Justitia Dumnezeiasca

Cu totii stim ca Dumnezeu este Atotbun, Atotiubitor si intelegator cu toti oamenii, bunatatea si mila Lui este infinita si nu poate fi masurata. Dar cum Lui ii place sa vada daruire, sa vada cum ne zbatem in fiecare zi sa ajungem la El, chiar si in ciuda necazurilor ingrozitoare pe care ni le poate da pentru a ne testa credinta, a lasat liberul arbitru – acela de a ne lasa sa alegem siguri calea pe care ne-o dorim: Iadul, cu chinurile vesnice la care putem fi supusi, si Raiul, unde nu trebuie decat sa-L veneram fara incetare.

Iata ce ne propovaduieste Domnul Nostru Iisus Hristos, atat Tata si Fiu, cat si Fiu si Tata in acelasi timp: daca vedem un copil imbalsamat in doctrina crestina, sa nu-l ademenim catre pacat, fiindca acest lucru nu este echivalent cu botezarea si indrumarea lui in spirit crestin de catre rude si preoti, ci este lucru rau in ochii Domnului, una reprezentand calea cea dreapta, iar cealalta calea diavoliceasca.

Deci nu spuneti cumva unui copil crestin ca vreuna din povestile biblice (chiar si cele cu uriasi si dragoni – adica leviatani) este neadevarata, caci este pacat mare in fata Domului:

Iar cine va sminti pe unul dintr-aceştia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară şi să fie afundat în adâncul mării. (Matei 18:6)

Desi in zilele de azi astfel de pedepse nu se mai practica, si aceasta denota o incalcare a Legilor Bunului Dumnezeu, o indepartare de Acesta, fapt ce prevesteste sfarsitul lumii.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s