Duminica – zi sfanta

Şi a sfârşit Dumnezeu în ziua a şasea lucrarea Sa, pe care a făcut-o; iar în ziua a şaptea S-a odihnit de toate lucrurile Sale, pe care le-a făcut. Şi a binecuvântat Dumnezeu ziua a şaptea şi a sfinţit-o, pentru că într-însa S-a odihnit de toate lucrurile Sale, pe care le-a făcut şi le-a pus în rânduială. (Geneza 2:2-3)

Iata cum Dumnezeu Atotputernicul, dupa o saptamana de munca istovitoare, dupa ce a vazut in fiecare zi ca ce a facut este bine, a obosit si s-a odihnit in sfanta zi a saptea de duminica. Cum de poate cineva atotputernic sa oboseasca? Simplu, pentru ca este atotputernic, de aceea POATE sa oboseasca.

El a sfintit aceasta zi de weekend si a poruncit ca nimeni sa nu efectueze munci in ea. Pacatul de a munci duminica este mare, si, conform Sfintei Scripturi, trebuie pedepsit cu moartea:

şase zile să lucraţi, iar ziua a şaptea să fie sfântă pentru voi, zi de odihnă, odihna Domnului; tot cel ce va lucra în ziua aceea va fi omorât. (Iesirea 35:2)

Cum in vremurile acestea este interzis sa omori, probabil ca pacatosii vor da socoteala in chinurile vesnice ale Iadului pentru incalcarea legii bunului nostru Dumnezeu.

Haideti sa vedem cine ar fi primii in capul listei de asteptare pentru Diavol: doctorii, politistii, pompierii, sportivii, soferii, supermarket-urile, restaurantele, si multi multi altii. Sportivii se pare ca sunt cei mai satanisti, parca o fac dinadins sa-si puna cat mai multe meciuri si evenimente duminica. Nu-i nimic, sa vedem ce meciuri o sa joace ei in Iad.

Duminica, dupa cum spune si Sfanta Traditie, mai este interzis sa gatiti, sa calcati, sa (va) spalati, sa faceti treburi gospodaresti, sa faceti copii, etc. Singura munca permisa duminica este mersul la biserica si venerarea lui Dumnezeu.

Un comentariu

  1. Duminica este prima zi dupa acea zi lasata de Dumnezeu … duminica este ziua Domnului Isus, fiul lui Dumnezeu…Crestinismul a inventat duminica zi de odihna in cinstea invierii Domnului… si mersul la biserica… si venerarea lui Isus…, dar niciunde nu se interzice munca sau alta activitate… dar sa fie inchinata Domnului…


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s