Femeia inferioara barbatului 2

Iata si dovada acestei afirmatii cand vine vorba de valoarea financiara a oamenilor in momentul jertfei catre Dumnezeu (Biblia – Leviticul 27:2-8):

A grăit Domnul cu Moise şi a zis: „Vorbeşte fiilor lui Israel şi le spune: De va făgădui cineva să-şi afierosească sufletul său Domnului, preţuirea ta să fie aşa:

Preţul pentru un bărbat, de la douăzeci până la şaizeci de ani, să fie cincizeci de sicli de argint, după siclul sfânt. Iar dacă este femeie, preţul să fie treizeci de sicli. De la cinci până la douăzeci de ani, preţul să fie pentru bărbat douăzeci de sicli, iar pentru femeie zece sicli. Iar de la o lună până la cinci ani, preţul să fie pentru bărbat cinci sicli de argint, şi pentru femeie trei sicli de argint. De la şaizeci de ani în sus preţul să fie pentru bărbat cincisprezece sicli de argint, şi pentru femeie zece sicli. Iar dacă este sărac şi nu e în stare să plătească preţul, atunci să fie adus la preot şi să-l preţuiască preotul; potrivit cu starea celui ce şi-a dat făgăduinţa să-l preţuiască preotul.

Dacă însă va fi un dobitoc, ce se aduce jertfă Domnului, tot ce se aduce Domnului trebuie să fie sfânt.

Uitati si un grafic furnizat de pacatosul TLP:

Mai are cineva vreun dubiu ca, in viziunea bunului Dumnezeu, femeia este inferioara barbatului, ca ea a fost lasata barbatului pentru a-l urma, a asculta de el, a-i lasa urmasi si a-i face mancare? Cine nu respecta Cuvantul Domnului e considerat eretic si va da socoteala pentru greselile lui in viata de apoi.

Un comentariu

  1. omule…ti-am spus si iti repet: esti un dobitoc…
    .sa vezi ce o sa iti fac blogul de ras!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s