Trimiteti mesaje Patriarhului

Biserica Ortodoxa Romana lanseaza un comunicat prin care anunta aniversarea Preafericitului Parinte Patriarh Daniel, calauzitorul romanilor crestini si nu numai, trimisul lui Dumnezeu pe Pamant in numele tuturor romanilor.

Mesajele de felicitare cu ocazia aniversării zilei de naştere a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel pot fi înmânate direct Părintelui consilier patriarhal Paisie Teodorescu în holul Reşedinţei Patriarhale din Bucureşti sau trimise la adresa de e-mail cabinet.patriarhal@patriarhia.ro, ori la numărul de fax 021.406.71.62.

Nu mai asteptati, spalati-va pacatele, credinciosi si atei, si trimiteti cat mai multe mesaje Parintelui romanilor, Preafericitul Daniel.

Sper sa nu va treaca prin cap sa trimiteti e-mail-uri sataniste (mesaje necuviincioase, apropouri marsave despre straiele sale pline cu aur, flood, troieni) sau faxuri eretice, caci Dumnezeu va vede.

4 comentarii

 1. oooo asta o sa fie misto.
  la naiba am intarziat :))

 2. Preafericirea voastra,

  In lumea aceasta trecatoare ani sunt dati de la Dumnezeu iar noi nu avem altceva de vacut decat acesti ani sa ni facem incat sa para o vesnicie. Noi va uram intru multi si fericiti ani de trait dar si de condus biserica romana.
  La multi ani cu sanatate

 3. sa mori mai repede,nenea patriarh!! scuze de intarziere

 4. Astazi la ceas de mare sarbatoare,la implinirea frumoasei virste de 63 de ani,va dorim Inalt Prea Fericite parinte patriarh,sa ne fiti sanatos,voios,indelungat in zile si rugam Prea Sfinta Treime sa va dea ani multi de viata si multa putere de munca pentru ca tara aceasta romaneasca are mare,mare nevoie de oameni puternici,documentati si intelepti cum sunteti dumneavoastra!

  La multi si frumosi ani!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s