinta, anti evolutionisti, unii din ei sunt P.Grasse(sef al academiei franceze), A Kerkut, M Behe, L Spetner, M Denton etc, pe ai vostri ii stiu:))..’ai pa ca ma plictisesti .

  • In Biblie nu scrie de atomi, celule si alte spurcaciuni => nu exista asa ceva. Daca va mentioneaza un fizician ceva legat de acestea, voi veniti cu Biblia si aratati-i ca nu scrie despre atomi, deci dpdv logic este imposibil sa existe.

   Mai aratati-i si pasajele unde scrie ca Pamantul este plat, are colturi si se sprijina pe 4 piloni, acele versete vor spulbera orice argument ateist si ii vor lasa pe oameni de stiinta masca cand le vor citi.

   Iar daca comenteaza ceva eretic, omorati-i cu pietre, ca asa ne invata Bunul Dumnezeu in Biblie.

  • „Hai sa zic ca nu te/va consider o gramada de balegar”
   un semn de moralitate crestina, right? si prost de crapa, si fudul – combinatia perfecta.

   intrebari de scoala generala, cum naiba ai reusit s-o termini nu stiu, probabil ca s-a cretinizat intre timp si scoala RO.

   1. pai nu e foarte mica, combina baieti cu fete si fa o statistica, smartass. asta daca nu era o stupizenie crestina gen: uragan format boeing dintr-un uragan.

   2. what about Limusaurus inextricabilis (google it). la asemenari pot sa incep cu ceea ce voi deobicei nu „vedeti”: au 2 ochi, 4 membre, gura, oase, etc?

   4. logic ca are diferente, printre atatea asemanari. numai la ecariote zici? ia mai incearca.

   5. human&chimps: 98-99% common DNA, human&macaques: 93% (macacii s-au desprins acum 25 milioane de ani de ramura, cimpanzeii acum 6 mil.)

   6. alege 1, nu bate campii.

   7. avem, stiu, cam 1%, si aia nu foarte remarcati (naiba stie cum au ajuns in meseria asta).

   si ca tot ai mentionat de TLP, ia si tu un joc:
   http://www.tlp.ro/2009/07/examen-la-religie.html
   e grila, shouldn’t be that hard. 😉

 7. @adi-raspunsuri de gică de la coltu’ blocului, cum ma asteptam, ai fost supus unui efort intelectual prea mare pentru tine, ti/ai dat masura stupiditatii!! La intrebarea 3 nici nu ai raspuns, nu cunosti termeni de biologie moleculara, la punctul 5 raportul cromozomial este de 48-46, si la restul esti varza, pune burta pe carte, lasa netu.:) Nu mai intra in dispute din astea, ca te faci de ras, ramai la nivelul tau. Nu te intereseaza ce fel de crestin sunt eu, tu fa un tratament anti-prostie, ca esti mai baietel bolnav de boala asta, esti de bauni!!:)). Fugi la carti de colorat si desene animate. ..in Biblie scrie sa nu risipesti margaritare pe porci, eu asta am facut din pacate. nastafavrie daca toti ateii sunt ca tine si ca ceilalti, atunci sunteti specie periclitata:))…selectia naturala functioneaza in cazul vostru cu succes lol.

  • eu am raspuns cam spre ce bat crestinoizii, treaba mea nu e sa te invat biologie, asta era treaba ta in scoala generala, si sa te documentezi inainte sa pui intrebari habarniste.

   cu toate astea ti-am raspuns mai mult decat ar trebui, spre deosebire de tine care te-ai limitat la „esti varza, esti prost”.

   si daca te lauzi ca stii raportul cromozomial – pe mine ma lasa rece, fiindca banuiesc ca nu stiai ca cromozomul 2 uman e vechii 11+12 de la speciile anterioare de moment ce te-ai oprit la intrebarea asta.

   te astept si cu replici la celelalte comentarii pe care le-ai evitat simplu „raspunsuri de gica” – daca sunt atat de stupide inseamna ca ti-e mai usor sa le raspunzi, right? si nu uita si de testul de pe TLP, sper ca raspunzi si la intrebarile de acolo, nu numai eu la ale tale. sau testul lui Nastafavrie.

   a, si te rog scuteste-ma de biblie, ca pana acum tot judeci fara incetare, contrar a ce indeamna acolo si ce ti-am zis de vreo 3 commentarii incoace. raspunde si la asta, stimate domn. cum esti tu crestin daca nu respecti biblia, ai?

   si te mai rog sa nu-ti dai cu parerea despre ce stiu si ce nu stiu ca nu faci decat sa-mi dovedesti in continuare experimental ca esti un mincinos de ingheata apele, neavand dovezi.

  • Indraznesti sa ma faci pe mine ateu, satana! Pentru aceasta vei arde pe veci in flacarile Gheenei, pseudocrestin mincinos!

 8. @adi am ramas dator cu raspunsurile, sa nu te tavalesti in chinuri si sa inveti cate ceva, daca scoala nu ai, in schimb exces de prostie agresiva …dai o bere:))). 1. [256] gene.probabilitate/10^8^87. 2.catg. distincte in asa zisul arbore filogenetic nu de tranzitie, ca ornitorincui(specie distincta). 3.levogiri/dextrogiri (sinteza chimica), organismele vii numai levogiri.4.raspuns inclus in intrebare…7.viteza(c) a variat in timp si este influentata de mediul de propagare, cf.ultimelor cercetari. Domnul cu voi!:))).

  • daca a mea e prostie agresiva, a ta e retard bacterian agresiv, deci scuza-ma dar am un iq cu destul peste medie ca sa inghit gogosi crestine. vedeti-va de zeii, monstri, balaurii, uriasii vostri si lasati-ne pe noi sa va facem telefoane si masini, fara sa ne numesti oameni prosti. dumnezeu ce-a facut in toti anii astia, s-a scarpinat in fund si a pus chipul mariei pe cate un sandwich, asta e tot ce poate sa faca zeul vostru omnipotent.

   1. 10^8^87? – nici sa copiezi nu esti in stare.
   2. liniile le trag oamenii. fiecare specie e o tranzitie de la una la alta, asa cum practic oul a aparut inaintea gainii.
   4. nu e numai la eucariote, ti-am mai zis.
   7. poate vrei sa spui lungimea de unda, c nu variaza de nici un fel. au aparut niste pseudoteorii dar au murit repede, tu cred ca ai ramas in urma.

 9. @adi- nu are rost sa te chinui, esti prea insignifiant in domeniul asta (nu te supara), stiinta te depaseste amigo, nu e pentru tine, dute la jocuri interactive cu amicii tai cu retard avansat, atei.. cand depasesti stadiul de cretinism in care te afli, mai discutam, păna atunci stai in banca ta. Nastavafrie intrebarile tale nu isi au rostul pentru crestini din moment ce aplici logica ta umana-subiectiva in spiritualitate. ateismul modern este un fel de neo-satanism de proasta factura combinat cu materialism dialectic , vezi conceptiile lui LaVey(satanist), sunt identice cu ale voastre, TLP a remarcat asta, pe buna dreptate, nu eu:D…totusi intr-un fel va admir, chiar daca aceasta cale pe care mergeti, duce in neant..cu bine.

  • Crestinismul oricum nu are nici o logica, Dumnezeu fiind mai presus de logica, iar intrebarile sunt foarte bune asa ca fa testul daca te declari crestin.

  • lasa aburelile si apropourile ilogico-mincinoase demne de un pseudo-crestin bolnav, cu IQ foarte mic, caruia ii zici de 5 ori sa nu judece si sa nu minta ca asa scrie in biblie si el tot judeca si minte cu nerusinare.

   raspunde la ce am scris, lasule.
   apoi explica-mi cum se impaca prietenii imaginari, zeii, uriasii, dragonii, balaurii, oameni nemuritori, oameni care merg pe apa si neatestati istoric cu sanatatea mintala.

   hai lasule, raspunde. 🙂

 10. @adi pentru ultima data iti fac onoarea sa/ti raspund, uite ce cred : esti doar un satanist de duzina (poate involuntar datorita prostiei ce te macina, poate anturajului), intra pe [wikipedia -LaVey-satanismul modern] si pe TLP Articolul [Accesorii pentru Satanisti], te incadrezi perfect si pe deasupra de o incultura crasa + tupeul de rigoare,combinatie letala pentru tine, o sa te manance gărgăriţele… IQ la nivelul broastei, nu te lauda singur:P:P Alta varianta, putin probabila ar fi ca esti masochist, iti face placere sa primesti suturi, chiar si in virtual..si acum sa raspund, desi esti prea cretinopat sa intelegi/ Distractia de a mătura pe jos cu tine e prea mare , o sa ma prajesc in iad la o adica, dar merita!!!:)) :))..aberatia de la punctul 2 e tipica pentru retarzii atei, revelatia divina in iudeo-crestinism nu e pentru tine/voi (e scris si in Biblie despre impietrire in anumite vremuri), apartineti altei tabere, nu contati in ceva ce este inevitabil .. end of story.

  • revelatia divina e obiect de studiu in spitalele de psihiatrie, ca sa stii si tu – eu am vazut.

   hai lasule raspunde, ti-am zis sa nu mai bati campii crestineste fara probe; vad ca eviti sa discuti la obiect (cine matura cu cine de fapt? cred ca vezi realitatea deformata).

   lasa poreclitul de satanism, asta v-au invatat si pe voi babele, habar n-ai ce principii am, asa ca lasa-i zeului povestile fantastice despre ce ai visat si discuta chestii reale, lasule.

   pleci, a? te fastacesti acuma.

  • alek uite ce cred: esti doar un pseudo-crestin de duzina (poate involuntar datorita prostiei ce te macina, poate anturajului). Il preferi pe Satana numai ca sa-ti satisfaci poftele satanice jignind un ateu? Tu esti adevaratul Satana, Diavolul intruchipat, o sa arzi in cazanele cu smoala, o sa fi tras in teapa, tras pe roata si tot tacamul, niste chinuri inimaginabile. Asculta de Biblie si lasa jignirile, daca te iei de spurcati o faci cu pietre nu cu vorbe, ca asa spune Sfanta Biblie.

   Du-te si cotizeaza la Biserica, poate te mai iarta bunul Dumnezeu ca ai folosit vorbe spurcate in loc de pietre.

 11. nastafravie, baga ceva original, nu ma plagia, ori nu te duce bostanu?!..ti/am dat linkuri ca idiotului sinistru(@adi), sa vezi ce esti de fapt, daca nu te poti evalua solo:))..te crezi asa destept…mda, tipic pentru un descendent al antropoidelor..hai dute si tu la joaca.

  • Ce linkuri ai dat pseudocrestinule, scuteste-ma de satanistii tai, o sa ai parte destul de ei in Iad ca vad ca nici la biserica nu donezi bani, magar neobrazat cu gura mare. Cred ca ai facut si perversiuni sataniste homosexuale de ai gura asa mare si plina de […].

  • hai lasule raspunde ce faci, ai ramas fara cuvinte si au ramas doar jignirile (adica cam 99% din ce ai adus aici). ai restante la raspunsuri, unde te fofilezi? sau stii numa sa troncani ca sa vada cre(s)tinii tai prosti cum ca ai fi destept? lasa cuvintele mari ca nu te prind, intai lauda-te cu logica si cunostinte si apoi jigneste, sau ai fi mut fara ele?

 12. nu stiu de ce va certati atat. Dumnezeu exista si am dovada irefutabila. Daca veti accesa linkul http://forum.atei.ro/index.php?topic=11.msg9531#msg9531 veti vedea ca el exista si scrie pe forumul ateilor, si asta are sens, deoarece acolo ne-am putea astepta sa il gasim pe El, predicand necredinciosilor

  • Mi-e greu sa cred asa ceva, Dumnezeu nu ar spune ca e la scoala. Totusi nu e exclus sa un miracol, sau chiar mana Satanei.

   • Dumnezeu e omnipotent, daca El vrea, poate sa ia forma unui elev de liceu, dupa cum a luat forma unui tufis vorbitor.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s